FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä, vihreä (540Wh akku) + VUODEN LISÄTAKUU

1999,00 €

Svea -erämaksu alk.  58,33 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Saapuu arviolta: 23.06.2023

Hintaluokkansa huippua edustava FitNord Ranger 200 sähkömaastopyörä on juuri oikea sähkömaasturi sinulle, joka haluat kohtuuhintaiset sähkömaastopyörän arkiajoon, kuntoiluun tai kevyempään maastopyöräilyharrastukseen. Huoleton ja helppokäyttöinen Ranger 200 mahdollistaa hintaluokassaan yllättävän pitkän lenkkeilyn - pääset jopa 110 km yhdellä latauksella!

Tämän takia kannattaa valita juuri Ranger 200 uudeksi sähköpyöräksesi:

Akun toimintamatka: optimioloissa jopa 110 km range mahdollistaa työmatkat, kevyet maastolenkit ja kaupunkiajot useaksi päiväksi yhdellä latauksella! Urheilullinen malli, miellyttävä ajoasento Viisi avustustasoa, joita ohjaat helposti vauhdissa, helpottavat maastossa ja kaupungissa kulkemista Suunniteltu Suomessa ja koottu Euroopassa Omat palvelut Fitnord-pyörille isoissa kaupungeissa ja koko maan kattava palveluverkosto

Tiesitkö että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää, joista Ranger 200 on suosituin maastopyörä? Valitse siis sopiva runkokoko ja tilaa omasi heti Kuntokaupalta, niin pääset nauttimaan raittiista ulkoilmasta vauhdikkaasti Ranger 200 sähköpyörän selässä!

Ranger 200 sähköpyörän löydät myös mustana ja mintunvihreänä.

Videolla esittelyssä Ranger 200 sähkömaastopyörä:

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • 540 Wh akku Samsungin kennoilla
  • Toimintamatka eli range optimioloissa 110 km
  • Lisävauhtia 45 Nm takamoottorista
  • 8-vaihteinen Shimano Altus -vaihteisto 
  • Turvalliset levyjarrut
  • Lukittava Suntour-joustokeula
  • Suunniteltu Suomessa, koottu Euroopassa

FitNord Ranger 200 on sporttinen sähköavusteinen maastopyörä kevyihin maastolenkkeihin, kaupunkiajoon ja työmatkoille. Linjakas runko antaa rennon ajoasennon ja helppokäyttöisyytensä ansiosta sähköpyörä sopii kaikille ja on vaivaton ajaa. 45 nm takamoottori avustaa polkemista jatekee vauhdikkaasta ajosta vaivatonta. Ranger 200 sähköpyörän 540 Wh akku on on erittäin helppo irrottaa ja ladata ja sen saa lukittua paikoilleen.

Akun toimintamatka jopa 110 kilometriä

Laadukkailla Samsung-kennoilla varustetusta 540 Wh akulla riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 110 km matkalle. Suurikapasiteettinen akku on huoleton pitkillä lenkeillä, eikä akkua tarvitse välttämättä ladata joka päivä lyhemmille matkoille. Akku on avaimella irrotettavissa lataamista varten. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

Viisi avustustasoa polkemista helpottamaan

45 Nm TechDrive-takamoottori tekee mäkien nousemisesta ja vastatuuleen polkemisesta kevyttä. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, jotka määrittävät, kuinka paljon moottori polkemista avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön näyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason.

Varmatoiminen Shimano 1x8 -vaihteisto ja tehokkaat levyjarrut

Yksinkertaisesta ja varmatoimisesta Shimano Altus 1x8 -vaihteistosta löytyy sopiva välitys niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. Tehokkaat Tektro-levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti.

Suomessa suunniteltu moderni runko

Ranger 200 -sähköpyörän runko on geometrialtaan modernin kompakti, mikä tekee ajotuntumasta rennon ja urheilullisen. Suntour SR -joustokeula nielee tehokkaasti tärinät ja iskut epätasaisilla pinnoilla ajettaessa. Joustokeula on myös nopeasti lukittavissa esimerkiksi maantieajoa varten. Ajomukavuutta lisäävät leveät CST Patrol -renkaat, jotka tarjoavat pitoa maastossa, mutta rullaavat erinomaisesti myös asvaltilla.

Suomalaista suunnittelua

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

TechDrive -moottorit

FitNordin Techdrive -moottorit valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvien moottorivalmistajien toimesta. Olemme yhdistäneet voimamme alan johtavien valmistajien, Anandan, MXUS:n ja Vinkan, kanssa luodaksemme sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. Techdrive-moottorin vahva vääntökyky on tehnyt siitä suositun vaihtoehdon, ja se kilpailee Shimanon, Boschin ja Bafangin kanssa markkinoiden parhaiten myydyn moottorimerkin tittelistä Suomessa.  

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä!

Hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen Ranger 200 on nyt tilattavissa. Uudistettu runkomalli tekee ajamisesta entistä sujuvampaa maastosta riippumatta. Tilaa heti Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ranger 200 Sähkömaastopyörä, vihreä (540Wh akku) + VUODEN LISÄTAKUU

Malli: Ranger 200

Väri: Vihreä

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Maastoajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 25 kg

Paino: 43 cm: 23,5 kg / 48 cm: 24,8 kg / 53 cm: 24,5 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 540 Wh

Akun kennojen valmistaja: Samsung

Akun sijainti: Runkoakku

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 15 Ah

Moottorityyppi: Takamoottori

Tunnistintyyppi: Kadenssianturi

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 45 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Altus

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Talutusavustus: Ei

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrutyyppi: Mekaaniset levyjarrut

Renkaan malli: CST Patrol

Renkaan leveys: 2.25"

Etuhaarukan jousto: 80 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Joustokeula, jousi

Etuhaarukan malli: Suntour SF20 XCM DS RL

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Tavarateline: Lisävarusteena

Lokasuojat: Asennettavissa oleva lisävaruste

Ohjainkannatin: Kiinteä

Laturi, ampeerit: 2 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 43 cm = Ajajan pituus 155-175 cm
Runkokoko 48 cm = Ajajan pituus 170-185 cm
Runkokoko 53 cm = Ajajan pituus 180-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Pakkauksen koko: 155 x 29 x 90 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Asennusohjeet
Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).
 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1499,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: