Heraproteiini-isolaatti, Nutri Works Iso WorX 1 kg

4.33333333     / 5
4,3
100 % Suosittelee
23,99 €

Varastossa, toimitusaika 1-3 työpäivää

Heraproteiini-isolaatti Nutri Works Iso WorX 1 kg on laadukas ja luonnollisen makuinen heraproteiini-isolaatti, joka on lisäksi täysin laktoositon. Heraproteiini-isolaatti tukee palautumista ja lihaskasvua ja onkin näin oiva valinta treenikassiin. Tuotteen proteiinipitoisuus on korkea 85 g / 100g. Lisäksi Iso WorX sisältää vähän rasvaa sekä hiilihydraatteja. Tuotteeseen lisätty glutamiini edesauttaa lihaskasvua sekä palautumista. Maustetut jauheet on makeutettu stevialla, maustamattomassa jauheessa ei ole makeutusainetta. Nutri Works proteiinijauheet sopivat urheilijoille, kuntoilijoille – ja ylipäätään kaikille ravitsemuksestaan huolehtiville lisäproteiinin lähteeksi sekä treenin jälkeiseksi palautusjuomaksi. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton.
Heraproteiini-isolaatti on heraproteiinikonsentraattiin verrattuna paljon pidemmälle jalostettua. Heraproteiini-isolaatissa on vähemmän rasvaa ja laktoosia, jolloin se imeytyy huomattavasti nopeammin kuin konsentraatti. Veren aminohappopitoisuus suurenee paljon nopeammin käytettäessä heraproteiini-isolaattia verrattaessa heraproteiinikonsentraattiin. Heraproteiinikonsentraatti sisältää myös suhteellisesti vähemmän proteiinia kuin heraproteiini-isolaatti. Heraproteiini-isolaatti on paljon kalliimpaa verrattuna konsentraattiin, siksi aniharva proteiinivalmiste sisältää pelkkää isolaattia. Erityisesti harjoituksen jälkeen isolaatin nopeasta imeytymisestä on hyötyä lihaskasvun kannalta.

Ravintoarvot 100 g :
- Energiaa 403 kcal / 114 kcal
- Proteiinia 85 g
- Hiilihydraattia 3,5 g
  josta laktoosia 0 g
- Rasvaa 5 g
- Ravintokuitu 4 g
- Suola 0,3 g

Ainesosat mauissa mansikka, vanilja:
Laktoositon heraproteiini-isolaatti (maidosta), luontainen vanilja-aromi/mansikka-aromi, L-glutamiini, kookosöljy, emulgointiaineet (lesitiini auringonkukkaöljystä, guarkumi), Mansikka maussa väri (punajuuriväri), makeutusaine (stevioliglykosidit)

Ainesosat maussa suklaa:
Laktoositon heraproteiini-isolaatti (maidosta), vähärasvainen kaakaojauhe, L-glutamiini, kookosöljy, luontainen suklaa-aromi, emulgointiaineet (lesitiini auringonkukkaöljystä, guarkumi), makeutusaine (stevioliglykosidit)

Ainesosat maussa vanilja-mustikka:
Laktoositon heraproteiini-isolaatti (maidosta), L-glutamiini, kookosöljy, luontainen vanilja- ja mustikka-aromi, emulgointiaineet (lesitiini auringonkukkaöljystä, guarkumi), mustikkajauhe, makeutusaine (stevioliglykosidit)

Ainesosat maussa maustamaton:
Laktoositon heraproteiini-isolaatti (maidosta), L-glutamiini, kookosöljy, emulgointiaineet (lesitiini auringonkukkaöljystä, guarkumi)
 

Yhteenveto

4.33333333     / 5
4,3
4.0000     / 5
4,0
5.0000     / 5
5,0
4.0000     / 5
4,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

4.3333333333333     / 5
4,3
 • 4,0
 • 5,0
 • 4,0

Hyvä tuote ilman laktoosia

Vihdoin hyvä tuote ilman laktoosia!
Suosittelen!
Jonna 13.3.2018 , tampere
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: