FitNord Ranger Jr Sähkömaastopyörä, sininen (360Wh tehoakku) yhden vuoden lisätakuulla

FitNord Ranger Jr Sähkömaastopyörä, sininen (360Wh tehoakku) yhden vuoden lisätakuulla

799,00 € 1599,00 €

Svea -erämaksu alk.  30,99 €/kk

ALE 50 % 24.6.2024 asti

Yhteensopivat lisätarvikkeet

Zefal Takalokasuoja Shield Lite M
Zefal Etulokasuoja Deflector Lite Front
EASY Polkupyörän ketjuöljy 250ml

Saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

FitNord Ranger Junior on helppokäyttöinen lasten sähkömaastopyörä kaupunkiajoon ja pyöräretkille, sillä sen tehoakku ja takamoottori sekä lapsille suunniteltu runko tekevät polkemisesta vaivatonta.

Suomessa suunnitellun pyörän ajomukavuutta lisäävät erinomaisesti rullaavat leveät renkaat, varmatoiminen vaihteisto ja turvalliset ajovalot.

Mietityttääkö sähköpyörän ostaminen lapselle? Haastattelimme ylöjärveläistä perheenisää Petriä, jonka kokemuksen mukaan sähköavusteinen polkupyörä lisäsi lasten oma-aloitteista liikkumista. Lue juttu täältä!

Tutustu Ranger Junior -pyörään ja siirry helpon ja huolettoman sähköpyöräilyn maailmaan!

1. Tehokas akku – virtaa koko päiväksi

Sähköpyörän akussa on laadukkaat Samsung-kennot. 360 Wh akusta riittää virtaa avustustasosta, maastosta ja käyttäjän koosta riippuen päivän pyöräretkille. Akku pysyy lukittuna turvallisesti paikallaan ja tarvitsee aina avaimen irrottamiseen. Lisätietoa akun toimintamatkasta löydät tuotesivun teknisistä tiedoista.

2. Takamoottorin ansiosta polkeminen on kevyttä

35 Nm TechDrive-takamoottori tekee polkemisesta kevyttä ja mahdollistaa esimerkiksi mäkisten metsäreittien kulkemisen. Moottorissa on viisi eri avustustasoa, joista voit itse valita, kuinka paljon moottori polkemistasi avustaa. Sopiva avustustaso valitaan helppokäyttöisen ohjausyksikön painikkeilla. Ohjausyksikön selkeä näyttö kertoo muun muassa vauhdin, ajetun matkan sekä akun tason. FitNordin Techdrive-moottorit valmistetaan maailman suurimpiin kuuluvien moottorivalmistajien toimesta. Olemme yhdistäneet voimamme Anandan, MXUS:n ja Vinkan kanssa luodaksemme sähköpyörillemme hintaluokassaan tehokkaimpia voimanlähteitä.

3. Unisex-malli – sopii kaikille

Ranger Jr -sähkömaastopyörän 38 cm runko on suunniteltu lasten käyttöön ajomukavuuteen panostaen. Pyörällä on erityisen mukava ajaa maastossa, mutta se sopii hienosti myös kaupunkiajoon. 24 tuumaiset renkaat tarjoavat pitoa maastoajossa, mutta rullaavat pehmeästi myös asvaltilla. Yksinkertaisesta ja varmatoimisesta Shimano Altus 1x8 -vaihteistosta löytyy sopiva välitys niin jyrkkien mäkien nousemiseen kuin vauhdikkaaseen menoon tasaisella. Tehokkaat ja mekaaniset levyjarrut pysäyttävät sähköpyörän turvallisesti ja nopeasti.  

4. Suunniteltu Suomessa – kestää pohjolan olosuhteita

FitNord-sähköpyörien suunnittelu toteutetaan meillä Suomessa osaavan henkilökuntamme toimesta. Huolelliseen suunnitteluprosessiin kuuluu monia vaiheita, kuten rungon valinta, runkogeometrian säätäminen käyttäjien ja käyttötarkoituksen mukaan, sopivien komponenttien valinta sekä testaus käyttäjät ja ilmasto huomioiden, pyörän visuaalinen suunnittelu sekä tietysti EU-määräysten noudattaminen CE-merkinnän saamiseksi.

Kenelle ja miksi?

Pienirunkoinen Ranger Jr on vaivaton ja hauska ajaa. Ryhdikäs ajoasento tekee liikenteen seuraamisesta helppoa ja sähköavustuksen ansiosta lapsi pysyy pyöräretkillä helpommin vanhempien vauhdissa. Ranger Junior on erinomainen valinta päivittäiseen käyttöön ja helpon ajettavuutensa vuoksi innostaa lasta liikkumaan.

Hienon sinisen lisäksi löydät Ranger Junior -pyörän myös mustana. Kannattaa tutustua myös FitNord Ava Jr -sähköpyörään, josta löytyy esimerkiksi tavarateline ja lokasuojat.

Tiesitkö että Kuntokaupan pyöräammattilaiset ovat myyneet jo yli 30 000 sähköpyörää? Siirry sinäkin vaivattoman polkupyöräilyn maailmaan, valitse sopiva runkokoko ja tilaa omasi heti Kuntokaupalta! => Tarkista toimitusvaihtoehdot ja siirry tilaamaan tästä!

Yleistiedot

Tuotenimi: FitNord Ranger Jr Sähkömaastopyörä, sininen (360Wh tehoakku) yhden vuoden lisätakuulla

Malli: Ranger Jr

Väri: Sininen

Käyttötarkoitus: Kaupunkiajo, Maastoajo, Retkiajo

Rungon materiaali: Alumiini

Tuotteen paino: 20 kg

Akku ja moottori

Akun kapasiteetti: 360 Wh

Akun kennojen valmistaja: Samsung

Akun sijainti: Viistoputki, ulkoinen

Akun jännite: 36 V

Akun varauskyky: 10 Ah

Moottorityyppi: Takamoottori

Tunnistintyyppi: Kadenssianturi

Teho: 250 W

Maksimivääntö: 35 Nm

Maksiminopeus: 25 km/h

Vaihteet ja voimansiirto

Vaihteiden määrä: 8

Vaihteiston tyyppi: Shimano Altus 8

Ketjumalli: KMC

Näyttö

Avustustasot: 5

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka

Jarrut: Tektro MD-M280

Jarrutyyppi: Mekaaniset levyjarrut

Jarrulevyn koko: 160 mm

Takajousitus: Ei

Etuhaarukan tyyppi: Joustokeula

Etuhaarukan malli: Suntour SF16 XCT JR L DS

Etuhaarukan lukitus: Ei lukitusta

Akselityyppi, etu: Pikalinkku

Varusteet

Ajovalot: Ei

Satula: Vader

Tavarateline: Ei

Lokasuojat: Asennettavissa oleva lisävaruste

Ohjainkannatin: Kiinteä

Laturi, ampeerit: 2 A

Runkolukko: Asennettavissa oleva lisävaruste

Koko-opas

Runko 37 cm = Ajajan pituus 127 - 150 cm

Akkukapasiteetti ja toimintamatka

*Huomaathan, että akun enimmäistoimintamatka toteutuu vain ideaaleissa olosuhteissa pienellä avustustasolla ja minimaalisella kuormituksella. Todellista toimintamatkaa on vaikea arvioida, sillä siihen vaikuttavat useat eri seikat kuten lämpötila, kuskin paino, ajotapa sekä ajo-olosuhteet. Lue lisää täältä. 

Takuu yksityiskäytössä
Rungon takuu 5 vuotta
Akun takuu 12 kk Takuu kattaa akun tehon olevan vuoden käytön jälkeen vähintään 70 %
Muut osat 24 kk (tai 10 000 kilometriä)
Muiden osien takuu kattaa sähkömoottorin, moottorinohjausyksikön, laturin, näytön, vaihdevivut ja jarrukahvat.
Takuu ei kata ulkoisien tekijöiden aiheuttamia vahinkoja eikä kulutusosia, kuten renkaat, vanteet, ketjut, jarrupalat ja laakerit.

1 vuoden maksullinen lisätakuu
Voit ostaa pyörällesi 1 vuoden lisätakuun, jolloin:
Rungon takuu: 6 vuotta tai 15 000 km
Muut osat: 3 vuotta tai 15 000 km
Lisätakuu ei koske akkua.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 799,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: