SportVida Tech Uimakengät

14,90 €

Tai erämaksulla alk. 0,55 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

SportVida Tech Uimakengät on suunniteltu erityisellä pohjalla, joka antaa erittäin kevyen tuntuman, erinomaisen palautumisen ja kestävyyden. Pohjan materiaali auttaa kuivumaan nopeasti veteen kastamisen jälkeen ja on erittäin hengittävää kosteassa ja kuumassa lämpötilassa. Niillä on poikkeuksellinen pito märällä ja liukkaalla maaperällä.

SportVida Uimakengät ovat erinomainen valinta sup-laudan päällä, järvessä uidessa tai rantakalliolle pitävän pohjan ja jalkojen suojaamisen vuoksi. Uimakengät sopivat pidettäväksi jalassa koko uinnin ajan eli niitä ei tarvitse riisua altaan, laiturin reunalle tai jättää rantahiekalle, kun lähdet uimaan. Napakka materiaali uimatossuissa takaa sen, että tossu pysyy myös hyvin jalassa maastossa, ja vaikka ottaisi vauhdikkaampiakin potkuja vedessä. Uimatossut on helppo pukea ja riisua jalasta.
  • Pintamateriaali: Neopreeni
  • Pohja: Kumi
  • Pohjan paksuus: 5 mm
Uimakenkiä on miellyttävä käyttää myös vesiurheilussa, ja niiden yksinkertainen muotoilu tekee askelluksesta ketterää vesiurheilun parissa. SportVida Lasten Uimakengät on sopivat  surffaukseen, kajakkimelontaan, suppailuun, sukellukseen ja soutamiseen. Ne on valmistettu kevyestä materiaalista ja kiinteästä pohjasta, joka sallii veden virtaamisen ja suojaa jalkojasi kävellessäsi tai kahlatessasi märissä ja kivikkoisissa olosuhteissa. Erityinen päällinen tuulettaa koko jalan, ja sen istuvuus, rei'itetty välipohja ja ulkopohja maksimoivat vedenpoiston. Kumipohja on suunniteltu pitämään hyvin liukkaissa olosuhteissa.

Miksi kannattaa hankkia uimakengät?
Jalat ja varpaat on hyvä olla suojattuna myös vedessä. Tavalliset urheilukengät tai jokapäiväiset lenkkarit eivät yksinkertaisesti ole tehtävän mukaisia. Suojaus ja tuki, pito, vedenpitävyys ja veden ulospääsy kengistä, mukavuus, keveys ja nopea kuivuminen - nämä ovat kaikki uimakenkien erityispiirteitä, jotka tekevät ajastasi vedessä, veden alla ja veden päällä kaiken kaikkiaan helpompaa.
  • Kestävä ja hengittävä
  • Sopivat ja mukautuvat täydellisesti jaloille
  • Erinomainen suoja ja pito
  • Kätevät ja kevyet
  • Erityinen vedenpoistojärjestelmä
Sulavalinjainen ja hienovarainen urheilukenkä vesiurheiluun ja muuhun, SportVida Tech Uimakengät vie sinut entistä ketterämpään askellukseen vedessä ja maalla. Nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 14,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: