Penkkipunnerrus- ja kyykkyteline PRO, FitNord

399,00 €

Tai osamaksulla alk 16,62 €/kk

Varastossa, lähetetään 1-2 arkipäivässä

Penkkipunnerrus- ja kyykkyteline PRO, FitNord, on monipuolinen nostoharjoitteluväline käytettäväksi joko yksinään tai yhdessä vino- tai tasapenkin kanssa.

Pystyosat on yhdistetty poikkitangolla, joka tuo huomattavasti lisää vakautta telineeseen. Kyykkytelineessä on myös liikkuvat turvarautapalat, joita voi käyttää myös esimerkiksi penkkiharjoittelussa tangon pidikkeinä. Näin ollen kyykkytolppia ei tarvitse laskea alas, mikäli haluat tehdä penkkiharjoituksia.

Kyykkytelineen alaosassa on kaksi painopidikettä levypainojen säilytystä varten.

(Kuvissa näkyvät levytanko, levypainot ja penkki eivät sisälly toimitukseen vaan ovat tilattavissa erikseen.)

Tekniset tiedot

Arvostelut


Yhteenveto

3.83333333     / 5
3,8
4.0000     / 5
4,0
4.0000     / 5
4,0
3.5000     / 5
3,5

50 % (1 / 2)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

3     / 5
3,0
 • 3,0
 • 3,0
 • 3,0

Hyvä perusteline

Sopii pieniin tiloihin ja tuntuu tukevalta kevyemmän kaverin käyttämänä. Uskon, että toimii isommillekin kavereille harrastuskäyttöön. Yleisilmeenä viimeistely on huonohkoa. Lukkojen käyttö on epämukavaa ja ne eivät toimi kuten kuvitella saattaa. Lukot lähtevät ”kokonaan irti” telineestä kun niitä kiertää auki. Mutta kun teline on kerran säädetty, siihen ei tarvitse koskea. Musta maali/pinnoite lähtee melkein heti irti penkkipunnerruksessa, kun tangon rihlaukset osuu telineen maaliin varmistushaoissa. Kyykkyssä ”varmistushaat” ovat liian lyhyitä varmistamaan mitään. Pakkauslaatikko oli täynnä hienoa hiekkaa telineen sisällä ja laatikossa. Todennäköisesti valmistusvaiheessa on hiekkapuhallettu (tai jotain) ja osat on vain tungettu laatikkoon. Joten älkää avatko pakettia tiloissa joista hienon hiekan siivoaminen on vaikeaa. Kolme tähteä nykyhinnoilla, mutta alennuksessa hyvä hinta-laatusuhde kotikäyttöön.
Hessu 19.4.2020 , Helsinki
4.6666666666667     / 5
4,7
 • 5,0
 • 5,0
 • 4,0

Tosi jämäkkä, mutta säätöaskeleet isoja

Tuote oli tosi helppo koota (4 pulttia) ja on erittäin jämäkän oloinen. Korkeussäätöaskeleet ovat tosin melko suuria hypyiltään - noin 15 cm välein. Tuntuu ihan kuin joka toinen asetus olisi jätetty välistä. Eli jää vähän tuurista kiinni saako telineen juuri itselle sopivaan korkeuteen. Säätö itsessään toimii kätevästi - ensin ruuvaat isolla käsiruuvilla pultin auki ja sitten jousen varassa vedät ruuvin taaksepäin. Sitten kun on sopiva kohta, niin jousi palauttaa pultin reikään ja kirit käsiruuvin.
Suosittelen!
Juha 10.5.2019 , Espoo
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: