Gymstick GX 6.0 Crosstrainer

749,00 €

Tai erämaksulla alk. 27,82 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:

Erittäin tyylikäs Gymstick GX 6.0 Crosstrainer tarjoaa todella sulavan polkutuntuman, mikä tekee treenaamisesta miellyttävää ja helppoa!

Gymstick GX6.0 crosstrainer on todellinen modernin muotoilun helmi! Se ei ainoastaan ole tyylikkään näköinen vaan se on myös monipuolinen crosstrainer, joka soveltuu erinomaisesti kaikentasoisille kotikuntoilijoille. GX6.0 crosstrainerissa on sulavaliikkeinen, tietokoneohjattu magneettivastus, joka tarjoaa 16-tasoisen poljinvastuksen. 8 kilon vauhtipyörä tarjoilee riittävän vastuksen kuntoilijalle kuin kuntoilijalle.

Crosstrainerissa on selkeä, taustavalaistu LCD-näyttö, josta näkyy aika, matka, nopeus, kalorit, syke, watit, kierrosluku, kehonrasva sekä palautuminen. GX6.0 crosstrainerin kahvoissa on lisäksi sykkeenmittaus tai siihen voi yhdistää 5 kHz taajuudella toimivan sykevyön. Laitteessa on 17 erilaista harjoitteluohjelmaa sekä hyvä yhdistettävyys Bluetoothin avulla treenisovelluksiin, kuten KinoMap:iin ja Swift:iin. 

Gymstick GX6.0 crosstrainer on lisäksi varustettu USB-latausportilla ja sen käyttökonsolissa on pidike tabletille tai puhelimelle. Crosstrainer on helppo siirtää treenin jälkeen sivuun kätevien siirtopyörien avulla.

Gymstick GX 6.0 crosstrainer lunastaa odotukset haastavasta kotikuntoilusta ja nostaa hien pintaan nopeasti! Tilaa omasi Kuntokaupalta jo tänään!

 

Tekniset tiedot

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: