FitNord Aqua Zoom 380 SUP-lautasetti **TOIMITUS 23.6. SAAPUVASTA ERÄSTÄ**

549,00 € 789,00 €

Tai osamaksulla alk 22,88 €/kk

ALE 30 % 14.6.2021 saakka
HUOM! Toimitus 23.6.2021 saapuvasta erästä
Kesän 2021 uutuus! FitNord Aqua Zoom on nopea ja tukeva SUP-lauta monenlaiseen menoon - yksin tai kahdestaan suppailuun, pidemmille retkeille ja luonnosta nauttimiseen. Aqua Zoom saapuu varastoon arviolta 23.6.2021.

Lautasettiin sisältyy kaikki välineet ja tarvikkeet, joita tämän huippuhauskan ja valtavan suosion saavuttaneen harrastuksen aloittamiseen tarvitaan: SUP-lauta, mela, evä, pumppu, karkuremmi ja kantoreppu. Kaikki tavarat mahtuvat kantoreppuun, joten tämän laudan voit ottaa mukaasi minne vain - lauta on käyttövalmis 5-10 minuutissa!

Aqua Zoom on nopea lauta erittäin korkealla kantavuudella. Suuri kantavuus tekee laudasta tukevan, ja 380 cm pituus varmistaa erinomaisen suuntavakauden - suoraan melominen on helppoa, eikä lauta lähde kääntymään niin helposti sivulle. Nopeudestaan huolimatta Zoom ei ole kiikkerä, sillä leveyttä on korkeimmillaan jopa 80 cm. Suuren kantavuuden (175 kg) ja tukevuuden ansiosta laudalla on mukava meloa myös ystävän kanssa. Laudan etuosassa on lisäksi tilaa matkatavaroille.

Rouhean näköinen ja erittäin tyylikäs Drop stitch-tekniikalla valmistettu Zoom on varustettu EVA-gripillä, jossa on hyvä pito eikä se muutu liukkaaksi märkänäkään. Laudasta löytyy myös kiinnikkeet tuolille

Laudan täyttäminen tapahtuu mukana tulevalla painemittarillisena pumpulla. Pumppu on kaksisuuntainen, joten alkuvaiheen pumppauksessa voit työntää lautaan ilmaa sekä veto- että työntävaiheessa. Paineen noustessa ja pumppauksen käydessä raskaammaksi pumpun voi kääntää yksisuutaiseksi, jolloin pumppaus on kevyempää. Laudan pumppaamisessa kestää noin 10 minuuttia. Käsivoimien sijaan kannattaa käyttää jalkoja ja keskivartaloa, näin jaksat paremmin. Kevyemmät käyttäjät voivat pumpata laudan 8-10 PSI ja painavammat aina 15 PSI asti.

Katso tästä FitNord Aqua Zoom 380 SUP-lautasetin esittelyvideo:

Valitse Fitnord Aqua Zoom jos etsit SUP-lautaa seuraavilla ominaisuuksilla:

 1. Korkea kantavuus

 2. Virtaviivainen, nopea lauta

 3. Vantteraa tekoa eikä taivu käyttäjän alla

 4. Sopii myös kahdestaan melomiseen ja luonnosta nauttimiseen
   

FitNord Aqua Leaf lautasetti sisältää:
 • Ilmatäytteinen FitNord Aqua Zoom SUP-lauta
 • Tehokas kaksisuuntainen pumppu painemittarilla (laudan täyttö n. 5-10 min)
 • Kolmiosainen alumiinimela helpolla ja varmatoimisella pituuden säädöllä
 • Lautaan kiinnitettävä evä
 • Kantoreppu
 • Karkuremmi
 • Korjaussarja (sis. paikka ja venttiilin kiristystyökalu)

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: