Tunturi Power Tower PT80

659,00 € 859,00 €

Tai erämaksulla alk. 24,47 €/kk

SÄÄSTÄ 200 € Voimassa ma 4.7. saakka

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Tunturi Power Tower PT80 on kätevä monitoimiteline, jolla hoituvat niin leuanvedot, dipit, jalkojennostot, vatsalihakset, punnerrukset sekä vaakasoudut.

Power Tower -telineen lähes kaikki osat on säädettävissä käyttäjän tarpeiden mukaan. Hae vaihtelua liikkeisiin säätämällä leuanvetotangon leveyttä sekä vatsalaudan ja kädensijojen korkeutta. Vatsalaudan voi myös tilan säästämiseksi taittaa kokoon silloin kun sitä ei käytetä.

Voit tehdä Power Tower PT80 -kuntokeskuksella kaikkia samoja liikkeitä kuin leuanvetotangolla, dippitelineellä ja vatsapenkillä yleensäkin. Lisäksi voit kiinnittää mukana tulevat harjoitushihnat kädensijoihin mm. vaakasoutua ja muita liikkeitä varten. Kädensijat voi myös laskea aivan alas asti, jolloin ne toimivat tukena punnerruksille.

Monitoimitelineen runko on valmistettu jämerästä ja paksusta teräksestä. Leveä pohja ja liukuestepohjalliset varmistavat, että teline pysyy tukevasti paikoillaan rankemmankin treenin aikana. Power Tower sopii yhtä hyvin sekä kotikäyttöön että kuntosalille.Tilaa nyt itsellesi monipuolinen kehonpainoharjotteluun keskittyvä Tunturi Power Tower PT80 monitoimiteline!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: