TESTIVOITTAJA - BERG Favorit Trampoliini Suorakaide 280x190 cm + Turvaverkko

689,00 €

Tai erämaksulla alk. 25,59 €/kk

Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
BERG Ultim Favorit 280 tuo suorakulmaiset trampoliinit myös pienemmille pihoille! Tämä pieni suorakulmainen trampoliini mahtuu helposti joka pihalle muotonsa ja kompaktin 280cm x 190cm kokonsa ansiosta.

Ultim on BERGin suorakulmainen trampoliinimallisto, joka mahdollistaa vahvan rungon suurimmalla mahdollisella hyppimisalueella. Ultim -malleissa paras hyppimisalue on siis suurempi kuin pyöreissä malleissa tai ovaaleissa Grand -malleissa. GoldSpring Solo -jouset mahdollistavat sulavammat ja korkeammat hypyt.

BERG Ultim Favorit 280 on jalallinen trampoliini, joten sen asentaminen on helppoa eikä vaadi kaivamista. Trampoliini on täten helposti siirrettävissä ja varastoitavissa talvea varten. Trampoliinin mitat ovat 280cm x 190cm, joten se sopii hyvin myös pienemmille pihoille.

Turvaverkko on ehdoton lisävaruste, joka estää reunan yli hyppäämisen ja tippumisen. BERG Ultim Favorit 280 -trampoliinin mukana toimitetaan laadukas, turvallinen ja itsestään sulkeutuvalla sisäänmenoaukolla varustettu Comfort-turvaverkko. Lisäturvaa tuovat 20 mm paksut ja 380 mm leveät UV-suojatut turvapehmusteet rungon reunoilla. BERG Ultim Favorit 280 -trampoliinin huippulaadukas runko kestää käyttöä vuosien ajan. Runko on galvanoitu ja jauhemaalattu ruostumisen estämiseksi.

Tämä  tuote on saatavilla vihreänä.

Nyt 280x190 cm trampoliinin ostajalle suojapeite veloituksetta!

Tilaa nyt BERGin erinomaisen hinta-laatusuhteen omaava suorakulmainen Ultim Favorit 280 -trampoliinipaketti Kuntokaupalta!

Ominaisuudet

Suositukset

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: