Runkolukko AXA, Solid Plus + Newton vaijeri

Runkolukko AXA, Solid Plus + Newton vaijeri

44,90 €

Svea -erämaksu alk.  1,56 €/kk

Heti varastosta, nopea toimitus 2-5 arkipäivässä

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Tämä lukko on täydellinen valinta sinulle, jos kaipaat pyöräsi suojaksi turvallisuusstandardit täyttävän leveän runkolukon, jossa mukana toimitettava jatkovaijeri.

AXA Solid Plus runkolukko yhdessä 150 cm pitkän AXA Newton vaijerin kanssa tarjoaa erinomaisen suojan pyörällesi. Tämä tehokas yhdistelmä varmistaa, että voit lukita pyöräsi rungon turvallisesti ja kiinnittää sen telineeseen tai muuhun kiinteään pisteeseen, lisäten näin pyöräsi turvallisuutta huomattavasti.

1. Leveä runkolukko - Riittävästi tilaa turvalliselle lukitukselle

Runkolukon leveys avattuna on 58 mm, mikä tarjoaa riittävästi tilaa turvalliselle lukitukselle. Tämä leveys takaa, että lukko sopii hyvin erikokoisiin ja -muotoisiin pyörän runkoihin, varmistaen tehokkaan ja turvallisen lukituksen. Mukana toimitetaan kaksi avainta, mikä lisää käyttömukavuutta ja varmuutta. Toisen avaimen voi säilyttää varalla tai antaa perheenjäsenelle, jolloin molemmilla on pääsy lukkoon tarvittaessa. Lukko on musta, mikä tekee siitä tyylikkään ja huomaamattoman. Musta väri sopii erinomaisesti kaikenlaisiin pyöriin, olipa pyöräsi sitten urheilullinen tai klassinen.

2. Mukana toimitettava vaijeri - Mahdollistaa kiinnittämisen monenlaisiin kiinteisiin pisteisiin

Pakettiin sisältyvä 150 cm pitkä vaijeri on suunniteltu sopimaan täydellisesti runkolukkoon. Tämä pitkä vaijeri mahdollistaa pyörän kiinnittämisen monenlaisiin kiinteisiin pisteisiin, kuten pyörätelineisiin, aitoihin tai pylväisiin, mikä lisää lukituksen monipuolisuutta ja joustavuutta. Lukko on suunniteltu kiinnitettäväksi myös pyörän takahaarukkaan mukana toimitettavien kiinnityspantojen avulla. Tämä lisää asennuksen monipuolisuutta ja mahdollistaa lukon kiinnittämisen pyörän eri osiin tarpeidesi mukaan.

3. FA hyväksytty – Täyttää korkeat turvallisuusstandartit

Tämä lukko on FA-hyväksytty, mikä tarkoittaa, että se täyttää korkeat turvallisuusstandardit. FA-hyväksyntä on merkki siitä, että lukko on testattu ja todettu kestäväksi ja luotettavaksi, mikä antaa lisäturvaa pyöräsi suojaamiseen. Turvallisuustaso: 11 (asteikolla 1-15), Sold Secure Silver -sertifioitu. Tämä korkea turvallisuustaso takaa, että lukko tarjoaa erinomaisen suojan varkauksia vastaan, joten voit jättää pyöräsi huoletta lukittuna julkisille paikoille.

Tilaa pyörääsi AXA Solid Plus runkolukko Newton vaijerilla ja varmistat jämäkän ja monipuolisen suojan! Tämä lukko yhdistää kestävyyden, käytännöllisyyden ja tyylikkyyden, varmistaen, että pyöräsi on aina hyvin suojattu. Tarkista toimitusvaihtoehdot ja tilaa tuote!

  • Mukana 150 cm pitkä riimuvaijeri runkolukkoon sopivalla päällä
  • Leveys: avattuna 58mm
  • FA hyväksytty
  • Mukana 2 avainta
  • Väri: Musta
  • Paino: 1070g
  • Voit kiinnittää lukon myös takahaarukkaan kiinnityspannoilla
  • Turvallisuustaso: 11 (1-15) Sold Secure Silver
 

 

Yhteensopivaseuraavien mallien kanssa:

Fitnord Ava 200, 500

Fitnord Venture  500, 700

Fitnord Classic 200, 300, 500

Fitnord Agile (Agile Singlespeed, Agile+Singlespeed)

Fitnord Flow (Flow Singlespeed, Flow+ Singlespeed)

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 35,92 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: