Aztron Meteor SUP kilpalautasetti

799,00 €

Tai osamaksulla alk 33,29 €/kk

HUOM!Tuote on loppunut maahantuojan varastosta kesäkaudelta 2020. Suosittelemme seuraavia SUP-lautoja:
Aztron Meteor on pitkä, kapea ja nopea lauta kilpailuihin. Tällä laudalla pääsee lujaa, mutta jos olet hankkimassa SUP-lautaa "sunnuntaisuppailuun" ja rentoihin lenkkeihin mökille, suosittelemme tutstumaan all round- ja touring-lautoihin, kuten Mercury, Nova, Titan, Lunar, Terra, Urono ja Neptune.

Meteor-lauta on yli neljä metriä pitkä ja vain 71 cm kapea, ja sillä on Aztronin mallistosta kaikista paras nopeus sekä suuntavakaus. Jos sinulla on kokemusta suppailusta eikä tasapainon kanssa ole haasteita ja haluat kisata tai muuten vain edetä nopeasti, niin Meteor on valintasi.

Lautojen dropstitch-materiaali on erityisen tukevaa ja jämäkkää. Kaikki Aztronin mallit on varustettu kahdella ilmasäiliöllä, jotka parantavat laudan jäykkyyttä jopa 30% verrattuna muiden merkkien lautoihin. Lisäksi ne luovat turvaa - esimerkiksi venttiilivuodon sattuessa koko lauta ei ala tyhjentyä, vaan rantaan voi kellua kaikessa rauhassa. Huom! Käytäthän AINA kelluntaliivejä vesillä äläkä pala auringossa!

Meteorin footpadi on 5 mm paksua EVA-vaahtomuovia, joka tuntuu mukavata jalkojen alla. Meteoressa on takana ylimääräinen jalkatuki, jolla saa lisää tehoa kovempiin vetoihin. Laudan etuosassa on säilytystilaa esimerkiksi eväille, vesipullolle ja muille tarvikkeille. Tavarat pysyvät tukevasti paikoillaan joustavan remmin alla.

Aztron Meteor SUP lautasetti sisältää:

- Aztron Meteor ilmatäytteinen SUP lauta
- 3-osainen säädettävä alumiininen mela
- Tehokas kaksisuuntainen pumppu
- Painemittari
- Karkuremmi
- Kantoreppu 

Tekniset tiedot

- Koko: 426 x 71 x 15 cm
- Paino: 13 kg
- Suositeltu käyttäjäpaino: max 110 kg
- Kantavuus: 160 kg
- Tilavuus: 330 L
- Kaksi ilmasäiliötä
- Max paine: 15 psi (1 bar)

Tilaa tästä SUP setti, jolla voit taittaa pitkääkin matkaa mukavasti ja vaivattomasti!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: