Sisustajan Leuanvetotanko, FitWood HAVU

199,00 €

Tai erämaksulla alk. 5,16 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

FitWood HAVU -leuanvetotanko on Suomessa suunniteltu ja valmistettu erinomaisen vankka, tyylikäs ja monipuolinen treeniväline. Tämä kestävän kehityksen arvoja edustava leuanvetotanko auttaa sinut aktiivisempaan elämäntyyliin, parempaan kuntoon eikä sitä tarvitse piilottaa käytön jälkeen!

FitWood HAVU -leuanvetotangossa yhdistyvät skandinaavisen luonnon inspiroima jyhkeys ja voima. Paksu koivuvanerirunko sekä luja ruostumattomasta teräksestä valmistettu tanko antavat tuotteelle jämäkän rakenteen, erinomaisen tuntuman ja upean ulkonäön. Otteen pito puukahvoista on vailla vertaa.

Sopii 60-93cm oviaukoille. Seinän paksuus 9-18cm.

Tilaa nyt FitWood HAVU-leuanvetotanko! FitWood-tuotteisiin voit käydä tutustumassa myös Vantaan Tammistossa Kuntokaupan FitWood-pisteessä.

Lisätiedot / Mitat

Runko:
Vanerirunko asetetaan oviaukkoon karmilistan päälle niin, että tangolla roikkuessa paino vipuaa tangon tukevasti paikoilleen. Vanerissa on kolme eri kohtaa tangon kiinnitykselle, jolloin sama tanko sopii useimmille seinäpaksuuksille. Vanerista muotoillut suorat otekahvat ovat halkaisijaltaan 35 mm. Voit valita vanerin väriksi puuvalmiin hiotun ja käsittelemättömän pinnan, kuultomaalatun vaalean pinnan tai valkoiseksi maalatun pinnan.

Tanko:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tanko on 100 cm pitkä, halkaisijaltaan 28 mm ja seinämän paksuudeltaan on 1,5 mm. Tangon päissä on kumipehmusteet, jotka suojaavat oviaukon listoja ja pehmustavat kosketuspintaa. Rosteritanko on harjattu, joten se antaa hieman karheamman otetuntuman ja sopii hienosti muun muassa useiden kodinkoneiden ulkonäköön.

Paino: 2,5 kg (netto) / 2,9 kg (brutto)

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 139,30 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: