Kuntopyörä kotikäyttöön: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 31.12.2022
  5 / 5
  Laadukas ja edullinen
  Todella hyvin pakattu tuote. Hyvät ohjeet ja laadukas pyörä. Vaikka on ns. hinnat alkaen malli niin silti erinomainen ostos.
  TheNightDiver
 • 28.11.2022
  5 / 5
  Cyclo 200
  Erittäin hyvä ja tukeva kuntopyörä. Ei huoju tai heilu 100kg:n alla. Hyvät säädöt ja helppo koota vaimon kanssa. Riittävästi säätöjä, selvä iso näyttö. Hyvä ostos, suosittelen. JJ
  JJ Halikko
 • 12.02.2022
  5 / 5
  FitNord Cyclo 200 on suhteellisen helppo koota ja tuntuu tukevalta. Pidän siitä, että siinä on tasainen, hiljainen ajotuntuma ja vakio 22 mm:n satulakiinnitys- ja säätömahdollisuudet. Näyttö on erittäin helppolukuinen ja helppokäyttöinen (ei valaistu, mutta helppo nähdä). Eriväriset pidemmät liitäntäkaapelit olisivat helpottaneet näytön asentamista. Olen toistaiseksi erittäin tyytyväinen pyörään kuntoutukseen ja liikuntaan.
  Mats
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.4 / 5
4,4
 • 30.12.2022
  5 / 5
  tukeva peruslaite
  Helppo kasata ohjeiden mukaan ja vaikka ilmankin. Tukeva, riittävät säädöt ainakin meidän pituisille 162-182 cm.
  Pertti
 • 30.10.2022
  5 / 5
  Hyvä ja tehokas valinta
  Vanhan kuntopyörän vaihto tähän pyörään oli hyvä valinta. Treenaan myös kotona koko kropalla ja yhdistän tähän harjoitteluun kuntopyörätreenin. Joskus treenaan pelkällä kuntopyörällä. Pyörä on äänetön ja vastukset vaihtuvat sulavasti. Ajaminen on tasaista ja itselleni pyörän leveä satula sopii. Ohjelmia on aivan riittävästi ja mielikuvituksella voi tehdä esimerkiksi oman ylämäkitreenin. Pyörä on vakaa, täyttää loistavasti vaatimustasoni ja ajamisen fiilikset nousevat treenatessa. En näe mitään huomautettavaa. Kiitos.
  Janne Aho
 • 08.04.2021
  5 / 5
  Cyclo 300
  Tukeva , hiljainen ja laadukas kuntopyörä. Juuri niin hyvä kuin esitteissä kerrottiin. Satula on erinomainen. Tyylikäs ulkonäkö. Ainoa parannusehdotus olisi juomapullotelineen lisäys varusteisiin.
  Jorre
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.1 / 5
4,1
 • 15.01.2023
  5 / 5
  CYCLO 500E vauhtipyörän laakeri vika
  Aiemmin kerroin laakeri viasta ja otin yhteyttä huoltokaavakkeella. Sain erinomaista, asiallista ja nopeaa palvelua naishenkilön taholta asiakaspalvelusta.
  Tapio
 • 20.04.2022
  5 / 5
  Erittäin hyvä pyörä. Helppokäyttöinen ja siinä on kaikki ominaisuudet, joita jokapäiväinen kuntoilija tarvitsee.
  Lars Braun
 • 09.03.2022
  5 / 5
  Kelpo peli
  Ensikertalainen päätti hankkia tämän omaan ja puolison käyttöön. Hankinnassa vertailtiin monia muitakin malleja, mutta tämä tuntui olevan edukseen toiminnallisuuksien osalta. Hankittiin pyörä pienellä riskillä tiedostaen että mallin säädöt saattavat loppua kesken puolisolleni, joka alle 160cm pitkä. Ennen hankintaa mittailtiin oikeasta polkupyörästä etäisyyksiä ja vertailtiin ilmoituksessa mainittuihin mittoihin. Säädöt riittivät nippa nappa puolisolleni ja sopivilla varustuksilla selvitään. Havaintona sellainen että tee-se-itse mies kyllä löytää mekanismit tarvittaessa pieneen modifiointiin, mutta onneksi ei tarvinnut siihen ryhtyä. Kasaaminen oli helppoa ilman mitään ongelmia. Vakiosatula vähän turhan leveä ja se vaihdettiin kapeampaan. Kahden päivän käyttökokemuksella ei voi vielä käytöstä paljon sanoa, mutta tukevalta tuntuu ja appikset ja muut sai liitettyä.
  Puolikuntoinen
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 12.03.2021
  5 / 5
  Erittäin hyvä kuntofillari
  E50 on ollut nyt päivittäisessä käytössä 2kk useammalla käyttäjällä. Aivan loistava hankinta, onneksi ei tullut säästettyä väärässä paikassa. Ei tätä voi verratakaan markettien kuntopyöriin, josta vain huonoja kokemuksia. Pyörä on todella hiljainen ja riittävän jämäkkä. Vastusta löytyy liikaakin. Bluetooth yhdistettävyys eri virtuaalisiin pyöräilysovelluksiin toimii saumattomasti. Lisäksi polarin 5GHz sykevyö linkittyy automaattisesti konsoliin, jolloin sykeohjelmista tulee todella käyttökelpoisia, kun ei tarvii pitää käsiä sykeantureilla. Ohjelmat ovat riittävän monipuoliset ja lähes joka tarpeeseen löytyy sopiva. Vastuksen säädössä on pieni viive ja vaimea ääni, mutta aktiiviharrastajalle sillä ei ole mitään väliä. Tablettiteline on mahtava, siihen mahtuu tabletti suojakotelon kanssa. Satula on leveä ja pehmeä, sopii harrastajalle. Omalle pyrstölle 1,5h maksimiaika. Hyvää ei saa ilmaiseksi. Itse en ole katunut hankintaa päivääkään. Vahva suositus ????
  Hande
 • 07.10.2020
  5 / 5
  Todella hyvä!
  Pari viikkoa ajeltu ja on ollut hyvä sekä hiljainen ajettava. Vastuksia löytyy aloittelijasta huippukuntoiseen. Tyytyväinen ostokseen!
  Laura
 • 02.01.2020
  5 / 5
  Hyvä kuntopyörä
  Vajaan viikon käytön perusteella, hyvä kuntopyörä josta ei ainakaan omibaisuuksia puutu, varsinkaan kun liittää siihen tabletin bluetoothilla.
  EA
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

3.8 / 5
3,8
 • 08.01.2018
  5 / 5
  Hyvä tuote ja vielä parempi palvelu
  Tuote vaikuttaa oikein hyvältä, mutta ohjauspanelin käyttöliittymä on vähän vanhahtava ja vaikeakäyttöinen vaikka laite on uutta sarjaa
  Esko
 • 19.07.2023
  5 / 5
  12 vuotta vanhan Tunturi E80 Endurancen arvostaminen.
  Hei. Kirjoitan arvostelun Tunturi E80 Endurance kuntopyörästä,jonka hankin 12 vuotta sitten. Kuntopyörä on edelleen käytössä jokaisena vuoden aikana,lähes päivittäin. Ajan n. tunnin kerrallaan.Nivelrikkoiselle loistava kuntoilu laite. Tottakai muillekin. Hankkimani kuntopyörä on toiminut kiitettävästi. Laadukas,kestävä ja tukeva. Pyörään on helppo nousta. Kuntopyörä ei vie paljon tilaa ja sitä on helppo siirrellä pyörien avulla. Jo silloin 12 vuotta sitten pyörässä oli monipuoliset ohjelmat,vastustasot,videot,musiikki ja tottakai sykkeen mittaus,matka,kalorit ym. Selkeä näyttö,mittari ja ohjelmien vaihto. Vastus tasoja on useita. Ja tukeva kestävä vauhtipyörä. Istuin on miellyttävä ja säädettävät kädensijat eivät rasita selkää. Jalat saa tukeviin remmeihin,joissa jalat pysyy. Tämän 12 vuoden aikana ja kovalla käytöllä ollut kuntopyörä ei ole tarvinnut minkäänlaisia korjauksia tai uusimisia. Kaikki on pelannut todella hyvin,kestävästi ja toimivasti. Todella kestävä,luotettava ja pitkäikäinen. Myöskin tyylikkään näköinen. 12 vuotta sitten hankkimassani kuntopyörässä ei silloin vielä ollut juomapullo telinettä. Nyt juomapullo on pöydällä. Ja kuntoilu on helppo aloittaa,eikä tarvitse ajatella ilmoja ja säiden mukaista pukeutumista. Kuntopyörässä kunto kasvaa,kestävyys kasvaa ja mieliala paranee. Jos ja kun nykyinen kuntopyöräni joskus tarvitsee vaihtaa ja uusia,niin olen varma että,hankin Tunturi E80 Endurancen. Voin suositella hankkimaan,eikä polkeminen ole tylsää lukuisista eri ohjelmista,videoista,musiikista ja vastustasoista johtuen. En ole todellakaan katunut hankintaani ja kuntopyörän parissa on vietetty lukemattomia päiviä,kertoja vuosien varrella ihanasti hikoillen,hengästyen ja nautittu kuntoilun riemusta omassa kodissa. Vaivattomasti. Kuntopyörä E80 Endurance on hyvä kaveri ja yhteistyökumppani.
  Pekka N.
 • 02.10.2023
  5 / 5
  Tunturi E80 kuntopyörä
  Huippu tuote, monipuoliset ohjelmat.
  Jarno K.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 14.10.2020
  5 / 5
  kuntopyörä
  tuote sopii minulle hyvin,
  aimo,oilhill
 • 23.10.2023
  5 / 5
  Koko kuntopyörään, suosittelen lämpimästi ikäihmisille.
  Riitta J.
 • 02.02.2024
  5 / 5
  Tarja Taina V.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.4 / 5
4,4
 • 19.02.2021
  5 / 5
  Koko perheen kuntolaite
  Perheessämme on eri-ikäisiä ja pituisia henkilöitä. FitNord Cyclo 300R Kuntopyörä (Rekumbentti) sopii meille kaikille sen monien ohjelmien vuoksi. Itselläni on lihastautisairaus, enkä kykene käyttämään tavallista polkupyörää tai kuntopyörää. Rekumbentti ei rasita käsiäni tai jalkojani niiden ääreisosista. On ihanaa, kun voi ylläpitää kuntoaan ja vahvistaa koko kehon lihaksia!
  Xinia
 • 10.02.2021
  5 / 5
  Käyttökokemus
  Tuote itsessään on todella hyvä. Mieheni, jolla on selkävika, pystyy pyöräilemään tällä kuntopyörällä. Itselläni on nivelrikko polvissa ja jos pyörässä olisi ollut lyhyemmät kammet, olisi se ollut minulle parempi käyttää. Tuotteen kasaaminen vaati kaksi ihmistä, yksin sitä ei olisi voinut tehdä. Ohjeet saisivat olla paremmat.
  Pyöräilijä
 • 09.02.2021
  5 / 5
  FitNord Cyclo 300R Kuntopyörä
  Aivan mahtava ostos, liikuntarajoitteisen loistava kuntoilulaite, suosittelen lämpimästi. Helppo oli ottaa käyttöön.
  Marja
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

3.0 / 5
3,0
 • 13.04.2020
  3 / 5
  kunto
  hei hankin Reebok no RB 1000 mallia olevan vastaavan. Likkömiten varaosasia saatavissa HUOLTOA Oulussa.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.7 / 5
4,7
 • 18.01.2023
  5 / 5
  Hyvä ostos
  Helppo kasata, hiljainen ja vie vähän tilaa. Ainoa miinus tulee satulasta, mutta sen voi vaihtaa. Ja kai tuohonkin takapuoli tottuu? .Magneetti astua riittää minulle ja pyörän sai säädettyä 189cm ukolleki .
  Jambo
 • 09.04.2022
  5 / 5
  100% tyytyväinen!
  Vakaa ja hiljainen, erinomainen spinningpyörä kotikäyttöön.
  H. Speedy
 • 15.04.2022
  5 / 5
  Jämäkkä pyörä kuntoilijalle
  Päätin viimein panostaa ja ostaa tarkan harkinnan jälkeen UUDEN spinningpyörän. Kolme edellistä pyörääni olivat käytettyjä ja minulle eri tavoin sopimattomia. Vuosien myötä olen todennut, että spinningpyörä ei minulla jää pölyttymään, vaan sillä tulee poljettua vähintään kerran viikossa, talvella toki useammin. Vertailin alle tonnin pyöriä nyt huolella. Itselleni tärkeimmät speksit olivat magneettivastus, hiljaisuus, tukevuus, riittävä vastus (>15kg vauhtipyörä), tasainen polkutuntuma ja teline puhelimelle/tabletille. Tässä pyörässä oli nämä kaikki. Yllätyin, miten vähän oli pyöriä, joihin saa ruudun tai kirjan kivasti näytille (polkiessa on mukava katsoa ohjattua spinningtuntia tai ohjelmia tai lukea kirjaa ;) ). Pyörä on tosi jämäkkä. Kokoaminen oli helppoa, ohjevideo oli tod hyvä. Itselleni säädöt ovat erittäin hyvät (olen 170cm), joten hyvä ajoasento löytyy kivutta. Olen ajanut pyörällä nyt 4kk vähintään 2 x viikossa. Vastuksen säätö vaati hieman opettelua mutta nyt on tuntuma siihen. Säätöhän toimii portaattomasti, joten et näe mikä vastus on valittuna. Lämmitellessä lähden nollasta ja siitä asteittain pyöräytys kerrallaan löydän sopivan työvastuksen. Ja hiki virtaa! Vaihdoin omat lukkopolkimet alkuperäisten tilalle; eivät oikein pitäneet klossia napakasti vaan kenkä heilui polkaistessa. Samoin penkki menee vaihtoon kohta, on hieman vääränmallinen omalle peffalleni. Mutta nää on pieniä säätöjä, en valita. Rahoille sain vastinetta ja nyt oon todella tyytyväinen tuliterän spinningpyörän polkija. Tätä tuotetta on helppo suositella. Olisko halvemmalla saanut yhtä hyvää - en tiiä. Mut nytpä ei tarvi heti vaihtaa. On olo että tää pyörä kestää vuosikausia.
  Mimmu
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.7 / 5
4,7
 • 24.09.2019
  5 / 5
  Arvostelu
  Täydellinen joka suhteessa juuri minulle. Istuimen liikuttaminen tärkeä ominaisuus. Loistava tuote. Olen todella tyytyväinen ostokseeni.
  Tarja
 • 20.01.2018
  5 / 5
  Mukava pyörä
  Mukava istuin, helppo käyttää, juuri mitä halusin. Olin kokeillut pyörää kuntosalilla. Tilasin ja maksoin pyörän netissä. Turun Tunturi-kauppias toi kotiin ja kokosi pyörän kotonani. Järjestely toimi mainiosti. Kuntokaupan chat henkilö Kai Tampereella auttoi hienosti, selitti kaiken. Halusin ostaa suomalaiselta firmalta ja suosittelen tämä kauppaa. Kaikki toimi ihan niinkuin pitikin.
  Turkulainen seniori
 • 05.06.2019
  4 / 5
  Vastusta voisi olla enemmän. Kyytiin on helppo nousta.
  Heiksu
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta