Bullpadel Vertex 03 CTR 22 Padelmaila

289,00 € 379,00 €

Tai erämaksulla alk. 10,73 €/kk

ALE 90 € ma 4.3.2024 asti

Varastossa, lähetetään 1-3 työpäivässä

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Bullpadel Vertex 03 CTR 22 on aktiiviselle harrastajalle tai kilpapelaajalle suunnattu padelmaila.

Vertex 03 CTR 22 on maila, joka tarjoaa maksimaalisen kontrollin ja myös paljon tehoa peliin. Pyöreä muoto ja matala painopiste saavat aikaan ison sweetspotin mailan keskelle.

Mailan lyöntipinta on Xtend Carbon 12K -materiaalia. Lisäksi lyöntipinta on karhennettu, jotta saat purevuutta kosketuksessa palloon ja enemmän kierrettä lyönteihin. Vertex CTR 03 -mailassa on myös uusi aerodynaaminen kehämuotoilu (Air React Channel), jossa on ilmanvastusta vähentävät ilmakanavat mailan kaulassa. Se saa mailan tuntumaan helpommin hallittavalta ja joustavalta. MultiEva-ydin koostuu kerroksista, joissa on eri tiheyksiä. Ytimen ulkokerroksen suuri tiheys vaikuttaa nopeissa palloissa ja antaa niille enemmän tehoa ja sisäkerroksen pienempi tiheys vaikuttaa hitaissa palloissa ja parantaa kontrollia. Mailassa on valmiiksi asennettu ergonominen Hesacore-grippi, joka vähentää värähtelyä padelkyynärpään ehkäisemiseksi. Mailassa on myös värähtelyä vaimentava Vibradrive-järjestelmä, silikonimateriaali, joka tekee osumista palloon entistä hellävaraisempia. Kevyestä alumiinista valmistettu Metalshield-kehäsuoja suojaa mailaa iskuilta ja jäljiltä. Pelaajana voit mukauttaa mailan painoa ja painopistettä yksilöllisesti lisäämällä mailaan 1–3 painoa, Protector Custom Weight.


Bullpadel Vertex on yksi myydyimmistä huipputason padeltuotesarjoista. Sarjaan luottavat myös monet maailman kiertueen pelaajat, kuten Maxi Sánchez.

Ominaisuudet:
  • Paino: 365-375 g
  • Materiaali: hiilikuitu
  • Muoto: pyöreä
  • Tasapaino: matala
  • Suunniteltu edistyneemmille pelaajille
Nosta pelisi seuraavalle levelille ja tilaa Bullpadel Vertex 03 CTR 22 Padelmaila nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 289,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: