Gymstick Vastuskelkka

99,90 €

Tai erämaksulla alk. 3,71 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Gymstick vastuskelkka on suunniteltu nopeuden ja voiman kehittämiseen. Voit vetää tai työntää kelkkaa ja lisätä siihen helposti painoja harjoittelun aikana.

Erittäin jämäkkä teräsrunko takaa kestävyyden ja irrotettava työntöaisa mahdollistaa nopean suunnan muutoksen. Vastuskelkka on täydellinen väline kestävyys ja voimaharjoitteluun kuntosaleille. Tukevarakenteinen vastuskelkka painaa  3 kg ja voit lisätä siihen lisäksi Fitnordin 30-50mm levypainoja tuomaan lisää vastusta ja haastetta.

Levypainojen putki on keskitetty tarkasti jakaen lisäpainon mahdollisimman tasaisesti koko vastuskelkan alueelle. Sen tasainen pohja mahdollistaa työntö- ja vetoharjoittelun lähes millä tahansa pinnalla. Erityisesti sitä suositellaan kuitenkin käytettäväksi kumimaton, ruohomaton tai muun vastaavan päällä. Helppokäyttöinen ja tehokas väline kaikkien alavartalon lihasten vahvistamiseen.

Kelkka on valmistettu täysin metallista, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Voit käyttää kelkan lisäpainoina sekä 30 mm että 50 mm levypainoja.

Tuotetiedot:
  •  Väri: musta
  •  Koko: pituus 65 cm, leveys 27 cm, korkeus 29 cm
  •  Paino: 3 kg
  •  Maksimi kuorma: 100 kg
Hanki omasi nyt Kuntokaupalta ja treenaa voimaharjoittelusi huippukuntoon!

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta:
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: