Uusi
 • FitNord Rumble 300 sähköfatbike (690Wh tehoakku)
 • FitNord Rumble 300 sähköfatbike (690Wh tehoakku)
 • FitNord Rumble 300 sähköfatbike (690Wh tehoakku)

FitNord Rumble 300 sähköfatbike (690Wh tehoakku) **TOIMITUS 30.4. SAAPUVASTA ERÄSTÄ**

0     / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
1899,00 € 2399,00 €

Tai osamaksulla alk 79,12 €/kk

ALE 20 % 8.3.2021 saakka
HUOM! Toimitus 30.4.2021 saapuvasta erästä
FitNord Rumble 300 on Suomessa laadukkaista komponenteista koottu rouhea sähköfatbike, joka jyrää varmasti ja tasaisesti niin lumessa, mudassa kuin asvaltillakin. Rumble 300 tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet sähköpyöräilyyn; sähköfatbikella poljet yhtä hyvin työmatkat, maastopyöräretket ja kaupunkiajot säässä kuin säässä ympäri vuoden. 4 tuumaiset läskirenkaat tarjoavat uskomattoman pidon pehmeän kyydin. Sähkömoottorin avulla meno ei hyydy jyrkimmässäkään mäessä. Nykyaikainen takamoottori momenttitunnistimella, tehoakulla jopa 120 km kantama, hydrauliset levyjarrut ja lujatekoinen runko tekevät Rumble 300:sta täydellisen valinnan hintatietoiselle sähköfatbiken metsästäjälle. FitNord Rumble 300 -sähköfatbike on todellinen monikäyttösähköpyörä, joka tekee hankalissakin olosuhteissa polkemisesta hupia.  
 • Suomessa koottu laadukkaista komponenteista
 • Takamoottori momenttitunnistimella
 • Viisi avustustasoa
 • 690 Wh akku / kantama 120km
 • 26 x 4.0 tuumaiset läskirenkaat
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Jäykkä keula
 • 8 vaihdetta

Suomessa koottu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Rumble 300 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi koottu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Rumble 300 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn.

690 Wh tehoakulla kantama jopa 120 kilometriä

FitNord Rumble 300 -sähköfatbikella on huoletonta polkea pitkiäkin lenkkejä, sillä suurikapasiteettisella akulla pääsee sähkömoottorin avustamana jopa huikeat 120 kilometriä yhdellä latauksella. Tehokas Samsung-kennoilla varustettu akku helpottaa myös arkikäytössä, sillä akkua ei tarvitse ladata välttämättä joka päivä. Tehokas akku on tarpeen myös talvikäytössä, sillä pakkanen voi laskea sähköpyörän akun tasoa jopa kolmanneksella. Akku on helppo irrottaa ja viedä sisälle lataukseen.

Voimakas TechDrive-takamoottori momenttitunnistimella

FitNord Rumble 300 -sähköfatbiken voimakas takamoottori tekee polkemisesta vaivatonta niin ylämäessä, vastatuulessa kuin hankalissa olosuhteissa. Sähkömoottori on varustettu nykyaikaisella momenttitunnistimella, joka mittaa poljinvoimaa ja säännöstelee sen perusteella moottorin avustusta. Näin pyörä kuluttaa ketjuja ja rattaita vähemmän kuin keskimoottori, mutta tarjoaa huomattavasti luonnollisemman ajotuntuman, kuin normaali takamoottori. . Miellyttävän tuntuman lisäksi  on hyötyä erityisesti poluilla, liukkaalla ja esimerkiksi vilkkaassa kaupunkiliikenteessä pyöräiltäessä, jossa ajo vaatii pyörän nopeaa reagointia. Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla.

Hurja määrä pitoa 26 x 4.0 tuumaisilla läskirenkailla

Sähköfatbiken erottaa ensisilmäyksellä tavallisesta sähköpyörästä sen massiiviset ja vahvasti kuvioidut renkaat. FitNord Rumble 300 on varustettu halkaisijaltaan 26 tuumaisilla ja leveydeltään 4 tuumaisilla pistosuojatuilla CST BFT (Big Fat Tire) C1752 -renkailla, jotka tarjoavat hurjan määrän pitoa ja etenemiskykyä erilaisilla pinnoilla. Sähköfatbiken renkaat toimivat samalla myös jousituksena, eli ne pehmentävät tehokkaasti kivistä, juurista, kuopista sekä katukivityksistä aiheutuvat iskut ja tärinät. ”Jousituksen” ja pidon säädellään renkaiden ilmanpaineella; pienemmillä paineilla enemmän pitoa ja joustoa hankalampaan maastoon, suuremmilla paineilla enemmän vauhtia ja rullaavuutta asvaltille. Paino jakaantuu leveillä renkailla suurelle pinta-alalle, joten ne eivät ole herkkiä rikkoontumaan esimerkiksi hiekoitussepelistä tai lasinsiruista.

Rumble 300:sen etu- ja takahaarukassa on tilaa maksimissaan 4.5 tuumaa leveille renkaille.

8-vaihdetta MotionShift-vaihdevivulla ja Shimano Altus -takavaihtajalla

Rumble 300 -sähköfatbikessa on yksinkertaisen toimiva 8-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla. Yhden eturattaan ansiosta ketju pysyy kireällä, eikä pääse hyppäämään rymistelyssä. Kahdeksasta vaihteesta löytyy sopiva välitys niin hitaaseen ryömimiseen mudassa tai lumessa kuin vauhdikkaaseen etenemiseen asvaltilla. MotionShift-vaihdevipu on näppärä käyttää; ylemmästä vivusta vaihto suurempaan vaihteeseen, alemmasta pienempää pykälään. MotionShift-vaihdevivun ehdoton etu maastopyöräilyssä on sen käyttö pelkällä peukalolla, mikä vapauttaa etusormen jarrulle. Vaihdevivulla voidaan tiputtaa kolme vaihdetta kerrallaan, joten sopivan välityksen valitseminen nousuihin, kurveihin ja esteiden ylityksiin käy nopeasti ja töksähtelemättä. Shimano Altus -takavaihtaja vaihtaa viipyilemättä ja varmasti.

Päättäväisesti jyräävään sähköfatbikeen tarvitaan myös tehokkaat ja varmatoimiset jarrut. Hydrauliset Shimano MT200 -levyjarrut pysäyttävät tarvittaessa nopeasti ja turvallisesti.

Varusteet

FitNord Rumble 300 -sähköfatbiken mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Rumble 300 on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä. Rungossa on kiinnityspisteet runkolukkoa varten. Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

Valitse FitNord Rumble 300 Sähköfatbike, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Suomessa koottu todellinen monikäyttösähköpyörä, jolla pärjää kaikissa keleissä, tilanteissa ja maastoissa vuoden ympäri
 • Tehoakun kantama jopa 120 kilometriä
 • Momenttitunnistuksella varustettu sähkömoottori erinomaisella polkutuntumalla
 • Huima pito ja pehmeä ”jousitus” 4 tuumaa leveillä renkailla
 • Erinomainen hinta-laatusuhde
Tilaa FitNord Rumble 300 Sähköfatbike edullisesti Kuntokaupalta ja laajenna pyöräilymahdollisuudet uusiin sfääreihin!
Malli: FitNord Rumble 300
Tyyppi: Fatbike
Runkokoot: 46 cm / 51 cm
Moottori: TechDrive (taka)
Vääntö: 50 Nm
Tunnistus: momentti
Näyttö: TechDrive, 5 avustustasoa
Akun koko: 690 Wh / 48V 14.4Ah, Samsung kennot, BMS
Kantama: Optimioloissa jopa 120 km
Etuhaarukka    Jäykkä
Vaihteet: 8, Altus/Motionshift, eturatas 38T, takarattaat 11-32T
Jarrut: Hydrauliset Shimano Mt200 -levyjarrut, levyt 180mm/160mm
Renkaat:  26" 4" CST (mahdollista vaihtaa max. 4,5" leveään renkaaseen)
Paino: 26 kg
Ohjainkannatin: Zoom, kuusiokololla säädettävä
Satula: Selle Royal Shadow +
Tarakka: Mahdollista asentaa lisätarvikkeena
Muut lisätarvikkeet: etu- ja takavalot

Takuu: Runko 5 vuotta, muut osat 24 kk, akku 12kk

Huolto: FitNord sähköpyörien huollosta vastaa Suomessa maanlaajuinen huoltokumppaniverkosto, joka palvelee yli 30 toimipisteessä. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord Sähköpyörien Huolto
 

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

 • Tuotearvostelut:

0     / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.