Tuplapaketti: 2 kpl FitNord Aqua Lite SUP-lautasetti, keltainen

Tuplapaketti: 2 kpl FitNord Aqua Lite SUP-lautasetti, keltainen

223,50 € 298,00 €

Svea -erämaksu alk.  8,25 €/kk

2 x FitNord Aqua Lite SUP-lautasetti, keltainen (kantavuus 110 kg)

Yksittäishinta: 2 x 149,00 € 229,00 €

Heti varastosta, nopea toimitus 2-5 arkipäivässä

Tässä tuotepaketissa saat kaksi siroa ja kevyttä FitNord Aqua Lite SUP-lautasettiä huikeaan pakettihintaan!

Onko haussa se ensimmäistä oma SUP-lauta, jolla aloittaa harjoittelu rennosti? Siihen tarkoitukseen sopii mallistomme kepein SUP-lauta FitNord Aqua Lite loistavalla hinta-laatusuhteella.

Vaikka Aqua Lite onkin pienikokoinen, kantaa se kuitenkin jopa 110 kg:n kuorman. Lauta on Suomessa suunniteltu erityisesti aloitteleville suppailijoille, jotka haluavat panostaa lajiin alkuun pienemmällä budjetilla. Setti sisältää kaiken, mitä tarvitset melasta pumppuun ja lauta on käyttövalmis alle 10 minuutissa.

Lue lisää perusteluja, miksi kannattaa valita FitNord Aqua Lite suppailun aloittamiseen:

1. Todella kevyt SUP-lauta – sopii erityisesti aloittelijoille

FitNord Aqua Lite Sup-lauta painaa vain vajaa 7 kg, joten sitä on helppo kuljettaa settiin kuuluvassa kantorepussa. Koska tämän SUP-laudan kärjet ovat pyöristetyt, on sen käsittely vedessä helpompaa, ja siksi lauta sopiikin erityisen hyvin aloittelijoille. Pienemmän kokonsa ansiosta Aqua Litella on näppärä tutustua jokiin ja rantoihinkin.

2. Pieni lauta – hyvä kantokyky

Pienemmästä koostaan huolimatta FitNord Aqua Lite tarjoaa käyttäjälleen vakautta. Sen maksimikantokyky on 110 kg, mutta erityisen hyvin se sopii n. alle 80 kg painoisille suppailijoille.

3. Aloittaminen on helppoa – setti sisältää kaiken, mitä tarvitset

Suppailun aloittaminen on helppoa FitNord Aqua Lite setin avulla, sillä se sisältää kaiken tarpeellisen. Mukana tulee SUP-laudan lisäksi säädettävä mela, evät, pumppu, karkuremmi ja reppu, jolla kuljettaa lautaa helposti mukana.

4. Loistava hinta-laatusuhde – kotimaista suunnittelua

Suomalaista suunnittelua oleva Aqua Lite Sup-lauta on kestävää Drop stich-materiaalia ja siinä on helppokäyttöinen push-tyyppinen venttiili. Eväät, juomapullot ja varavaatteet voi kiinnittää laudan etuosaan bungee-narun avulla.

Kenelle ja miksi?

Jos etsit ensimmäistä omaa SUP-lautaa tai helppokäyttöistä perusmallia, FitNord Aqua Lite on täydellinen hankinta juuri siihen tarkoitukseen. Tämä kevyt ja kompakti lauta on Suomessa suunniteltu nimenomaan aloittelijoita silmällä pitäen, ja se tarjoaa myös täydellisen hinta-laatusuhteen. FitNord Aqua Liten avulla voit aloittaa SUP-harrastuksen helposti ja vaivattomasti, sillä setti sisältää kaiken tarvittavan.

FitNord on yksi Suomen suosituimmista SUP-lautamerkeistä. Laudat suunnitellaan Suomessa vastaamaan suomalaisten suppailijoiden tarpeita, vaatimuksia ja toiveita. Asiakkailta saadun palautteen perusteella olemme kehittäneet lautoja entistä paremmiksi, jotta kaikilla olisi mahdollisuus nauttia vesistöistämme SUP-laudan kyydissä.

Lisää keltainen FitNord Aqua Lite tuplapakettiostoskoriisi ja suuntaa kohti rentoja seikkailuja suppailun parissa!