Flyer Gotour6 5.40 Sähköpyörä, Sininen

Flyer Gotour6 5.40 Sähköpyörä, Sininen

4149,00 €

Svea -erämaksu alk.  149,22 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Matalarunkoinen sähköpyörä pitkille pyöräretkillle – tehokas moottori, hyvä varustelu ja optimaalinen suorituskyky takaavat vakaan ajotuntuman kaikissa nopeuksissa

Flyer Gotour6 5.40 on matalarunkoinen sähköpyörä, jonka tehokas 65 Nm väännön moottori, kompakti 625 Wh runkoon integroitu akku, renkaat pienellä vierintävastuksella ja jousitettu etuhaarukka takaavat optimaalisen suorituskyvyn ja joustavan ajotuntuman kaikissa nopeuksissa.

Näistä syistä kannattaa valita Flyer Gotour6 5.40:

1. Tehokas moottori ja kompakti akku – aina optimaalinen suorituskyky

Flyer Gotour6 5.40 -sähköpyörän Bosch Performance Line -keskimoottori on markkinoiden luotettavimpia sähköpyörämoottoreita eikä sitä tarvitse huoltaa. Moottorin 250 W teho ja huima 65 Nm vääntö tekevät suorituskyvystä poikkeuksellisen. Moottori saa virtansa Bosch PowerTube 625 Wh -akusta, joka on kompakti ja kevyt. Moottori, akku ja kaapelit on integroitu tyylikkäästi pyörän runkoon.

2. Suurissa nopeuksissa rullaavat pyörät ja joustava rakenne – aina pehmeä ajotuntuma

Flyer Gotour6 5.40 -sähköpyörän ajotuntuma joustaa menon mukaisesti. Saksalaisten 28” Schwalbe Big Ben -renkaiden pieni vierintävastus toimii hyvin myös suurissa nopeuksissa ja pyörän jousitettu etuhaarukka joustaa rosoisilla mukulakivillä ja reunakivien ylityksissä. Speedlifter Twistin avulla Gotour6:n ohjaustangon voi helposti säätää mukavaan asentoon.

3. Varma lukko ja lukittava akku – turvallista sähköpyöräilyä

Laadukas ja varma Abus Shield 5650L -lukko varmistaa, että pyörä ei päädy vääriin käsiin ja kätevän YourPlus One Key -lukkojärjestelmän avain toimii akun ja runkolukon lukitsemiseen.

Kenelle ja miksi?

Flyer Gotour6 5.40 on matalarunkoinen sähköpyörä, joka sopii pitkille matkoille ja suuriin nopeuksiin. Tehokas 250 W ja 65 Nm väännön moottori ja kompakti 625 Wh runkoon integroitu akku takaavat aina optimaalisen suorituskyvyn mille tahansa matkalle. Kaikissa nopeuksissa hyvin rullaavien renkaiden ja jousitetun etuhaarukan ansiosta pyörä kulkee sujuvasti myös kaupungissa mukulakivillä ja reunakivetysten yli.

Korkealaatuiset, sveitsiläiset FLYER -sähköpyörät ovat premium-sähköpyöriä, jotka tunnetaan maailmalla tarkasta viimeistelystä ja perusteellisesta testauksesta. Korkeat laatustandardit täyttäviä FLYER -sähköpyöriä on saatavilla vain tarkkaan valituissa erikoisliikkeissä, joilla on vankka asiantuntemus ja laadukas palvelu.

Vaivatonta sähköpyöräilyä tiellä kuin tiellä – tilaa nyt Flyer Gotour6 5.40 -sähköpyörä Kuntokaupalta ja nauti kaikista nopeuksista! =>Valitse sopiva runkokoko ja tilaa omasi!

Yleistiedot

Tuotenimi: Flyer Gotour6 5.40 Sähköpyörä, Sininen

Malli: Gotour6 5.40

Väri: Sininen

Rungon materiaali: Alumiini

Käyttäjän paino enintään: 150 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 625 Wh

Akun sijainti: Integroitu

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 65 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 5

Vaihteiston tyyppi: Shimano Nexus -napavaihteisto

Näyttö

Avustustasot: 4

Näytön tyyppi: Bosch Intuvia

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT402

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Jarrulevyn koko: 180 mm

Renkaan malli: Schwalbe Big Ben

Renkaan koko, ETRTO: 60-622

Etuhaarukan jousto: 75 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Joustokeula

Etuhaarukan malli: SR Suntour MobiE A32 Coil

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Sisältyy

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Säädettävä

Runkolukko: Kyllä

Koko-opas

Runkokokojen suositukset ajajan pituuden mukaan:
S: 155–165 cm
M: 165–175 cm
L: 175–185 cm
XL: 185–195 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Rekisteröi FLYER-sähköpyöräsi (1) 12 viikon kuluessa ostopäivästä (2) maksutta ja muutamalla klikkauksella takuuportaalissamme ja pidennä takuuta seuraavasti:

  • 5 vuotta rungon vikaantumisen varalta
  • 2 vuotta komponenttien ja elektroniikan osalta
  • 2 vuotta akulle (3)
  • Rekisteröidy ilmaiseksi osoitteessa: flyer-portal.ch/en

(1) FLYER Plus -takuuta varten FLYER-asiantuntijakauppiaan on suoritettava loppukokoonpano, tai jos pyörä on ostettu verkosta, pätevän FLYER-kumppanin on suoritettava kokoonpano ennen asiakkaan loppusäätöjä. Plus -takuuta varten, liitäthän kuittisi kokoonpanon suorittaneelta liikkeltä Flyer portaaliin. Kokoonpanon voit teetättää huoltoverkostomme liikkeissä.

(2) Voimassa ostokuitin päivämäärästä alkaen kaikille uusille FLYER-e-pyörille mallivuodesta 2021 alkaen. Sinun on rekisteröitävä sähköpyöräsi verkossa meillä 12 viikon kuluessa ostopäivästä.

(3) Jäännöskapasiteetti on vähintään 60 % 2 vuoden tai 500 täyden lataussyklin jälkeen sen mukaan, kumpi saavutetaan ensin; edellyttäen, että akkua on käytetty ja ladattu käyttöohjeen mukaisesti.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 4149,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: