Juoksumatto aloittelijalle: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

4.8 / 5
4,8
 • 21.02.2022
  5 / 5
  FitNord Sprint 100
  Kertakaikkiaan upea ostos,Nyt ei tarvitse lähteä pyryyn ja loskaan.Aikaisemmin meillä on ollut 25v kuntopyörä,mutta tämä ostos on paljon parempi.Voi vain nappia painamalla lähteä kävelylle ja katsella tv;tä samalla.Olemme iäkäs pariskunta.Voi valita sopivan kävelytahdin.Suosittelemme ja kiitämme.
  Mirja-Liisa Järvinen /mummeli
 • 09.03.2021
  5 / 5
  Olemme tyytyväisiä laitteeseen ei ole pakkaskeli kiusana kävellessä
  Mummo ja ukki
 • 05.03.2021
  5 / 5
  Koko perheen laite
  Tämä malli ihan riittävä meidän perheen käyttöön. Laitteen kaiuttimien kautta musiikin tahdissa mukava hölkätä, maksiminopeuteen ei vielä ole edes päästy. Peruskäyttöön passeli, tukeva ja helppokäyttöinen. Toimitus kahden päivän sisällä tilauksesta. On tykätty!
  Maria
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 15.01.2023
  5 / 5
  Mahtavaa!!
  Erittäin hyvä juoksumatto kotiin.
  Miro
 • 04.08.2021
  5 / 5
  Hyvin pelittää :)
  Oltu vaimon kanssa tyytyväisia parin viikon käytön jälkeen ja kissatkin tykkää välillä pyörähtää siinä :D Laite oli yllätykseksemme hieman hiljaisempi kun luultiin. Kasaaminen oli tosi helppoa. Laitteen saa nostettua siivouksen ajaksi kevyesti ja kätevästi pystyyn. Ollaan tyytyväisiä oltu.
  Pekka
 • 03.08.2021
  5 / 5
  Erittäin hyvä laite
  Isollekkin äijälle erittäin sopiva laite. Enemmänkin kävelylaitteeksi tuli kylläkin. Todella tukeva ja mukava tallustaa , ylämäet mainioita. Mukavan äänetön laite..
  Korben Dallas
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 21.09.2021
  5 / 5
  Käypä peli
  Minun käytölleni erittäin sopivan tuntuinen
  Jukkapoika
 • 08.09.2021
  5 / 5
  FitNord Sprint 150 juoksumatto
  Laadukkaan tuntuinen ja näköinen,helppo käyttää,sopii ainakin minulle.Suosittelen.
  Liselott
 • 08.09.2021
  5 / 5
  Tuote helppo laittaa käyttökuntoon. Hyvä ostos!
  Kuntoilija
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.3 / 5
4,3
 • 18.02.2021
  5 / 5
  Hyvä ostos
  Tukeva ja riittävät ominaisuudet talviharjoitteluun. Nopeus riittää kuntoilijalle mainiosti. Ei moitittavaa.
  Miku
 • 19.04.2020
  5 / 5
  Ainoa mitä uupuu niin voiteluohjeet
  Sakrikula
 • 28.04.2022
  3 / 5
  Menettelee
  Toimiessaan ok laite. Meillä dc-moottori (made in china kas kummaa) hajosi 5kk kevyen käytön jälkeen, vaihto takuuseen. Korjaaja kävi paikan päällä ja erittäin asiantunteva. Huolto/käyttö-ohjeet täysin olemattomat laitteen hintaan nähden.
  Juki
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 08.08.2022
  5 / 5
  Hyvä ja perus varma
  Ostin reilu puoli vuotta sitten ja olen ollut tyytyväinen. On tarpeeksi jämäkkä, leveä ja pitkä, saa hyvin juoksurauhan. Tuulettimen ostin alesta viereen, kun hikoilee sisällä enemmän. Kalliimmissa laitteissa se on edessä olevassa näytössä, mutta sekin vain puhaltaa naamaan, joten tämä oli hyvä ratkaisu. Erittäin tyytyväinen ostokseen.
  Mika
 • 24.09.2021
  5 / 5
  Mummolle voimavuosien lisäystä.
  Olin harkinnut jo pitkään juoksumaton ostoa ja tein nyt erinomaisen hankinnan. Rasitus vanhoille nivelille ei tule niin kovana kuin ulkona juostessa ja pitkät pakkasjaksot eivät ole enää kiusana. Nyt voin juosta äänikirjoja kuunnellen lämpöisessä ja tasapainon heivatessa voin ottaa riittävän korkealla olevista kädensijoista tukea. Nautin taas juoksusta.
  Mummo
 • 22.09.2021
  5 / 5
  Jaksaa, jaksaa
  Tosi tyytyväinen. Helppo kasata ja käyttää. Pitää vähän enemmän ääntä kuin odotin. Kellarin lattia ei ole ihan tasaista, uskon että se voi olla se syy. Pieni telkkari asennettu seinään että voin katsoa ohjelmia jne kun juoksen. Kilometrejä kertyy...
  Maratoonari
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 06.02.2023
  5 / 5
  Huippuratkaisu kunnon kohottamiseen!
  Kestovahaus oli tärkeä valintakriteeri meille vaimoni kanssa. Laadukas juoksumatto hölkkään ja juoksuun. Oiva ratkaisu pienten lasten vanhemmille! Oli helppo koota ja osista ja kokoomisohjeista näki ja tunsi korkean laadun! Lämpimästi suosittelen! Maratoonari ystävänikin oli hankkinut samanlaisen maton.
  Kimmo
 • 31.01.2023
  5 / 5
  kerrassaan mainio kampe
  Pitkään pitkään ja vielä pidempään emmittyäni ostin lopulta tämän juoksumaton, eikä ole kaduttanut hetkeäkään. Se on exodus läskeille nyt. Kuljetus oli erittäin nopea ja vaivaton. Paketin koko ja paino arvelutti hieman, mutta kahdestaan emännän kanssa kiskastiin juoksumatto sisään kyljellään kuljetuslaatikossaan. Purettiin ensin pienet osat erilleen pala palalta laatikkoa samalla purkaen ja sitten varsinainen matto kulman ohi paikalleen loppulaatikkoa hyväksi käyttäen. Että onnistuu pienemmälläkin porukalla siirto, kun miettii asian valmiiksi. Kasaamiseen meni puolisen tuntia ja siinä se. Suosittelen erittäin lämpimästi tätä juoksumattoa. On tukeva ja käytännöllinen.
  jel
 • 21.07.2022
  5 / 5
  Meidän pelastus
  Tuonut paljon iloa ja laatua liikkumiseen. Sateinen kesä, kuumuus, liukkaus, pakkaset, pimeys ym. eivät haittaa, kun voi kotona ilmastoidussa tilassa treenata ja silloin kun itseä huvittaa. Kävellen tai juosten oman mieltymyksensä mukaan. Vähän liikkunut voi aloittaa rauhallisilla käelylenkeillä ja lisätä haastetta, esim. nopeutta ajan kanssa. Enempi treenannut saa haastetta juoksemalla ja vaikkapa nousujen lisäyksellä. Aivan loistava, suosttelen!
  kotikuntoilija
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 09.01.2023
  5 / 5
  Juoksumatto
  Erinomainen juoksumatto, toimii loistavasti ja ominaisuudet todella hyvät, tosin vasta kaksi juoksumatto treeniä takana 1 tunti ja 1,5 tuntia, mutta laite tuntuu heti mukavalta ja selkeeltä käyttää.
  Mike
 • 14.09.2021
  5 / 5
  Erinomainen laite
  Kokoaminen sujui nopeasti ja laite itsessään on laadukkaan oloinen. Monipuoliset toiminnot takaavat sen, että laite sopii aloittelijasta ammattijuoksijalle. Uudistunut käyttöjärjestelmä toimii hyvin ja on helppokäyttöinen.
  Hk
 • 14.08.2021
  5 / 5
  Juoksumatto
  Hyvin pelittää, helppokäyttöinen, tukeva juoksualusta. Hyvä hinta/laatu suhde.
  Jari
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 23.03.2021
  5 / 5
  Erittäin hyvä kävelymatto toimistoon
  Kävelymatto toimii toimistokäytössä oikein hyvin. Jämäkän tuntuinen. Koko sopiva, saa seinälle nostettua pystyasentoon pois tieltä.
  Paula
 • 04.02.2021
  5 / 5
  Suosittelen
  Teen pääasiassa kotona etätöitä ja kävelymatto sopii mainiosti käytettäväksi esim palaverien aikaan (jos ei itse tarvitse olla paljon äänessä) ja jos ei tarvitse tehdä kauhean pikkutarkkaa hommaa samalla. Pystyy kirjoittamaan samalla, mutta vaatii totuttelua. Huono puoli on suht kova ääni, kun mennään nopeammalla tahdilla, mutta töitä olen tehnyt samalla vain max 4.5km/h ja siinä ääni vielä kohtuullinen. Sukkasilleen kävelen työpäivien aikana. Sähköpöytä ehdoton, jos työkäytössä. Näppärä liikutella.
  Etätyöntekijä
 • 11.12.2020
  5 / 5
  Hyvä kävelymatto
  Etänä ollut maaliskuusta lähtien. Taukoja ei tule pidettyä paljon ollenkaan työn lomassa, vaan istun työpöydän ääressä aamusta iltaan. Olen miettinyt jo monta vuotta juoksumaton hankkimista, mutta aina se on jäänyt harkinnan asteelle. Nyt päätin ostaa! Vertailin eri mattoja ja kun sain tietää, että on olemassa pieni kävelymatto, tiesin että tämä on sopiva minun käyttöön. Kävelymatto tuli nopeasti! Asennukseen tarvitsin apua ja soitin asiakaspalveluun. Sain hyvät ohjeet ja testasin mattoa heti. Kävelen matolla työpaikan kokousten aikana ja tauoilla. Nousen työtuolilta ja kävelen esim 5 min ja sitten jatkan työntekoa taas. Pidän myös matolla jumppahetkiä joiden aikana laitan YouTubesta pyörimään jonkun rytmiltään sopivan videon ( TV on seinällä kävelymaton edessä) ja heiluttelen itseäni musiikin tahtiin samalla kun kävelen. Olen ollut erittäin tyytyväinen kävelymattoon sen pienen koon vuoksi. Voin käytön jälkeen liikuttaa maton pyörien varassa seinää vasten ja se mahtuu myös sängyn alle. Kuntokaupasta sain niin hyvää palvelua, että ostan seuraavan kuntoiluvälineen samasta paikasta!
  Sirpa
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 26.03.2021
  5 / 5
  ostanut kävelymatto. SUPER!!!
  Nadja
 • 21.09.2021
  4 / 5
  Tuotteen kävelymatto ajautuu toiseen reunaan koko ajan vaikka sen keskelle asettaisi, huoltoohjeita suomeksi toivoisin, kuukauden käytön jälkeen alkanut kummallinen ääni noin 40 min käytön jälkeen. Muuten innostunut kävelymatosta mutta tämän käytössä on ongelmia.
  Minna
 • 13.04.2021
  4 / 5
  Kävelymatto
  Loistava tuote. Helppo hypätä kävelyyn vaikkapa ruokatunnilla jaloitteluun. Sateet, kevään rospuuttokelit, pakkaset ja liukkaat, mitkään ei ole esteenä kävelylle. Helppo työntää vaikka sängyn alle ajaksi, jolloin ei kävele.
  Erja
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.8 / 5
4,8
 • 06.03.2021
  5 / 5
  Laatu peli
  Hiukan natisee allani kun iso mies olen. Hyvin toimii kaikki. Ainoa miinus jos vahingossa osut hallinta nappuloihin(hipaisu) riittää niin kaikki nollaantuu ja tiedot hukkuu. Aplikaatio kannattaa ladata niin sekään ominaisuus ei enää kauheasti haittaa.
  Janne
 • 26.02.2021
  5 / 5
  Etetyöläisen onni!
  Konttori on muuttanut kotiin ja askeleet sen mukana vähentyneet minimiin. Kuntopyörä ei houkuttelut kun istuu muutenkin koko päivän. Ajattelin hyödyntää osan teams -kokouksista kävelemällä, juoksumaton kanssa olen myös tarvittaessa heti koneen äärellä. Ja mikä parasta: saan juoksumaton helposti "pois silmistä".
  Etätyöläinen
 • 09.02.2021
  5 / 5
  Suosittelen!
  Näin lyhyellä tutustumisella toisiimme, voin suositella tätä juoksumattoa muillekin. Sopii myös vähän raavaammallekin kaverille.
  Rapa
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta