Crest Trivor 0.5 Nyrkkeilyhanskat - Mustat

64,90 €

Tai erämaksulla alk. 1,93 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Crest Trivor 0.5 ovat erinomaiset nyrkkeilyhanskat niin treenaamiseen, sparraukseen kuin otteluihinkin. Soveltuu erinomaisesti harrastelijoille ja kokeneemmillekin nyrkkeilijöille.
 
Crest nyrkkeilyhanskat ovat tyylikäs ja turvallinen valinta sekä ne ovat laadukkaat ja tyylikkäät hanskat, joiden hinta-laatusuhde on kohdillaan. Näillä hanskoilla kelpaa iskeä niin säkkiä kuin vastustajaakin. Hanskan päällinen on laadukasta keinonahkaa ja kiinnityksenä toimii erittäin pitävä tarra. Hanskoissa on rystysten päällä pehmeä ja paksu toppaus, joka mahdollistaa erittäin kovia iskuja ilman käden kolhimista. Keinonahan väri on musta ja hanskoista löytyy kolmea eri kokoa: 12 oz, 14 oz ja 16 oz.
 
Nyrkkeily harjoittaa koko kroppaa monipuolisesti ja sen avulla lisää voimaa, kestävyyttä ja nopeutta, unohtamatta tasapainoa ja koordinaatiota. Vaikka nyrkkeily lajina onkin korkean intensiteetin treeni, niin niissä kehittyy myös moni muu ominaisuus, kuten ketteryys ja keskittymiskyky. Nyrkkeily on myös erinomainen urheilumuoto stressin lieventämiseen, itsepuolustustaitojen opetteluun ja auttaa lisäksi niskahartiaseudun jumitiloja.
 
Tuotetiedot:
  • Materiaali: Keinonahka
  • Väri: Musta
  • Kokovaihtoehdot: 12 oz, 14 oz ja 16 oz
Tilaa tyylikkäät ja laadukkaat Crest Trivor 0.5 Nyrkkeilyhanskat nyt Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 51,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: