Jalan ojentaja/koukistajalaite painopakalla, FitNord Diamond Double

2290,00 €

Tai osamaksulla alk 95,42 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Painopakkalaite, FitNord Diamond Double jalan ojentaja/koukistajalaite on erityisen jämerä ammattikäytön kaksikäyttöinen pakkalaite. Diamond Double jalan ojentaja/koukistajalaite soveltuu erityisen hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

Pakkalaite Diamond Double jalan ojentaja/koukistajalaiteessa on 100 kilon painopakka, mutta mikäli salinne kaipaa suurempaa pakkaa, niin sellainenkin saadaan järjestettyä. Olethan tässä tapauksessa yhteydessä myyntiimme.

Diamond-sarjan pakkalaitteista löytyy käyttäjäystävällinen toistojen laskuri sekä ajanotto, jolloin on helppoa pysyä treenin mukana ja keskittyä esimerkiksi hengitykseen tarkemmin kun ei tarvitse laskea toistoja. Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia! Musta-harmaa väritys sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin.

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta. Vastusta voi helposti säätää nousematta laitteesta, joka on hyödyksi niin treenin sujuvuuden kuin turvallisuudenkin kannalta.Tilaa heti tyylikkäät painopakkalaitteet tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

4.00000000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

4     / 5
4,0
 • 4,0
 • 4,0
 • 4,0
Yhdistelmälaitteeksi hyvä laite. Monipuoliset säätövarat. Säätövara mahdollistaa liikerajoitteisen käyttäjänkin harjoittelun. Aiheuttaa toki myös haasteita kun on paljon säätöjä. Kokemattomalle käyttäjälle voi olla aluksi haastavaa löytää kaikki säädöt, mutta opittaessa todella hyvä, että on monipuoliset. Rutiinikäyttäjälle ei ongelmia, mutta aloittelevalle hieman opettelemista.
Suosittelen!
Outi 15.1.2019 , Pohjois-Suomi
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: