Tunturi T85 Endurance Juoksumatto

2699,00 € 3299,00 €

Tai erämaksulla alk. 100,24 €/kk

SÄÄSTÄ 600 € Voimassa ma 16.5. saakka

Osta myös

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Tunturi T85 Endurance juoksumatto kovaan käyttöön!

Tunturi T85 Endurance juoksumatto on kehitetty vaativaan käyttöön, ja se soveltuukin erinomaisesti useamman käyttäjän tarpeisiin, kuten hotellin ja työpaikan kuntosalille tai kuntoutukseen. Erittäin tukeva runko, mahdollisuus REHA-kuntoutuskaiteisiin ja 0,5 km/h mininopeus tekevät laitteesta hyvin soveltuvan myös esimerkiksi leikkauksesta toipumiseen ja fysioterapiaan. 

Voimakas moottori ja laaja juoksualusta

Tehokas 2,5 hp DC-moottori tarjoaa 0,5 - 16 km/h välillä tasaisen juoksutuntuman aina 150 kg käyttäjäpainoon asti. Maksimiteho 5,5 hp varmistaa, että nopeuden muutokset tapahtuvat sulavasti myös painavilla juoksijoilla. Käsikahvoihin integroidut nopeuden ja kulman säätöpainikeet helpottavat käyttöä kovissa juoksunopeuksissa, kun näyttöön ei ole enää mielekästä kurkotella. Juoksukulman voi säätää 15 eri asentoon, mikä mahdollistaa tehokkaiden mäkitreenien tekemisen.

Reilun kokoinen 53 x 153 cm juoksualusta antaa paljon tilaa juosta, eikä käyttäjän tarvitse vilkuilla jalkoihinsa pysyäkseen hihnan keskellä. Erikoisiskunvaimennus huolehtii nivelten hyvinvoinnista ja antaa miellyttävän joustavan juoksutuntuman. Runko on kokoontaitettavaa mallia, joten käytön jälkeen juoksualustan voi helposti nostaa pystyasentoon viemästä tilaa.

Suuri ja selkeä värinäyttö

Tunturi T85 Endurance juoksumaton näyttö on suuri ja selkeä. 10 tuuman täysvärinäytöltä voi seurata treenin etenemistä ja siitä näkyykin kaikki olennaiset harjoitustiedot, kuten aika, matka, nopeus, kaltevuuskulma ja syke. 28 erillistä harjoitusohjelmaa monipuolistavat harjoittelua ja antavat motivaatiota kokeilla uusia treenejä. Juoksutietokone mahdollistaa jopa kymmenen eri käyttäjäprofiilin tallentamisen ja T-Road karttaohjelmat. 

Endurance T85 on yhteensopiva usean treeniohjelmiston kanssa, kuten Kinomap, Tunturi Routes ja AnyRun. Niiden avulla voit juosta upeissa maisemissa vaikkapa Italian rannikolla!

Tilaa Tunturi T85 Endurance juoksumatto Kuntokaupalta jo tänään!

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: