FitNord Venture 300 Sähköpyörä, grafiitti (720Wh tehoakku) + VUODEN LISÄTAKUU

2499,00 €

Svea -erämaksu alk.  76,78 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Saapuu arviolta: 28.07.2023

Pitkällä kantamalla varustettu FitNord Venture 300 on täydellinen valinta juuri sinulle, joka haluat järkevän hintaluokan sähköpyörän, jossa on kaikki tarpeellinen tavalliselle pyöräilijälle! Venture 300 hybridipyörä rullaa miellyttävästi ja viidestä avustustasosta saat lisävauhtia niin mäkiin, kuin vastatuuleenkin. Yhdellä latauksella pääset jopa 150 km ja mikä parasta, voit käyttää sähköpyörää ympäri vuoden! Erinomainen hinta-laatusuhde ja maasto-ja kaupunkipyörien parhaat puolet yhdistävä hybridimalli – Venture 300 on täydellinen jokapaikanhöylä!

Tämän takia kannattaa valita juuri Venture 300 uudeksi sähköpyöräksesi: 

 • Akun toimintamatka: optimioloissa jopa 150 km range mahdollistaa pidemmät retket ja lenkit, työmatkoja ja kaupunkiajoa unohtamatta!
 • 45 Nm takamoottori ja 5 avustustasoa vauhdittavat matkaa pehmeästi
 • Virtaviivainen runko integroidulla 720 Wh akulla
 • Mukana tulevat etu- ja takavalo saavat virtansa pyörän akusta
 • Yksinkertainen näyttö on helppo käyttää
 • Suunniteltu Suomessa, kasattu Euroopassa
 • Omat palvelut Fitnord-pyörille isoissa kaupungeissa ja koko maan kattava palveluverkosto

Tiesitkö että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää? Valitse siis sopiva runkokoko ja tilaa omasi heti Kuntokaupalta, niin pääset nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ilman mäissä tuskailua Venture 300 sähköpyörän kyydissä!

Venture 300 sähköpyörän löydät myös mustana.

Videolla esittely vuoden 2023 Venture 300 -sähköpyörästä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • 720 Wh (36 V, 20 Ah) akku Samsungin kennoilla
 • Toimintamatka eli range optimioloissa 150 km
 • 45 Nm takamoottori, 5 avustustasoa
 • 8-vaihteinen Shimano Altus-vaihteisto 
 • Turvalliset hydrauliset levyjarrut 
 • Lukittava Suntour-joustokeula
 • Etu- ja takavalo saavat virtansa pyörän akusta
 • Suunniteltu Suomessa

FitNord Venture 300 – on moderni sähköavusteinen hybridipyörä pitkille retkiajoon, työmatkoille ja kaupunkiajoon.

Venture 300 loistaa erinomaisella ajomukavuudella, laadukkailla osilla, kattavalla varustelulla ja jopa 150 kilometrin akkukestolla. TechDrive-sähkömoottori avustaa polkemista 25 km/h asti ja joustokeula pehmentää iskut sekä tärinät heikkokuntoisilla teillä ajettaessa. Hydrauliset jarrut ovat varmatoimiset ja tehokkaat säällä kuin säällä.

Akkukesto optimioloissa jopa 150 kilometriä yhdellä latauksella

Samsungin kennoilla varustetun 720 Wh tehoakun kantama on avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen jopa 150 km, joten Venture 300 -sähköpyörällä voi huolettomasti polkea pitkiäkin lenkkejä tai lähteä retkelle kauemmaksi. Erinomainen akkukesto tuo huolettomuutta myös päivittäiseen käyttöön, sillä akkua ei tarvitse ladata välttämättä joka päivä. Akku irtoaa rungosta avainta kääntämällä, joten säilyttäminen ja lataaminen onnistuvat näppärästi sisätiloissa. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

Tehokas sähkömoottori viidellä avustustasolla

45 Nm TechDrive-takamoottori tekee polkemisesta kevyttä - oli edessä sitten ylämäki tai vastatuuli. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voit itse valita, kuinka paljon moottori polkemistasi avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön selkeä LCD-näyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason.

Varmatoiminen Shimano 1x8 -vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut

Yksinkertaisesta ja varmatoimisesta Shimano Altus 1x8 -vaihteistosta löytyy sopiva välitys niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. FitNord Venture 300 -sähköpyörän varusteisiin kuuluvat Shimanon hydrauliset levyjarrut edessä ja takana, jotka pysäyttävät pyörän turvallisesti kostealla ja kylmälläkin kelillä.

Turvallista ja mukavaa sähköpyöräilyä kaikissa tilanteissa

FitNord Venture 300 on ajomukavuudeltaan ensiluokkainen. Mukavan rento ja ryhdikäs ajoasento tekee liikenteen seuraamisesta helppoa. Säädettävä ohjainkannatin mahdollistaa ajoasennon muokkaamisen sporttisemmaksi. 28" CST Control Viva Eco -renkaat tarjoavat tasaisen ja pehmeän menon vauhdista tinkimättä. Lukittava Suntour Nex -joustohaarukka suodattaa ranteille tulevat iskut ja tärskyt epätasaisilla teillä ajettaessa. Pyörässä on valmiina myös kirkkaat Spanninga etu- ja takavalot, lokasuojat sekä tavarateline. Rungossa on kiinnityspisteet runkolukolle.

Suomalaista suunnittelua

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

TechDrive -moottorit

FitNordin Techdrive -moottorit valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvien moottorivalmistajien toimesta. Olemme yhdistäneet voimamme alan johtavien valmistajien, Anandan, MXUS:n ja Vinkan, kanssa luodaksemme sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä. Techdrive-moottorin vahva vääntökyky on tehnyt siitä suositun vaihtoehdon, ja se kilpailee Shimanon, Boschin ja Bafangin kanssa markkinoiden parhaiten myydyn moottorimerkin tittelistä Suomessa.

Jos olet kiinnostunut sähköpyörästä, jossa on tehokas ja pehmeästi toimiva keskimoottori, sinun kannattaa tutustua FitNord Venture 500 -malliin täältä!

Etsitkö työsuhdepyörää? Onnistuu! Lisää haluamasi pyörä ostoskoriin tarvitsemiesi lisätarvikkeiden kera ja mene kassalle. Kassalla valitse maksutapa “Työsuhdepyörä” ja tee ostos loppuun. Me hoidamme loput! Lue lisää tästä.

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä

FitNord Venture 300 on modernilla muotoilulla ja lyömättömällä hinta-laatusuhteella varustettu sähköpyörä monipuoliseen ajoon. Valitse sopiva runkokoko ja tilaa omasi nyt Kuntokaupalta!

Tekniset tiedot

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Venture 300 Sähköpyörä, grafiitti (720Wh tehoakku) + VUODEN LISÄTAKUU

Malli: Venture 300

Väri: Valkoinen

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Työmatka-ajo, Maantieajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 28 kg

Paino: 52 cm ram: 27 kg, 58 cm ram: 28 kg

Käyttäjän paino enintään: 120 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 720 Wh

Akun kennojen valmistaja: Samsung

Akun sijainti: Viistoputki, integroitu

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 20 Ah

Moottorityyppi: Takamoottori

Tunnistintyyppi: Kadenssianturi

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 45 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Altus

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrutyyppi: Hydraulinen levyjarru

Renkaan malli: CST Control Viva Eco

Etuhaarukan jousto: 63 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Lukittava joustokeula

Etuhaarukan malli: Suntour Nex

Etuhaarukan lukitus: Lukitus haarukasta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Kyllä

Satula: Vader

Tavarateline: Kyllä

Lokasuojat: Kyllä

Ohjainkannatin: Säädettävä

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runkokoko 52 cm = Ajajan pituus 165-185 cm
Runkokoko 58 cm = Ajajan pituus 180-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Pakkauksen koko: 159 x 25 x 90,5 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohjeet

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä).

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1999,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: