Tunturi Endurance E80 kuntopyörätesti: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

3.8 / 5
3,8
 • 08.01.2018
  5 / 5
  Hyvä tuote ja vielä parempi palvelu
  Tuote vaikuttaa oikein hyvältä, mutta ohjauspanelin käyttöliittymä on vähän vanhahtava ja vaikeakäyttöinen vaikka laite on uutta sarjaa
  Esko
 • 19.07.2023
  5 / 5
  12 vuotta vanhan Tunturi E80 Endurancen arvostaminen.
  Hei. Kirjoitan arvostelun Tunturi E80 Endurance kuntopyörästä,jonka hankin 12 vuotta sitten. Kuntopyörä on edelleen käytössä jokaisena vuoden aikana,lähes päivittäin. Ajan n. tunnin kerrallaan.Nivelrikkoiselle loistava kuntoilu laite. Tottakai muillekin. Hankkimani kuntopyörä on toiminut kiitettävästi. Laadukas,kestävä ja tukeva. Pyörään on helppo nousta. Kuntopyörä ei vie paljon tilaa ja sitä on helppo siirrellä pyörien avulla. Jo silloin 12 vuotta sitten pyörässä oli monipuoliset ohjelmat,vastustasot,videot,musiikki ja tottakai sykkeen mittaus,matka,kalorit ym. Selkeä näyttö,mittari ja ohjelmien vaihto. Vastus tasoja on useita. Ja tukeva kestävä vauhtipyörä. Istuin on miellyttävä ja säädettävät kädensijat eivät rasita selkää. Jalat saa tukeviin remmeihin,joissa jalat pysyy. Tämän 12 vuoden aikana ja kovalla käytöllä ollut kuntopyörä ei ole tarvinnut minkäänlaisia korjauksia tai uusimisia. Kaikki on pelannut todella hyvin,kestävästi ja toimivasti. Todella kestävä,luotettava ja pitkäikäinen. Myöskin tyylikkään näköinen. 12 vuotta sitten hankkimassani kuntopyörässä ei silloin vielä ollut juomapullo telinettä. Nyt juomapullo on pöydällä. Ja kuntoilu on helppo aloittaa,eikä tarvitse ajatella ilmoja ja säiden mukaista pukeutumista. Kuntopyörässä kunto kasvaa,kestävyys kasvaa ja mieliala paranee. Jos ja kun nykyinen kuntopyöräni joskus tarvitsee vaihtaa ja uusia,niin olen varma että,hankin Tunturi E80 Endurancen. Voin suositella hankkimaan,eikä polkeminen ole tylsää lukuisista eri ohjelmista,videoista,musiikista ja vastustasoista johtuen. En ole todellakaan katunut hankintaani ja kuntopyörän parissa on vietetty lukemattomia päiviä,kertoja vuosien varrella ihanasti hikoillen,hengästyen ja nautittu kuntoilun riemusta omassa kodissa. Vaivattomasti. Kuntopyörä E80 Endurance on hyvä kaveri ja yhteistyökumppani.
  Pekka N.
 • 02.10.2023
  5 / 5
  Tunturi E80 kuntopyörä
  Huippu tuote, monipuoliset ohjelmat.
  Jarno K.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.1 / 5
4,1
 • 15.01.2023
  5 / 5
  CYCLO 500E vauhtipyörän laakeri vika
  Aiemmin kerroin laakeri viasta ja otin yhteyttä huoltokaavakkeella. Sain erinomaista, asiallista ja nopeaa palvelua naishenkilön taholta asiakaspalvelusta.
  Tapio
 • 20.04.2022
  5 / 5
  Erittäin hyvä pyörä. Helppokäyttöinen ja siinä on kaikki ominaisuudet, joita jokapäiväinen kuntoilija tarvitsee.
  Lars Braun
 • 19.08.2021
  5 / 5
  Nopea toimitus
  Hyväntuntuinen laite kuntoiluun. Muutamia kertoja jo poljeskeltu. Toivottavasti innostaa talven mittaan kuntoilemaan tosissaan.
  Mittari
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta