Aquatone Wave 10.0 SUP-lautasetti

499,00 €

Tai erämaksulla alk. 18,53 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Aquatone Wave 10.0 on erittäin tukeva ja helposti ohjattava All Round-tyyppinen SUP-lauta niin kaikenlaiseen suppailuun: treeniin, mökille, auringossa köllöttelyyn ja temppuiluun.

Lautasettiin kuuluu kaikki tarvittavat välineet, joita tarvitsee suppailuharrastuksen aloittamiseen: ilmatäytteinen lauta, pumppu, säädettävä mela, evä, karkuremmi ja kantoreppu. Tyhjennettynä lauta tarvikkeineen mahtuu reppuun, joten voit lähteä suppailemaan minne tahansa ja lauta on käyttövalmis 10-15 minuutissa!

Näppärän kokoinen 305 cm pitkä lauta on helppo kääntää ja liukuu mukavasti veden päällä. Leveyttä laudasta löytyy 81 cm, mikä tekee siitä erittäin tukevan myös aloittelijoille - mitä leveämpi lauta, sitä tukevampi. Leveyden kasvaessa vauhti hieman hidastuu, joten jos kaipaat hieman nopeampaa lautaa, kannattaa tutustua myös FitNord Aqua 300 ja FitNord Aqua PRO 330 lautoihin.

Lauta on varustettu 7 kpl D-renkaita, joten tähän malliin on mahdollista asentaa lisävarusteena tuoli, joka muuttaa laudan hetkessä kajakiksi! Laudan takaosassa löytyy SUP-laudoista tuttu kuminauharistikko, johon saa kiinni matkalle tarpeellisia tavaroita, kuten juomapullo, eväät ja aurinkorasva.

Aquatone Wave 10.0 SUP-lautasetti sisältää:

- Aquatone Wave 10.0 ilmatäytteinen SUP lauta
- 3-osainen säädettävä alumiininen mela
- Tehokas kaksisuuntainen pumppu painemittarilla
- Karkuremmi
- Kantoreppu
- Paikkaussarja

Tekniset tiedot

- Koko: 305 x 81 x 15 cm
- Paino: 9 kg
- Suositeltu käyttäjäpaino: max 90 kg
- Maksimikuorma: 120 kg'
- Drop Stitch-ydin
- Tilavuus: 290 L
- Max paine: 15 psi (1 bar)
 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: