TESTIVOITTAJA - BERG Grand Favorit InGround Maatrampoliini 520 cm + Turvaverkko

939,00 €

Svea -erämaksu alk.  34,86 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:

BERG Grand Favorit InGround Maatrampoliini on tyylikäs ja ainutlaatuinen maahan upotettava trampoliini, jonka valmistuksessa on panostettu laatuun, turvallisuuteen ja kestävyyteen. Tämä isokokoinen trampoliini yhdistää pyöreän ja suorakaiteen muotoisen trampoliinin.  
 
BERG Grand Favorit InGround on BERG-malliston suurin trampoliini. Trampoliini tarjoaa suuremman hyppypinta-alan verrattuna pyöreisiin malleihin, sillä sen soikea muoto takaa optimaalisen hyppyradan koko trampoliinin pituudelta. BERG trampoliini takaa jämäkät ja nopeasti ilmaan singahtavat pomput ja siinä on säänkestävä teräsrunko. Tukeva runko yhdessä korkealaatuisen jousituksen kanssa antavat pompulle vakaan tuntuman ja reilusti korkeutta. Maatrampoliinin ehdoton etu on sen sulautuminen tyylikkäästi pihamaalle sekä turvallisuus hyppiessä. Maahan kaivettava kuoppa ei ole kovin syvä, joten kaivuuhommat trampoliinia varten tapahtuu käden käänteessä!
 
BERG Grand Favorit InGround maatrampoliinin mukana tulee myös 180 cm korkea turvaverkko, jotta hyppiminen olisi mahdollisimman turvallista. Verkko on helppo kiinnittää ja sen tukitolpat ovat pehmustetut. Verkossa on myös suljettava sisäänkäynti, joka on tavallista vetoketjua huomattavasti turvallisempi. Leveät turvapehmusteet trampoliinin reunoilla peittää jouset ja metallirungon ja tuo näin lisäturvaa kaikille pomppijoille. BERG Grand Favorit InGround on pitkäikäinen sijoitus koko perheen liikuntaan ja hyvinvointiin. BERG-trampoliinit tarjoavat hintaansa nähden ylivoimaista laatua ja turvallisuutta.
 
Tuotetiedot:

  • Mitat: 520 x 350 cm
  • Mukana turvaverkko (180 cm)
  • Korkeus 27 cm
  • Goldspring solo- jouset
  • Jouset ja runko galvanoitu sisä- ja ulkopuolelta ruostumista vastaan
  • Max käyttäjäpaino 120 kg
  • 8 kertainen vahva tikkaus maton jousikiinnikkeissä
  • Väri: Musta

Tilaa nyt tyylikäs ja ainutlaatuinen koko perheen BERG Grand Favorit InGround Maatrampoliini Kuntokaupalta!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: