EVOC Trail Pro 16 pyöräilyreppu S/M

210,00 €

Tai erämaksulla alk. 3,90 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

EVOC TRAIL PRO 16 on kevään 2021 uutuustuote!

Huippuluokan suorituskykyä, mutta silti niin kevyt. Tämän repun suojaominaisuudet, kompakti muotoilu ja tinkimätön istuvuus tarjoavat parhaan suorituskyvyn ja maksimaalisen mukavuuden. Selkäpanssarilla varustettu reppu on ihanteellinen päiväretkille tai maastopyöräilyyn.
  • LITESHIELD PLUS -selkäpanssari
  • Painaa vain 1000 g
  • Extra leveä lannevyö AIRO FLEX -ominaisuudella
  • BODDY HUGGING -ominaisuus
  • BRACE LINK -ominaisuus mahdollistaa olkahihnojen sääämisen oikealle leveydelle
  • Työkalutaskut pystyy avaamaan yhdellä kädellä, vaikka olisi hanskat kädessä
  • Reppuun mahtuu jopa 3 litran juomarakko

Tekniset tiedot ja linkit

Lisätietoja teknisistä ratkaisuista

LITESHIELD PLUS -selkäsuoja
Tämä uuden sukupolven selkäsuoja tarjoaa erinomaisen iskunkestävyyden. Sandwich-rakenne koostuu laajennetuista polypropeenipelleteistä ja TPU-kuoresta. Laajennetut polupropeenipelletit alistetaan höyrylle korkeassa paineessa, joka kiinnittää pelletit TPU-kuoreen. Näin prosessissa ei tarvitse käyttää liimaa.

Kompressoitu EPP 02 vaahto suojaa rintaa, lannerankaa ja häntäluuta. Selkäpanssari koostuu pienemmissä ristikkäisistä osista. Tällä lailla saadaan luotua ilmastointikanavia ja parempaa ilmankiertoa. Samanaikaisesti rakenne takaa laajan liikeradan kaikkiin suuntiin. Tällainen joustavuus mahdollistaa suojien istuvan erinomaisesti taaten paremman suojan.

TPU-kuori on joustava pitää suojat oikean muotoisena. Kuori on repeä helpolla.

EPP materiaalin solurakenne on niin sanotusti "suljettua" tarkottaen sitä, että se ei kerää itseensä likaa tai kosteutta.

AIRO FLEX
AIRO FLEX on erittäin tukevaa materiaalia joka on sekä läpäisevää ja joustavaa. EVOC käyttää tätä materiaalia lantiovöissä luodakseen optimaalisen kuorman jakautumisen lantiolle ja samalla pitäen huolen materiaalin hengittävyydestä.

BODY HUGGING
EVOCin BODDY HUGGING ominaisuuden omaavien tuotteiden painopiste on sijoitettu mahdollisimman lähelle vartaloa, kuorma jakautetaan suurelle alueelle ja siirretään osa lantiolle. Olkahihnojen kiinnityksen optiopointi ja leveä lantiovyö varmistavat, että reppu pysyy tukevasti paikallaan hurjemmassakin menossa. Tukea ja mukavuutta.

BRACE LINK
Mahdollisuus säätää olkahihnojen säätämisen oikealle leveydelle. Tällöin kuorman painopiste siirtyy lähemmäksi kehoa minimoimalla rasitusta selässä ja niskassa. Voit jopa käyttää kaulasuojusta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 105,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: