Crosstrainer osamaksulla: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 29.06.2021
  5 / 5
  Bravo!
  Vastasi odotuksia kaikilta osin. Erityismaininnan ansaitsee se, että kyseessä ei ollut tuhannen palan palapeli ruuvipussin muodossa. Kaikki ruuvit ja prikat olivat oikeisiin paikkoihin kiinnitettynä ja järjestyksessä. Nopeuttaa kasaamista huomattavasti ja poistaa virhemahdollisuudet.
  Tyytyväinen
 • 08.04.2021
  5 / 5
  Priset motsvarar mycket bra kvalitén på maskinen. Maskinen känns väldigt robust, rejäl och stadig. Denna maskin har använts av alla personer av olika vikt och längd i min familj, och vi alla trivs väldigt bra med den! Vad som gjorde köpet med Sportproffsen avgörande i jämförelse med andra konkurrenter, är dom jätte bra instruktions filmerna på YouTube.
  MR
 • 26.03.2021
  5 / 5
  Minulle juuri sopiva kuntoilulaite
  Vankka ja riittävän monipuolinen laite. Toivun lonkkaproteesileikkauksesta. Laitteen liikerata on minulle oikein hyvä, eikä trr niveliin vääränlaista kuormitusta. Laite oli helppo koota.
  Taina
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.8 / 5
4,8
 • 27.06.2022
  5 / 5
  Ihan ok
  Ostin outletista tämän (valmiiksi kasattu) Laite on ok hintaansa nähden. Askelpituus on hyvä pitkälle henkilölle. Laite on painava = pysyy vakaana isonkin treenaajan alla. Miinukset: Mittaristossa on jonkulainen bugi, Laite lopettaa mittaamisen kesken ohjelman (aika liikkuu eteenpäin, mutta muut (kierros,watti,kalorit yms. jumahtaa paikalleen) Vastus kyllä pysyy asetetussa, mutta kaikki muu jumiutuu. Turhauttavaa, jos haluaa seurata esim. Kuljettua matkaa
  Toni
 • 19.07.2021
  5 / 5
  Erittäin hyvä!
  Kasaus oli helppoa! Hyvät käyttöohjeet.
  kristina
 • 05.11.2020
  5 / 5
  Helppo koota ja tosi nopea toimitus loistava laite 60km viikossa käyttö.
  Soile
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 25.06.2018
  4 / 5
  Tyylikäs, hyvä Crossari kotikuntoilijalle
  Useiden tuntien nettiselaamisen, kuin myös pikapyrähdys urheiluliikkeessä, sekä ystävällisen Kuntokaupan asiakaspalvelijan kanssa käydyn keskustelun jälkeen päädyttiin takavetoiseen Tunturi Performanceen C50. Muutaman käyttökerran jälkeen todettu oikeinkin oivaksi kapineeksi. Tukeva, ohjelmavalikko suht helppo oppia ja käyttää, eikä laite myöskään näytä pahalta makuuhuoneen nurkassa, on kovinkin tyylikäs. Kasaamisvaiheessa tapahtui hyvinkin ratkaisevan lainen ongelma. Laite kasassa vaan ei toimi. Purkamisen jälkeen huomattiin, että johto oli vahingoittunut jäätyään "keulavarren" paikalleen asettamisessa laiteosien väliin ja täten virta ei kulkenut mihinkään. Keskustelut asiakaspalvelun sekä Tunturihuollon kanssa, ja saimme ohjeet, kuinka toimia, eli isäntä juotti johdon ehjäksi ja näin laite saatiin toimintakuntoon. Meille vakuutettiin, ettei tämä vaikuta tuotetakuuseen. Kannattaisi kyllä erikseen mainita käyttöohjeissa, tai ainakin erillinen maininta tilausvahvistuksiin jatkossa, että kyseiseen asiaan pitää kiinnittää erityistä huomiota laitetta kasattaessa - meille näet kerrottiin, ettei ollut ensimmäinen eikä toinenkaan kerta, kun vastaavaa Tunturi-laitteille tapahtuu.
  Erja63
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 15.01.2019
  5 / 5
  Helppo kasata ja käyttää
  Helppokäyttöinen, helppo kasata (erittäin hyvät ohjeet mukana) ja tukeva laite suojamaton kanssa.
  Hannu
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 10.06.2016
  5 / 5
  loistava kuntoilulaite!
  Laite on erittäin mukava käyttää, meno on tasaista, näyttö selkeä ja helppo oppia. Tämä on myös tukeva laite, ei heilu ja keiku. Vaikka tämä on iso tuote, niin se ei kuitenkaan hallitse huonetta, tai vie liikaa tilaa. Laadukas tuote jonka hankinta on hyvä sijoitus omalle terveydelle!
  miumaumia
 • 13.10.2023
  4 / 5
  Helt ok, men jag har inget att jämföra med direkt
  Fungerar väl bra, pulsmätaren är dock inget vidare som tar en halv evighet att nå upp till pulsen. Fläkten är rätt svag med, men det är inget jag bryr mig så mycket om. Hjulen den ska kunna rullas på funkar nog bäst på typ matta el dyl, för på parket kasar de bara..
  Robin B.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 17.02.2014
  4 / 5
  Tukeva peli
  Tukeva kunnon crossari.
  Niclas
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 26.02.2020
  5 / 5
  Laite on toiminut niinkuin pitää
  Kuljetettiin kotiin asti, sain kasattua itse jopa mies vähän kiristi sitten mutta kyllä minä sen noin kolmessa tunnissa itsekin lähes kokonaan kasasin yksi osa vain oli tiukka ja toinen meinasi unohtua välistä mutta hyvä ohje on... Ei pidä melua ja on tarpeeksi ohjelmia, kengät pitää olla kyllä jalassa polkiessa.
  K. K.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 27.01.2020
  4 / 5
  Hyvä cross trainer kotikäyttöön
  On erittäin hyvä Cross trainer kotikäyttöön. Hyvin stabiili ja yksiselitteinen järjestelmä. Kuitenkin toivotaan että tuotteen kasaantumisen ohjeiden parannusta.
  Ravichandra
 • 15.01.2019
  4 / 5
  Laite ollut kovassa käytössä ja toimii hyvin!
  Käytän crosstraineria lähes joka toinen päivä ja olen tyytyväinen laitteeseen! Etupää heiluu hieman käytössä, mutta se ei haittaa käyttöä millään lailla. Olisin hankkinut etuvetoisen crossarin, mutta sille ei ollut tilaa.
  Ari
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 18.12.2020
  5 / 5
  Vakaa. Selkeä.
  Koronaerakko 1965
 • 29.10.2019
  5 / 5
  Crosstrainer kotikäyttöön
  Loistava crosstrainer-laite kotikäyttöön. Laite on tarpeeksi tukeva, helposti säädettävä ja lähes äänetön käytössä. Bluettooth ja Kinomap-sovellus tekee kuntoilusta vielä mukavampaa. Laite on niin painava että sen siirtäminen ei ole kovin helppoa, eli laitteelle kannattaa varata pysyvä sijoituspaikka.
  PV
 • 20.02.2018
  5 / 5
  Hyvä ostos
  Crossari oli helppo koota (vaikka jokusen tunnin vei) koska Tunturin ohjekirja on todella selkeä. Ei voi mennä vikaan jos seuraa ohjetta alusta loppuun. Kaikki pultit yms oli myös paketissa, mitään ei puuttunut :) Alkutuntuma crossarilla treenatessa tuntuu todella hyvältä. Hiljainen ja polvet/nivelet tykkää. Itsellä oli n. 10 vuotta sitten marketin halpisromu, takavetoinen. Ohjekirja oli vaikeaselkoinen ja jo heti alussa säädöt jäi jumittamaan yhteen, raskaimpaan kohtaan ja treenaamisinto lopahti aika pian. Joten nyt vähän "jännitti" etukäteen, että mitenköhän kokoaminen menee ja toimiiko laite....Turha pelko, hyvin toimii. Tämä laite on ihan toista maata; treenaaminen on on mukavaa, melkein kuin kuntosalin crossarilla treenaisi. Jos haluaa monipuolista ja rankkaa treeniä kotona crosstrainerilla niin suosittelen tätä laitetta :) Ainoa miinus menee kuljetusyhtiölle joka laitteen toi. Heillä oli tieto, että olen tilannut sisäänkannon kahdella miehellä. Sinä päivänä kun crossarin piti tulla niin kuljettaja soitti ja kysyi olisiko kantoapua. Ja kun ei ollut (olin maksanut sisäänkannon), kuski totesi, että menee huomiselle. Seuraavana päivänä laite toimitettiinkin sovittuun aikaan.
  Crossari
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 08.09.2019
  4 / 5
  Hyvä tuote ja nopea toimitus
  Sanna
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta