Body-Solid Kippipenkki, Commercial Inversion Table

429,00 €

Tai osamaksulla alk 17,88 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Body-Solid Commercial Inversion Table on vankkarunkoinen ammattitason kippipenkki esimerkiksi fysioterapeuttien, kiropraktikoiden ja terveydenhoitajien tarpeisiin.

Selkäkippi käyttää maan vetovoimaa selkärangan venyttämiseen. Pöytä kallistetaan sopivaan kulmaan, jolloin yhteenpuristuneet selkänikamat venyvät ja aivoverenkierto paranee. Venyttäminen myös mm. lisää välilevyjen aineenvaihduntaa ja hapensaantia, lievittää kipua sekä voi ehkäistä skolioosia, selkäytimen ahtaumaa, välilevyn rappeumaa ja monia muita selkä- ja ryhtiongelmia.

Istumatyö tai fyysisesti kuormittava työ sekä liikkumattomuus rasittavat selkärankaa huomattavasti. Hoitamattomana tämä voi johtaa selkä-, niska- ja hartiakipuun, lihasjäykkyyteen sekä moniin muihin vakavampiin ongelmiin. Painovoima puristaa selkärankaa yhteen ja voi aiheuttaa esimerkiksi kivuliaita hermopinteitä.

Tämä Body-Solidin kippipenkki on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Ensiluokkainen paksusta teräksestä valmistettu runko tarjoaa lyömätöntä vakautta kaikissa tilanteissa. Commercial Inversion Table on suunniteltu erityisesti terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Penkissä on patentoitu ergonominen nilkkatuki, joka pitää käyttäjän turvallisesti paikallaan venytyksen aikana. Lisäksi nilkkatuen tankoa voi säätää käyttäjän pituuden mukaan. Kippipenkki sopii myös esimerkiksi vatsa- ja selkärutistusten sekä erilaisten fysioterapeuttisten liikkeiden suorittamiseen.

Tilaa heti Body-Solidin jykevä ammattitason kippipenkki selän hoitamiseen!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: