Jalkaprässi FitNord Diamond

2790,00 €

Svea -erämaksu alk.  108,98 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Saapuu arviolta: 28.06.2024

FitNord Diamond jalkaprässi on vapailla painoilla toimiva jalkaprässi. FitNord Diamond jalkaprässi soveltuu hyvin kaupallisen käytön saleille, mutta myös yhteisöille/yrityksille.

FitNord Diamond jalkaprässi on säädettävissä käyttäjän mukaan, jolloin harjoittelu on turvallista ja miellyttävää. Jalkaprässiin käyvät kaikki 50 mm reiällä varustetut levypainot. Jalkaprässin painotapit ovat riittävän pitkän jopa suuremmille kuormille hieman pienemmillä levyillä, jolloin esimerkiksi 50 kilon levyjä ei tarvitse välttämättä olla.

FitNord Diamond jalkaprässi käyttää vapaita painoja, jolloin esimerkiksi pienemmän salin ei tarvitse investoida hieman kalliimpiin painopakallisiin laitteisiin ja kuormat saadaan näin ollen edullisesti suuriksikin.

Diamond-sarjan viimestely ja tuotteiden linjassa oleva muotoilu on ajaton ja näin ollen sali kalustettuna Diamond-sarjan laitteilla on viihtyisä ja toiminnallinen vuosia!

Diamond-sarjan arvojen mukaisesti tuotekehityksessä on pidetty silmällä puhtaita suorituslinjoja sekä katseen ja käytönkestävää kokonaisuutta.Tilaa heti tyylikäs jalkaprässi tai ole yhteydessä suunnitelman tekemiseksi!

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot:
Koko 2220*1650*1350 mm
Paino 265 kg
Maksimikuorma 500 kg
Kelkan paino tyhjänä: 60kg
Väri: musta
Takuu:
Runkotakuu 5 vuotta
Kuluvat osat 12 kk

HUOM! Kuvat painot eivät sisälly hintaan

Kokoamisohje

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1690,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: