Tuplapaketti: 2 kpl FitNord Aqua 330 SUP-lautasetti, petroli

Tuplapaketti: 2 kpl FitNord Aqua 330 SUP-lautasetti, petroli

373,50 € 498,00 €

Svea -erämaksu alk.  13,79 €/kk

Heti varastosta, nopea toimitus 2-5 arkipäivässä

Tämä tuotepaketti sisältää suositun Aqua 330 SUP-lautasetin kaksin kappalein petrolin värisinä! Helposti ohjattava FitNord Aqua 330 SUP-lauta –  miellyttävän turvallista suppailua, jämäkän kevyttä melontaa

FitNord Aqua 330 on vakaa ja helposti ohjattava SUP-lauta, joka sopii erinomaisesti aloittelevalle suppailijalle tai vaikka kahdelle – lauta kantaa jopa 150 kg. Tämä 330 cm pitkä, 80 cm leveä ja 15 cm korkea SUP-lauta on tehty tukevasta fusion double layer drop stitch -materiaalista, joten se on jämäkkä ja kestävä, mutta kevyt meloa ja helppo ohjata.

Aqua 330 -lauta kuljettaa suppailijat ja tavarat vesillä kaikenpituisille retkille: kätevät bungee-narut, metalliset D-renkaat tuolin kiinnittämiseen, kantokahva ja rengas laudan hinaamiseen tekevät suppailuretkistä helppoja. SUP-laudan lisäksi settiin kuuluu mela, evät, pumppu, karkuremmi ja kantoreppu, johon mahtuvat kaikki tavarat – voit siis kuljettaa laudan minne vain ja nauttia suppailuelämyksistä uusissa paikoissa!

Näistä syistä kannattaa valita FitNord Aqua 330:

1. Jämäkkä ja kestävä – turvallinen suppailijalle

Jäykkyyttä ja kestävyyttä lautaan tuo tukeva fusion double layer drop stitch -materiaali, jossa kaksi PVC-kerrosta on sulautettu yhteen drop stitch-kankaan päälle. Näin lauta on vakaa, mutta kevyt meloa, ja huomattavasti kestävämpi kuin yksikerrosmateriaalista valmistetut laudat. Laudan kantavuus on 150 kg, joten voit huoletta meloa menemään vaikka porukalla.

2. Muotoiltu keula ja kevyt mela – helppo ohjata

Pyöristetyn keulan ansiosta laudan ohjaaminen on helppoa. Mukana tulevalla kevyellä alumiinimelalla melominen ei rasita ranteita ja hartioita – suorakaiteen muotoinen lapa kulkee vedessä tasaisesti vispaamatta puolelta toiselle. Kaikenkokoiset melojat saavat laudan kulkemaan sujuvasti kevyellä melalla, jonka pituutta voi säätää (170–215 cm). Jos mela lähtee kädestä, ei haittaa – alumiinimela kelluu.

3. Täytä 10 minuutissa – nopeasti vesille

Laudan täyttäminen onnistuu 10 minuutissa mukana tulevalla kaksisuuntaisen pumppaustehon Double Action -pumpulla, jolla laudan voi myös tyhjentää. Vaikka laudan maksimipaine on huikea 25 PSI, jämäkän materiaalin ansiosta jo 15–18 PSI:n paine riittää useimmille suppailijoille. Käsivoimien sijaan pumppaamiseen voi ja kannattaa käyttää koko vartaloa.

Kenelle ja miksi?

FitNord Aqua 330 -SUP-lautaa on helppo ohjata ja kevyt meloa, joten se sopii aloittelijoille. Jämäkkä ja kestävä lauta on turvallinen ja 150 kg:n kantavuus varmistaa, että vesille voi lähteä porukalla. Leveät bungee-narut laudan edessä ja takana kuljettavat vaikka telttaretken tarvikkeet mukana pitkille retkille. Tämän all round -tyyppisen SUP-laudan käytännöllisyyden takaavat tarkkaan suunnitellut yksityiskohdat, kuten säädettävä alumiinimela, metalliset renkaat tuolin kiinnittämiseen, rengas edessä laudan hinaamiseen ja kätevä kantokahva.

Jos haluat SUP-laudalta äärimmäistä vakautta, kannattaa tutustua FitNord Aqua Leaf 340 SUP-lautaan, jonka 200 kg kantavuus mahdollistaa suppailun jopa kolmistaan.

FitNord on yksi Suomen suosituimmista SUP-lautamerkeistä. Laudat suunnitellaan Suomessa vastaamaan suomalaisten suppailijoiden tarpeita, vaatimuksia ja toiveita. Asiakkailta saadun palautteen perusteella olemme kehittäneet lautoja entistä paremmiksi, jotta kaikilla olisi mahdollisuus nauttia vesistöistämme SUP-laudan kyydissä.