FitNord Sprint 500 Touch Juoksumatto

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
2099,00 € 2799,00 €

Tai Klarna osamaksulla alk 87,46 €/kk

ALE 25 % 13.07.2020 saakka

Varastossa, toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kosketusnäytöllä varustettu FitNord Sprint 500 Touch on erityisen kiinnostava juoksumatto niille aktiivisille juoksijoille, yrityksille ja yhteisöille, jotka kaipaavat modernia, helppokäyttöistä, huoltovapaata ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustettua juoksumattoa raskaaseen kotikäyttöön tai kevyeen yhteisökäyttöön. Kosketusnäyttö tuo mukaan kiinnostavat ja motivoivat karttaohjelmat, jotka oikeasti toimivat monista muista laitteista poiketen. Huoltovoitelusta vapaa kestovahattu matto sekä tehokas AC-moottori tuovat FitNord Sprint 500 Touch -juoksumatolle parhaat ominaisuudet ammattikäytön puolelta, kun taas taitettava ja helposti siirrettävä alusta sekä kosketusnäyttö tuovat parhaat ominaisuudet kotikäytön puolelta. Sprint 500 Touch onkin lyömätön yhdistelmä ominaisuuksia, joilla saat hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisen juoksumaton kaikkein vaativimpaan makuun.

FitNord Sprint 500 Touch -juoksumaton sydän on sen erityisen vahva 2,5 hevosvoiman AC-moottori, joka kestää pitkäaikaista rasitusta huomattavasti DC-moottoreita paremmin. Arvokkaamman AC-moottorin merkittävimpiä etuja DC-moottoreihin verrattuna on, että se ei ylikuumene kovallakaan käytöllä. Moottorin lisäksi Sprint 500 -juoksumatto hellii käyttäjää kestovahatulla juoksumatolla, joten käyttäjän ei tarvitse huolehtia voitelusta ja näin ollen voit nauttia huoltovapaudesta. Juoksumaton runko on puoliammattilaisrunko, jolloin se kestää jopa 150 kilon käyttäjäpainon.

FitNord Sprint 500 Touch -juoksumatolla juokseminen on saatu vastaamaan hyvin paljon radalla juoksua. Iskunvaimennus huolehtii siis sopivan kimmoisasta juoksutuntumasta, mutta alusta on silti jämäkkä, jolloin myös vetoharjoitukset onnistuvat erittäin hyvin. Juoksu Sprint 500 Touch:lla on erityisen turvallista sen suuren 52 * 141 cm juoksualan vuoksi. Kotikäytön matoista hyvänä puolena laitteeseen on tuotu maton taittomahdollisuus, kun sitä ei käytetä. Sprint 500 Touch juoksumatossa on myös neljä siirtopyörää, jolloin juoksumaton siirto on kevyttä ja helppo tehdä.

Mainittujen korkeatasoisien ominaisuuksien lisäksi FitNord Sprint 500 Touch — nimensä mukaisesti — sisältää helppokäyttöisen kosketusnäytön. Sprint 500 Touch juoksumaton näyttöpaneeli on 10 tuuman TFT - kosketusnäyttö, joka toimii jouhevasti ja tarkasti. Kosketusnäytölliseen versioon on ladattu valmiiksi juoksunopeuden mukaan eteneviä maisemareittejä ja siitä löytyy erittäin monipuoliset valmisharjoitusmahdollisuudet.

FitNord Sprint 500 Touch jatkaa edeltäjänsä, tavallisella ohjauspaneelilla varustetun Sprint 500:n linjaa. Toisin sanoen, kaikkien ominaisuuksien osalta rahalle saa erinomaisesti vastinetta. Esimerkiksi yhteisökäyttöön (työpaikkojen kuntosalit jne.) on ollut vaikea löytää kilpailevaa vaihtoehtoa huoltovapauden, helppokäyttöisyyden, pitkäikäisyyden (AC-moottori), kompaktin säilytettävyyden (kokoontaitettavuus tässä kokoluokassa) sekä todella kohtuullisen hinnoittelun johdosta.

Kuten FitNord -juoksumattojen filosofiaan kuuluu, käyttäminen on erittäin sujuvaa. Kosketusnäytöltä näet yhdellä vilkaisulla kaiken tarpeellisen (aika, matka, nopeus, kulma, kalorit, kuluva ohjelma) treenistäsi. Kosketusnäytön sivuilla on tuttuun tyyliin tärkeät pikapainikkeet nopeuden ja nousukulman säädöille, jotka tekevät juoksuharjoittelusta sujuvaa ja turvallista.

FitNord Sprint 500 Touch on upea yhdistelmä tyylikkyyttä, hyvää kävely-/juoksutuntumaa, kestävää moottoria, elämyksellistä käyttöliittymää ja huoltovapautta. Alla on videoesittely tavallisella näytöllä varustetusta Sprint 500 -versiosta.

Jos etsit juoksumattoa, jossa on:
1) Vahva pitkäikäinen AC-moottori
2) Joustava mutta vakaa juoksualusta
3) Huoltovapaus maton voiteluista
4) Moderni kosketusnäytöllinen käyttöliittymä maisemareitteineen

4) Lyömätön hinta ominaisuuksiin nähden
...älä viivyttele, vaan tilaa heti FitNord Sprint 500 Touch -juoksumatto nykyaikaisella kosketusnäytöllisellä ohjauspaneelilla ja aloita harjoittelu!
Tekniset tiedot:
- Näyttö: 10 tuuman TFT-näyttö
- Hallinta: Painikkeet näytössä, pikavalitsimet näytössä sekä käsituissa
- Käyttökieli: Englanti
Näytöltä näet helposti mm. matkan, ajan, sykkeen, kaltevuuskulman, nopeuden kalorit ja käynnissä olevan ohjelman.
- Tuplaiskunvaimennus
- USB ja SD-kortti lukijat
- Audio ulostulo
- 4 siirtopyörää
- Tablet-teline

- Harjoitusohjelmat yhteensä: 22
- Valmiit ohjelmat: 18
- Omat ohjelmat: 3
- Manuaalinen ohjelma
- Bodyfat

- Tuuletettu AC-moottori 2,5 hv jatkuva ja 4,5 hv hetkellinen teho
- Nopeus: 1 - 20 km/h
- Nousukulma: 0 - 15 %
- Juoksuhihnan pinta-ala: 52 x 141 cm
- Käyttäjäpaino max. 150 kg
- Juoksumaton paino: 110 kg
- Pohjalevymateriaali: MDF
- Vetohihnan paksuus 2,8 mm
- Pohjalevyn korkeus lattiasta 18,8 cm
- Mitat käyttökunnossa: pituus 189,5 cm, leveys 94 cm, korkeus 148 cm
- Mitat säilytysasennossa (kokoontaitettuna): pituus 106 cm, leveys 94 cm, korkeus 163 cm
- Pakkauksen mitat: 228,5 x 98 x 43 cm (bruttopaino 128 kg)

Ergonomia:
- Sykevyön vastaanotin: analoginen 5 kHz (ensimmäisellä käyttöönottokerralla vastaanotin vaatii 3,5 km kalibroinnin, jonka jälkeen sykkeenmittaus on toiminnassa vyön avulla)
- Sykemittaus kädestä: Kyllä

Perustakuu:
Kotikäytössä 24 kk
Kevyessä yhteisökäytössä 12 kk
Ammattikäytössä 6 kk

Takuu alkaa ostopäivästä. FitNord-juoksumatoilla on koko valtakunnan laajuinen huoltoverkosto vuosien kokemuksella.

Voit ostaa joko pelkän juoksumaton tai ALL-IN-paketin, jolloin mukaan tulee lisäksi seuraavat tuotteet:
- Sykevyö 5 kHz, analoginen (yhteensopiva juoksumaton kanssa), arvo 49,90 €
- Suojamatto kuntoilulaitteille, arvo 54,90 €

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.