Selänhoitopenkki, MASTERCARE A1 Standard

1080,00 €

Tai erämaksulla alk. 40,11 €/kk

Selänhoitopenkki eli selkäkippi MASTERCARE on vaativaan ja ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu erittäin kestävä ja laadukas fysioterapialaite. Se on helppo ja turvallinen hoitoväline erilaisten selkävaivojen itsehoitoon tai käytettäväksi hoitolaitoksissa.

Mastercaren patentoitu liikkuva selkälevy mahdollistaa tehokaan ja luonnollisen venytyksen jo 15 asteen kallistuksessa. Selkälevyn kulmat on rajoitettu siten, että se lukittuu vain 15 ja 30 asteen kulmaan. Suurimmat argumentit rajoitukselle ovat turvallisuustekijät. Jos on oikeasti akuutti selkävaiva, pystysuora venytys voisi aiheuttaa liian voimakkaan kiputilan, jonka seurauksena voisi olla mahdotonta päästä yksin pois venytyksestä. Suuripainoisella henkilöllä myös nilkkojen vaurioitumisriski on suuri, jos venytetään liian suurella voimakkuudella.

Näiden seikkojen vuoksi Mastercaren avulla saat parhaan ja turvallisimman ammattitason venytyshoidon selällesi. Liikkuva selkälevy toimii sillä periaatteella, että 15 asteen kulmassa gravitaatio vetää selkää noin 25 % voimakkuudella kehonpainosta. Vastaavasti 30 asteen kulmalla venytyksen voimakkuus vastaa noin 50 % kehonpainosta.

Liikkuvalla selkälevyllä saavutettavat edut:
- hoito on miellyttävä ja tehokas jo 15 asteen kallistuksessa vartalon ollessa rentoutunut
- 15 asteen kallistuksessa nilkkoihin kohdistuu pienempi rasitus
- mahdollistaa harjoitussarjan suorittamisen välilevyjen aineenvaihdunnan tehostamiseksi

Mastercare selkäkippi auttaa myös monissa tuki-ja liikuntaelinten vaivojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Käytettäessä selkäkippiä säännöllisesti on saavutettu jopa 70%:n selkäperäisten sairauspoissaolojen väheneminen.

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: