FitWood AARNI Puolapuut

899,00 €

Svea -erämaksu alk.  24,72 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Saapuu arviolta: 24.02.2023

AARNI puolapuut ovat monikäyttöinen kuntoiluväline kehonpainotreeniin ja voimisteluun innovatiivisessa ja tyylikkäässä skandinaavisessa muodossa.

Puolapuilla tehtävän treenin tasoa voi säätää oman tason mukaiseksi muuttamalla vartalon kulmaa. Puolapuut ovat loistava tapa saada koko perhe innostumaan liikunnasta. Samaan aikaan, kun puolapuut ovat loistava kuntoiluväline aikuisille, ne ovat myös erityinen liikuntaleikkien väline lapsille. Puolapuilla lasten liikkuvuus, koordinaatio, tasapaino ja voima kehittyvät. Puhumattakaan siitä, että puolapuut mahdollistavat loputtomasti yhteistä hauskanpitoa koko perheelle!

AARNI puolapuiden yläosan erityinen muotoilu mahdollistaa monipuolisemman liikkumisen kuin perinteisemmät puolapuut. Yläosan etäisyys muusta rungosta tekee AARNI puolapuista optimaalisen monille treeniliikkeille, kuten leuanvedoille ja keskivartaloa vahvistaville vatsalihasliikkeille. Samaan tapaan kuin painonostotangot, AARNI puolapuiden yläosan kahvat ovat paksuudeltaan 30 mm, ja niiden sekä puolien pyöreä muoto tarjoavat luonnollisen, mukavan ja tukevan otteen. 

Tehdäksesi puolapuista entistä monipuolisemmat, voit yhdistää ne vastuskuminauhoihin tai voimistelurenkaisiin. Näin voit tehdä yhä suuremman määrän erilaisia treenejä avustetuista leuanvedoista kehonpainosoutuun. Lapsille suosittelemme lasten voimistelurenkaita.
AARNI puolapuiden runko on tehty kestävästi tuotetusta, massiivikoivuisesta liimapuulevystä. Puolat ovat massiivikoivua ja yläosa on tehty lujasta koivuvanerista.

Tärkeimmät ominaisuudet:
 1. Näyttävä skandinaavinen design
 2. Monipuoliset harjoitus- ja otevaihtoehdot
 3. Ihanteellinen 30 mm otepaksuus leuanvetoon ja roikkumiseen
 4. Pyöreä otepinta antaa erinomaisen pidon ja luonnollisen otteen
 5. Sopiva etäisyys runkoon leuanvedossa ja lihaskuntoliikkeissä
Vinkki: yhdistä lasten tai aikuisten voimistelurenkaat sekä vastuskuminauhat puolapuihin, niin saat entistäkin monipuolisemman temppupaikan ja koko kehon kuntosalin! FitWood-tuotteisiin voit käydä tutustumassa myös Vantaan Tammistossa Kuntokaupan FitWood-pisteessä.

Tilaa heti sekä silmälle että keholle parhaat suomalaisena taidonnäytteenä valmistetut puolapuut — eron huomaat kyllä!

Tekniset tiedot ja takuu

Tekniset tiedot:
 • Painoraja: 150 kg yhteensä tai 100 kg per puoli
 • Mitat: Korkeus 220 cm, Leveys 78 cm, Syvyys yläosassa 54 cm ja rungon kohdalla 12 cm
 • Paino: 21,5 kg netto, 24 kg brutto — toimitetaan kahdessa 12 kg pakkauksessa
Materiaalitiedot:
 • Korkealaatuiset materiaalit massiivikoivua
 • Pystypuut sormijatkettua liimattua koivua
 • Yläosa koivuvaneria oksattomalla pintaviilulla
 • Koivu-väri käsitellään kirkkaalla lakalla.
 • AARNI puolapuut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.
Takuu:
 • Kotikäytössä 2 vuotta
 • Yhteisö- ja ammattikäytössä 1 vuosi

Kiinnitysohjeet

Kiinnitysohjeet:
Kiinnitys: Kiinnitetään ylhäällä ja alhaalla olevista tukilistoista vapaasti valittavista kohdista joko kiviseinään tai levyseinän koolauksiin. Kiinnitystarvikkeet (ruuvit & proput) työkaluja lukuunottamatta ovat mukana pakkauksessa.

Puolapuut kiinnitetään seinään kahden tukilistan läpi. Pakkaus sisältää ruuvit, jotka soveltuvat puolapuiden kiinnittämiseen yleisimpiin betoniseiniin tai puisiin koolauksiin levyseinän sisällä. Varmistathan, että käytät ruuveja, jotka sopivat seiniisi. Huomioithan, että lievä jousto säästää puolapuiden liitoskohtia, kun puolapuut ovat aktiivisessa käytössä. Lasten tulisi käyttää puolapuita vain aikuisten valvonnassa.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 899,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: