Leusiini, SELF L-Leucine 200g

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.
17,90 €

(89,50 € / kg)

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
Leusiini on erikoinen aminohappo, josta syntyy ketoneja eli aivojen tarvitsemaa energiaa tiukan dieetin ja treenauksen yhteydessä. Leusiinin muita erikoisominaisuuksia ovat sen kyky rekisteröidä, miten paljon proteiinia ihminen on syönyt eli jos elimistössä on paljon leusiinia, elimistön ei tarvitse alkaa rikkoa lihasmassaa saadakseen energiaa. Se on erinomainen ravintolisä myös tiukan dieetin aikana. Juomajauhe, sisältää 100 % L-leusiinia.
100% puhdasta L-leusiinia jauheena. L-leusiini on tärkein haaraketjuisista(BCAA) aminohapoista, jolla on lukuisia eri tehtäviä. L-leusiini vähentää tehokkaasti lihasten purkamista rasituksessa, suojaa lihaksia rasituksessa, vaikuttaa kasvuhormonin, insuliinin ja testosteronin eritykseen. Erinomainen apu myös vähäkaloriselle dieetille minimoimaan lihasmassan menetystä.

- Palautumiseen
- Suojaa lihaksia rasituksessa ja dieetillä
- Vähentää lihasten purkamista rasituksessa
- Parantaa suorituskykyä

Käyttöohje: 5-10g vuorokaudessa veteen, mehuun tai palautumisjuomaan sekoitettuna.
Hyviä ajankohtia ottaa L-leusiinia on aamulla, ennen treeniä sekä treenin jälkeen.

​​​​​​​Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista:
  • Tuotearvostelut:

0         / 5
Kirjoita ensimmäinen arvostelu.