Lyhytlahkeinen neopreeniasu, McSailor

39,90 €

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

McSailor Lyhytlahkeinen neopreeniasu on lyhythihainen ja -lahkeinen märkäpuku kaikenlaiseen vesiurheiluun kesäkeleillä kesäkuusta elokuuhun, kun veden lämpötila on yli 15 astetta.

Lyhyet hihat ja lahkeet helpottavat liikkumista. Neopreenipuku suojaa lisäksi auringolta - muista rasvata kädet, jalat ja pää! Märkäpuvun ideana on, että puvun ja ihon väliin menee pieni kerros vettä, joka nopeasti lämpenee kehonlämmön vaikutuksesta. Vesikerros ja puku toimivat eristeenä viileämpää vettä vastaan. Lämmittämisen lisäksi märkäpuku myös kelluttaa, joten uiminen märkäpuvussa on kevyempää kuin ilman.

McSailor märkäpuku on 2 mm paksua neopreenia ja siinä on vetoketju takana. Märkäpuvun tulee olla niin napakka, ettei puku jää poimuille tai kurttuun, mutta sen ei kuitenkaan kuulu tuntua epämiellyttävän puristavalta. Vartalon malli vaikuttaa puvun valintaan. Tärkeintä valinnassa on, että kädet pyörivät vapaasti. Pitää myös luonnollisesti pystyä uimaan ilman käsien puutumista, mutta puvun pitää istua hyvin.

Puvusta on saatavilla seuraavat koot:

- M
- L
- XL 
- XXL

Tilaa nyt märkäpuku ja tee vesiurheilusta lämpimämpää!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: