Ammattisali - Hyvinvointimaja Ranzo

ammattisali Ranzo

FitNord valikoimaa tarjoaa kilpailukykyisen vaihtoehdon kaupallisen tason kuntosalien varustamiseen: FitNordin jo ennestään kattava valikoima on vahvistunut korkealaatuisilla ammattikäytön vaatimukset täyttävillä painopakkalaitteilla.

FitNordin uuden aluevaltauksen referenssikohde Hyvinvointimaja Ranzo komeilee Ranualla, jonne upouudet laitteet matkasivat lokakuun alussa. Salin rakentaminen ei sujunut täysin ilman yllätyksiä, sillä suunnittelu aloitettiin jo kesällä Kuntokaupan projektisuunnittelijan johdolla. 

Hyvinvointimaja Ranzon yrittäjälle Outi Leppäselle oman kuntosalin perustaminen oli pitkäaikainen unelma. Kuntosalilaitteita hankkiessaan Leppänen kilpailutti useita alan toimijoita, ja vertaili tarkkaan niin laitteiden ominaisuuksia, hintaa kuin ulkonäköäkin. FitNord-laitteissa Leppäsen huomion kiinnittivät yksinkertaiset ja käyttäjäystävälliset säädöt, visuaalinen ilme sekä hyvin poikkeuksellinen toistolaskuri. Näiden lisäksi Kuntokaupan oma aktiivisuus ja laadukas asiakaspalvelu saivat Leppäsen lopulta valitsemaan Kuntokaupan laitetoimittajaksi.

Kaiken kaikkiaan Ranualle lähti FitNord painopakkalaitteista FitNord Diamond vinopunnerruslaitepystypunnerruslaiteavustettu dippi- ja leuanvetolaite,  soutu istuen, jalkaprässirintapunnerruslaite, yhdistelmälaitteet Diamond Double vatsarutistus/selänojennuslaitejalan ojentaja/koukistajalaite ja ylä/alatalja sekä yksi perinteinen FitNord Diamond jalkaprässi.

Salille valikoitui laitteita, joissa on ylävartalolle työntävää ja vetävää sekä ylös ja alas suuntaavaa liikettä. Muutoin tilanpuute ohjasi keskittymään laitehankinnoissa päälihasryhmiin. Tehokasta tilankäyttöä edustavat myös valitut Diamond Double-yhdistelmälaitteet, jotka olivat Leppäselle positiivinen yllätys: liikeradoissa ja säädöissä ei näissäkään laitteissa ole tehty kompromisseja, vaan molempia liikkeitä pystyy tekemään puhtaasti ja miellyttävässä asennossa.

Katso videolta, miltä FitNord Diamond avustettu dippi- ja leuanvetolaite vaikuttaa Pyryn testissä! Lisää FitNord-pakkalaitteiden testivideoita löydät YouTube-kanavaltamme.
 

Yrittäjä ja asiakkaat tyytyväisiä FitNord-laitteisiin

Tällä hetkellä Hyvinvointimaja Ranzossa käy paljon asiakkaita, ja mm. Ranuan kunta ostaa Ranzolta palveluita. Myös asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä FitNordin laitteisiin.  Laitteiden on käytännön kokemusten perusteella todettu sopivan kaikentasoisille ja -kokoisille käyttäjille sekä myös erityisryhmille, joita salilla käy asiakkaina. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä laitteiden helppokäyttöisyyteen, tyylikkään mustaan muotoiluun sekä mustasta laitteesta helposti erottuvaan värilliseen säätökahvaan, joka toimii hyvin ja on asiakkaalle yksinkertainen ja mukava käyttää.
Ranzo kuntosali
Kuvassa FitNord Diamond rintapunnerruslaite. Huomaa hyvin mustasta värityksestä erottuva keltainen säätökahva

 

Myös itse personal trainerina toimiva yrittäjä Outi Leppänen kertoo olevansa tyytyväinen ja jopa positiivisesti yllättynyt FitNord-laitteiden laadusta, liikeradoista, ominaisuuksista ja säätömahdollisuuksista:

”FitNord-laitteissa on erittäin puhtaat liikeradat ja nivelystävälliset liikesuunnat. Lisäksi säädöt saa kuntoon kaikenkokoisille. Myös FitNordin laitteista löytyvä toisto- ja aikalaskuri on erinomainen ominaisuus! Sen lisäksi että toistoja ei tarvitse laskea itse, edellyttää laskuri myös puhtaita ja laajoja liikeratoja, joten liikkeet tulee tehtyä huolellisesti ja fuskaaminen ei onnistu. ”

Kokonaisuutena salin kalustaminen sujui Kuntokaupalta erinomaisesti ja Kuntokaupan asiakaspalvelusta Leppäsellä on pelkkää hyvää sanottavaa:

”Asiakaspalvelu ja itse salin asennus sujuivat erinomaisesti!”

tyytyväinen yrittäjä
Yrittäjä Outi Leppänen ja tuotepäällikkö Pyry Niskala ovat tyytyväisiä FitNord-pakkalaitteisiin sekä Kuntokaupan ja Hyvinvointimaja Ranzon yhteistyöhön
 

FitNord-pakkalaitteet lyhyesti:

  • Hyvät säätömahdollisuudet, sopivat kaikenkokoisille
  • Näppärä vastuksen säätö (mahdollisuus säätää istuma-asennossa)
  • Puhtaat liikeradat, ei mutkia
  • Toisto- ja aikalaskuri
  • Tyylikäs muotoilu
  • Säätökahvat erottuvat mustasta värityksestä
  • Hinta-laatusuhde kohdillaan!

Kuntokaupan tähtäimessä yhä enemmän ammattisalien kalustaminen

FitNord-pakkalaitteiden kautta Kuntokauppa tähtää yhä vahvemmin kuluttajamyynnin rinnalla laajempien ammattisalien kokonaisuuksien toimittamiseen. Näin tuotepäällikkömme Pyry Niskala kommentoi FitNordin uutta aluevaltausta:

”FitNord Diamond painopakkalaitteet täydentävät FitNordin jo ennestään kattavan tuotevalikoiman ja tarjoavat mahdollisuuden kaupallisten kuntosalien varustamiseen kokonaisuudessaan. Laitteet sopivat myös kevyempään yhteisökäyttöön, kuten työpaikkojen kuntosaleille. Etenkin tilaa säästävät Double-yhdistelmälaitteet, joissa on mahdollista harjoittaa kahta lihasryhmää yhdellä laitteella. Kyseisillä laitteilla varustettiin osittain myös Ranuan kuntosalia. Asennus sujui vaivattomasti ja laitteet olivat todella tukevia myös allekirjoittaneen (191 cm/112 kg) käsittelyssä. Jos tarvitsette salillenne tyylikkäät ja jämäkät painopakkalaitteet, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus!"
Haluatko Kuntokaupalta tarjouksen kuntosalillesi? Autamme mielellämme niin yksittäisissä laitehankinnoissa kuin laajempien kokonaisuuksien suunnittelussa.

Jätä tarjouspyyntö

[email protected]
045 728 4340

 

«Takaisin asiakastarinoihin

« Uutisarkisto