Sähköpyörä Keuruun kaupungin kotihoidon käyttöön

KUNTOKAUPAN YRITYSMYYNTI PISTI PYÖRÄT PYÖRIMÄÄN – KEURUUN KAUPUNGIN KOTIHOITAJAT NAUTTIVAT SÄHKÖPYÖRIEN TUOMASTA VAPAUDESTA 

keuruun kaupunki - kotihoito - sähkpyörä


Kotihoidon kokemuksia työsähköpyöräilystä 

Keuruun kaupungin kotihoitoon hankittiin Kuntokaupan yritysmyynnistä kaksi kappaletta sähköpyöriä. Kotihoitoa tekevät hoitajat saivat käyttöönsä tuliterät pyörät, joilla kokeiltiin korvata auto hoitajien liikkumisvälineenä asiakkaiden luokse.   

Keuruun kaupungin kotihoidosta vastaava Nina Voutilainen iloitsi uusien pyörien tuomista eduista ja kertoo hoitajien kokemuksesta.  

Hoitajat ovat aikaisemmin käyttäneet satunnaisesti omia pyöriä siirtymiin, mutta haasteena ovat olleet liian pitkät välimatkat. Matkat eivät voi kestää liian pitkään, koska kotihoidossa on tärkeä viettää kaikki liikenevä aika asiakkaiden kanssa.  

Sähköpyörän etuja kaupunkiliikenteessä on tavallista pyörää nopeampi vauhti ja sähkömoottorin avustuksella poljettu pidempi matka. Aikaa ei kulu parkkipaikan etsimiseen, kun pyörällä pääsee suoraan asiakkaan kotiovelle. Sähköpyörän voimakas moottori antaa hyvän avustuksen polkijalle pyöräilijän kunnosta riippumatta, joten tavallista pyöräilyä välttelevät voivat tykästyä sähköpyöräilyyn. Voutilaisen mukaan erityisesti uudet ja vaihtelevat reitit innostivat hoitajia liikkumaan pyörällä.  


kesäinen työmatkapyöräily sähkpyörällä
 

Sähköpyöräilyn virkistävä vaikutus 

Voutilainen toteaa, että kaikki eivät vielä löytäneet pyöräilyn tuomia iloja, mutta ensi kesänä leikkimielinen kisa pyörien käytöstä voi innostaa useampaa hoitajaa käyttämään pyöriä työpäivän aikana.  

Halusimme tarjota hoitajille tavan lisätä liikuntaa työpäiviin. Olimme positiivisesti yllättyneitä, kun siirtymisiin ei kulunut sen enempää aikaa sähköpyörällä kuin autolla. Hoitajat pitivät erityisesti pyöräilyn tuomasta vaihtelusta työpäiviin, kesän ihanat tuoksut ja reitit vesistöjen äärellä toimivat palauttavina taukoina päivän sisällä. Samalla keho ja mieli virkistyivät ja kotihoidon asiakasta piristi virkistynyt hoitaja iloisesti hymyillen.  

Keuruun kaupungille hankitut kome sähköpyörää olivat FitNord Ava 300 ja FitNord Ranger 500. Pyörät olivat aktiivisessa käytössä kesällä ja taas ensi keväällä pyörät liikuttavat hoitajia asiakkaiden luokse.  

 

Haluatko tarjota työntekijöille ketterän ja edullisen tavan liikkua työ- ja vapaa-ajan matka? 

Näin se onnistuu:

1. Valitse pyörä meidän laajasta pyörävalikoimaa. Tarvitsetko apua pyörän valinnassa? Lue pyörän valintaopas tai
ota yhteyttä meihin niin autamme sinua!
2. Osta pyörä suoraan verkkokaupasta tai sinun yritysmyyjältä. Tarjoamme useita eri maksuvaihtoehtoja mm. leasing.
3. Tarjoamme myös huolettomia huoltosopimuksia, jolla varmistat, että pyörät huoletaan ajoissa ja pysyvät kunnossa.


Yritysmyynnin yhteystiedot

045 728 4340 [email protected]
« Uutisarkisto