FitWood TAIMI Puolapuut

349,00 € 499,00 €

Tai erämaksulla alk. 12,96 €/kk

SÄÄSTÄ 150 € Voimassa to 11.8. saakka

TAIMI Puolapuut tarjoavat monipuolisen koko perheen urheiluvälineen sekä näyttävän sisustuselementin samassa paketissa.

Skandinaavista designia edustavat TAIMI puolapuut ovat FitWoodin tuoteperheen uusin tulokas ja erona jo tunnettuihin AARNI puolapuihin on toiminnoiltaan ja muotoilultaan erilainen yläosa. Vientiin suuntautuvan tamperelaisen FitWoodin tuotekehitys tapahtuu aina asiakkaiden kanssa ja yrityksen tavoite on tehdä tuotteistaan ylivoimaisia kansainvälisessä vertailussa. Näissä pelkistetyissä puolapuissa yhdistyy upea muotoilu ja toiminnallisuus. TAIMI puolapuut on valmistettu koivusta ja jokainen osa on viimeistelty ammattitaitoisesti.

Esimerkkejä treeneistä

  • Venytykset selälle, jaloille ja käsille
  • Vatsalihakset roikkuen tai maaten
  • Punnerrukset helpotettuna ja vaikeutettuna
  • Tuetut askelkyykyt
  • Pohjenousut
  • Haastetta kaipaaville: muscle up (palomiespunnerrus, mikäli tilan korkeus sallii) ja ihmislippu
  • Kiinnittämällä FitWoodin voimistelurenkaat puolapuihin: Kehonpainosoutu, dipit, tuetut askelkyykyt, rintalihasliikkeet ja paljon muuta.

Iloa koko perheelle pitkäksi aikaa

Haluatko aktivoida itseäsi ja perhettäsi liikkumaan? Puolapuiden avulla liikkumisesta tulee helppoa ja vaivatonta, kun sisustukseen sopivat puolapuut voivat olla keskeisellä paikalla kotonasi. Lapsille temppuileminen puolapuilla on uskomattoman helppo tapa pitää hauskaa ja samalla kehittää koordinaatiota sekä lihaskuntoa ja voimaa. Aikuisille puolapuut tarjoavat mahdollisuuden terveellisempään ja sporttisempaan elämäntyyliin vaivattomasti kun kiireisen arjen ohella monipuolinen urheiluväline on heti saatavilla ilman kotoa poistumista tai tavaroiden siirtelyä.

FitWood-tuotteisiin voit käydä tutustumassa myös Vantaan Tammistossa Kuntokaupan FitWood-pisteessä. Tilaa nyt kauniit ja monikäyttöiset puolapuut kotiisi ja ala voimaan paremmin!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: