Flyer Goroc2 2.10 Sähköpyörä, Harmaa/Musta (Gents)

Flyer Goroc2 2.10 Sähköpyörä, Harmaa/Musta (Gents)

5599,00 €

Svea -erämaksu alk.  207,94 €/kk

Varastossa, lähetetään 2-5 työpäivässä

Lisätarvikkeet

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Flyer Goroc2 2.10 Sähköpyörä on luotettava kumppani työmatkoille, kaupunkiin ja taajamiin. Täydellinen valinta myös pidempiin pyöräseikkailuihin!

FLYER – sähköpyörä sveitsiläisellä tarkkuudella

FLYER sähköpyörät ovat korkealaatuisia sveitsiläisiä premium-sähköpyöriä. FLYER on kokenut veteraani sähköpyörämarkkinoilla. Hyvin korkeat laatustandardit, tarkka viimeistely ja perusteellinen testaus ovat ominaisuuksia, joista FLYER sähköpyörät maailmalla tunnetaan. Vain tarkkaan valitut erikoisliikkeet, joilla on vankka asiantuntemus ja laadukas palvelu ovat oikeutettuja myymään FLYER sähköpyöriä.

Vahva ja vankkatekoinen, crossover-sähköpyörä on aina valmiina haastaviin olosuhteisiin. Huomaat lähes heti, että jokainen rungon putki on mietitty tarkkaan ja muotoiltu juuri tiettyä tarkoitusta varten. Kaikki linjat jatkuvat luonnollisesti ja johdot ovat piilossa. Harva polkupyörä ilmoittaa kantavuuden edes 120 kg:lle mutta Flyer kestää jopa 150 kg kuorman. Suuri kantavuus mahdollistaakin turvallisen liikkumisen ja siten helpottaa arkiliikkumista. Premium näkyy ja tuntuu aivan kuten autoissakin.

Hurjan 95 Nm väännön ansiosta mikään mäki ei ole liian jyrkkä kiivetä! Sähköpyöriä varten suunnitellut 29” Schwalbe Johnny Watts -renkaat pitävät vierintävastuksen alhaisena ja tarjoavat runsaasti pitoa eri alustoilla. Suntour XCR34 Air -etuhaarukka tarjoaa joustoa ja ajomukavuutta myös rosoisemmilla poluilla. Suuri, täysin integroitu 750 Wh akku on helppo irrottaa ulkoista latausta varten. Et ehkä aja tällä joka päivä metsässä, mutta tarpeen vaatiessa voit oikaista polkua pitkin tai kokea uusia sekä pitkiä lenkkejä metsän siimeksessä. Goroc2 on valmis kaikkeen mitä sille ehdotatkaan.


Flyer Goroc2 2.10 Sähköpyörä

  • Työmatkoille, poluille ja pitkille retkille
  • Kevyt, kompakti ja voimakas Panasonic -keskimoottori 95 Nm väännöllä
  • Tyylikäs ja mukava runko viimeistellyin yksityiskohdin
  • Integroitu 750 Wh akku

Goroc2 sähkömaastopyörässä on pienikokoinen mutta erittäin voimakas Panasonic GX Ultimate Pro Fit -keskimoottori, joka avustaa polkemista 95 Nm voimalla. Vain 2,9 kg painava moottori on myös luokkansa keveimpiä. Korkea vääntö auttaa etenkin liikkeellelähdössä ylämäissä ja nopeissa kiihdytyksissä esim. ohittaessa. Moottori tuottaa tehoa kaikilla polkimien pyöritysnopeuksilla, joten avustus toimii luontevasti myös hitaasti poljettaessa. Kampien kiinnityspisteet ovat pienikokoisessa moottorissa (Q-factor 166 mm) optimaalisella etäisyydellä toisistaan. Jalkojen asento polkimilla on täten lähempänä toisiaan, luonnollinen ja tehokas, mikä voi myös vähentää pyöräilystä johtuvaa lonkka- ja polvikivun riskiä.

Täysin runkoon integroitu FLYER FIB-750 36V FIT-akku 750 Wh akku on helppo irrottaa lataamista varten. Kätevä mekanismi estää akun tippumisen, kun akkulokero avataan. Akku liu’utetaan ulos sivuttaissuunnassa. Hyvänä peukalosääntönä toimivalla 10 Wh/km kulutusarviona kulkisi Goroc2 75 km. Mikäli ajaja osallistuu polkemiseen enemmän, pääsee yhdellä latauksella helpostikin yli 100 km. 

Goroc2 sähköpyörän FIT Compact -näyttö on intuitiivinen ja selkeä. Valittavissa on neljä avustustasoa “High”, “Standard”, “Eco” and “Auto”. Lisäominaisuuksia voidaan avata yhdistämällä älypuhelinsovellus järjestelmään. Johdot ja vaijerit kulkevat tyylikkäästi ohjainkannattimen sisällä. Laadukkaat valot näkyvät liikenteessä ja tuovat lisäturvallisuutta ympärivuotiseen liikkumiseen.

Flyer Goroc2 on äärimmäisen mukava ajettava kaikissa olosuhteissa ja suurellakin kuormalla. Tehokas moottori ja vankka runko 150 kg:n maksimipainolla takaa tasaisen ja vakaan ajotuntuman. Upeat yksityiskohdat, kuten sisäiset kaapeliviennit ja runkoon integroitu akku tuovat pyöräilyyn luksusta.

Videolla ampumahiihtäjä ja olympiamitalisti Selina Gasparin kertoo, mitä vapaus merkitsee hänelle, ja miten hän saa harjoittelustaan kaiken irti FLYER-sähköpyörällään.

Tilaa nyt upea Flyer Goroc2 Sähköpyörä monipuoliseen käyttöön Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: Flyer Goroc2 2.10 Sähköpyörä, Harmaa/Musta (Gents)

Malli: Goroc2 2.10

Väri: Harmaa

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Maantieajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Käyttäjän paino enintään: 150 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 750 Wh

Akun sijainti: Viistoputki, integroitu

Moottorityyppi: Keskimoottori

Tunnistintyyppi: Momenttisensori

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 95 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 10

Vaihteiston tyyppi: Shimano Deore 10

Näyttö

Avustustasot: 4

Näytön tyyppi: FIT Display Compact (DSP1-M Värinäyttö)

Näytön koko: 2"

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Shimano MT420

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Jarrulevyn koko: 203/180 mm

Renkaan malli: Vittoria Syerra 29 x 2.4

Renkaan koko, ETRTO: 60-622

Pistosuojaus: Kyllä

Etuhaarukan jousto: 120 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula

Etuhaarukan malli: SR Suntour XCR34 Air, 120 mm

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Sisältyy

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Säädettävä

Laturi, ampeerit: 6 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Kokosuositus ajajan pituuden mukaan:
S: 155–165 cm
M: 165–175 cm
L: 175–185 cm
XL: 185–195 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Rekisteröi FLYER-sähköpyöräsi (1) 12 viikon kuluessa ostopäivästä (2) maksutta ja muutamalla klikkauksella takuuportaalissamme ja pidennä takuuta seuraavasti:

  • 5 vuotta rungon vikaantumisen varalta
  • 2 vuotta komponenttien ja elektroniikan osalta
  • 2 vuotta akulle (3)
  • Rekisteröidy ilmaiseksi osoitteessa: flyer-portal.ch/en

(1) FLYER Plus -takuuta varten FLYER-asiantuntijakauppiaan on suoritettava loppukokoonpano, tai jos pyörä on ostettu verkosta, pätevän FLYER-kumppanin on suoritettava kokoonpano ennen asiakkaan loppusäätöjä. Plus -takuuta varten, liitäthän kuittisi kokoonpanon suorittaneelta liikkeltä Flyer portaaliin. Kokoonpanon voit teetättää huoltoverkostomme liikkeissä.

(2) Voimassa ostokuitin päivämäärästä alkaen kaikille uusille FLYER-e-pyörille mallivuodesta 2021 alkaen. Sinun on rekisteröitävä sähköpyöräsi verkossa meillä 12 viikon kuluessa ostopäivästä.

(3) Jäännöskapasiteetti on vähintään 60 % 2 vuoden tai 500 täyden lataussyklin jälkeen sen mukaan, kumpi saavutetaan ensin; edellyttäen, että akkua on käytetty ja ladattu käyttöohjeen mukaisesti.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 4999,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: