Abus Bordo 6000K/90 X-PLUS Linkkulukko

Abus Bordo 6000K/90 X-PLUS Linkkulukko

119,90 €

Svea -erämaksu alk.  4,43 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Abus Bordo 6000K/90 X-PLUS on täydellinen valinta sinulle, joka joudut suojaamaan polkupyörääsi varkauksilta. Helppo kuljettaa mukana.

Tämä lukko suojaa pyörääsi silloin, kun joudut jättämään sen vartioimatta. Abuksen Bordo X-PLUS Linkkulukko on 90 cm pitkä, kokoontaittuva ja siinä on huippulaadukas X-Plus-lukkosylinteri, mikä tekee siitä huipputurvallisen.

Tämän takia kannattaa valita Abus Bordon linkkulukko omaksesi:

1. Ylivertainen suoja polkupyörällesi - Suojaa varkauksilta

Tämä lukko on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen turvan silloin, kun joudut jättämään pyöräsi vartioimatta. Sen innovatiivinen rakenne ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä luotettavan valinnan pyöräsi suojaksi. Linkkulukossa on huippulaadukas X-Plus-lukkosylinteri, joka takaa erinomaisen suojan varkauksia vastaan. X-Plus-teknologia on suunniteltu erityisesti estämään varkaus- ja tiirikointihyökkäykset, joten voit olla varma, että pyöräsi on turvassa.

2. Kätevä kokoontaitettava rakenne sekä kotelo - Helppo kiinnittää pyörään matkan ajaksi

Lukon kokoontaittuva rakenne tekee siitä erittäin kätevän ja helpon kuljettaa mukana. Se vie vain vähän tilaa ja on helppo kiinnittää pyörään matkan ajaksi. Tämä tekee siitä käytännöllisen vaihtoehdon niin arkipäivän pyöräilijälle kuin pitkän matkan pyöräilijällekin. Lukon mukana tulee kätevä kuljetuskotelo, jonka saa helposti kiinni pyörään ruuveilla. Tämä kotelo mahdollistaa lukon nopean ja vaivattoman käytön, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia lukon kuljettamisesta erikseen. Lukko on 5 mm vahvaa terästä, joka takaa erinomaisen kestävyyden ja suojan. Lisäksi lukossa on pehmeä muovipäällyste, joka suojaa pyöräsi runkoa naarmuilta ja kolhuilta, säilyttäen pyöräsi ulkonäön ja arvon.

Kenelle ja miksi?

Tämä lukko on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat varmistaa pyöränsä turvallisuuden missä tahansa tilanteessa. Linkkulukko tarjoaa erinomaisen turvatason 10/15, mikä on GoByBike-hyväksymä. Tämä korkea turvataso varmistaa, että lukko pystyy tehokkaasti estämään varkaudet, ja se on suunniteltu erityisesti suojaamaan pyörääsi monenlaisilta uhkilta. X-Plus-lukkosylinteri ja vahvat terästangot tekevät tästä lukosta luotettavan valinnan kaikille pyöräilijöille, jotka haluavat parasta mahdollista suojaa. 

Jos etsit vielä tukevampaa ja paksumpaa lukkoa, tutustu Abus Bordo 6500K Granit X-Plus malliin.

Suojaa pyöräsi varkaita vastaan Abuksen linkkulukolla ja hanki lukkosi Kuntokaupalta! Tarkista toimitusvaihtoehdot ja tilaa tuote tästä!

Tekniset tiedot

  • Lukon pituus: 90 cm
  • Pakkauksen koko: 12 cm x 6 cm x 23 cm
  • Pakkauksen paino: 1,28 kg
  • Takuu 12 kk
  • Väri: Musta
  • Turvataso 10/15 (GoByBike hyväksymä)

Yhteensopivat pyörämallit

Yhteensopivat pyörämallit:

Fitnord Ava: 200,300,500
Fitnord Venture: 300,500
Fitnord Ranger: 200,300,500,900
Fitnord Agile, Agile+
Fitnord Flow, Flow+
Fitnord Classic 500
Fitnord Rumble, 300,500,1000,1000S

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 119,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: