Yli 2000 € juoksumatot: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

4.6 / 5
4,6
 • 06.02.2023
  5 / 5
  Huippuratkaisu kunnon kohottamiseen!
  Kestovahaus oli tärkeä valintakriteeri meille vaimoni kanssa. Laadukas juoksumatto hölkkään ja juoksuun. Oiva ratkaisu pienten lasten vanhemmille! Oli helppo koota ja osista ja kokoomisohjeista näki ja tunsi korkean laadun! Lämpimästi suosittelen! Maratoonari ystävänikin oli hankkinut samanlaisen maton.
  Kimmo
 • 31.01.2023
  5 / 5
  kerrassaan mainio kampe
  Pitkään pitkään ja vielä pidempään emmittyäni ostin lopulta tämän juoksumaton, eikä ole kaduttanut hetkeäkään. Se on exodus läskeille nyt. Kuljetus oli erittäin nopea ja vaivaton. Paketin koko ja paino arvelutti hieman, mutta kahdestaan emännän kanssa kiskastiin juoksumatto sisään kyljellään kuljetuslaatikossaan. Purettiin ensin pienet osat erilleen pala palalta laatikkoa samalla purkaen ja sitten varsinainen matto kulman ohi paikalleen loppulaatikkoa hyväksi käyttäen. Että onnistuu pienemmälläkin porukalla siirto, kun miettii asian valmiiksi. Kasaamiseen meni puolisen tuntia ja siinä se. Suosittelen erittäin lämpimästi tätä juoksumattoa. On tukeva ja käytännöllinen.
  jel
 • 21.07.2022
  5 / 5
  Meidän pelastus
  Tuonut paljon iloa ja laatua liikkumiseen. Sateinen kesä, kuumuus, liukkaus, pakkaset, pimeys ym. eivät haittaa, kun voi kotona ilmastoidussa tilassa treenata ja silloin kun itseä huvittaa. Kävellen tai juosten oman mieltymyksensä mukaan. Vähän liikkunut voi aloittaa rauhallisilla käelylenkeillä ja lisätä haastetta, esim. nopeutta ajan kanssa. Enempi treenannut saa haastetta juoksemalla ja vaikkapa nousujen lisäyksellä. Aivan loistava, suosttelen!
  kotikuntoilija
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 09.01.2023
  5 / 5
  Juoksumatto
  Erinomainen juoksumatto, toimii loistavasti ja ominaisuudet todella hyvät, tosin vasta kaksi juoksumatto treeniä takana 1 tunti ja 1,5 tuntia, mutta laite tuntuu heti mukavalta ja selkeeltä käyttää.
  Mike
 • 14.09.2021
  5 / 5
  Erinomainen laite
  Kokoaminen sujui nopeasti ja laite itsessään on laadukkaan oloinen. Monipuoliset toiminnot takaavat sen, että laite sopii aloittelijasta ammattijuoksijalle. Uudistunut käyttöjärjestelmä toimii hyvin ja on helppokäyttöinen.
  Hk
 • 14.08.2021
  5 / 5
  Juoksumatto
  Hyvin pelittää, helppokäyttöinen, tukeva juoksualusta. Hyvä hinta/laatu suhde.
  Jari
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.7 / 5
4,7
 • 05.03.2021
  5 / 5
  Erittäin hyvä!
  Hinta-laatusuhde on kohdallaan tässä laitteessa!
  Tiina Kuikka
 • 14.08.2020
  5 / 5
  Erittäin jämäkkä ja varma
  Erittäin jämäkkä, ja tosiaan kantaa 110kiloa mallikkaasti ja pehmeesti. Suosittelen!!!
  Hantsu
 • 27.06.2020
  5 / 5
  Jag har haft löpbandet nu i två veckors tid. Löpbandet är stort, stadigt och lyxigt på alla sätt. Det känns väldigt proffsigt och för mitt bruk är det alldeles perfekt.
  Aktiv motionär
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 20.08.2020
  5 / 5
  Hyvä ostos
  Vähän vaati lihasvoimaa ja neljä äijää saada härveli sisälle taloon, mutta onhan joka lantin arvoinen kapistus. Helppo oli kasata, koska vain pari osaa piti kiinnittää. Raskas, mutta valmis paletti. Iso kuin mikä näin kotikäytössä, mutta onhan hyvä juosta ja kävellä. Ja ajan oloon on tyhjiä huoneita jäänyt - miksipä ei siis oma pieni kuntosali olisi paikallaan? Uskallan suositella tätä. Hyvää matto tulee käytettyä näemmä joka päivä. Toimii istumatyöläisen taukojumppana
  Kirsi-Marja
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

3.0 / 5
3,0
 • 14.01.2019
  3 / 5
  Huonolla käyttöliittymällä pilattu huippulaite
  Tunturi Platinum on järeä ja juoksutuntumaltaan erinomainen juoksumatto kovaankin käyttöön. Juoksutuntuma on hyvä, alusta on riittävän leveä ja pitkä ja vahvassa AC-moottorissa riittää tehoa pidempiinkin harjoitusrupeamiin. Maksiminopeus (20 km/h / 3.00/km) ei välttämättä riitä kovakuntoisimille urheilijoille, mutta säätövalikon kautta maksiminopeudetta saa hieman nostettua (22 km/h / 2.43/km) kansallisen tason kestävyysjuoksijoillekin riittävälle tasolle. Maksimi nousukulma 15% riittää hyvin vaativiin mäkitreeneihin. Siis kaikenkaikkiaan erinomainen juoksumatto vaativalle käyttäjälle? Valitettavasti ei. Hieno laite on nimittäin pilattu umpisurkealla käyttöliittymällä Yhtä huonoa en muista nähneeni sitten 1980-luvun alun. Laitteessa on hyvä, 10 tuuman värinäyttö, mutta sitä ei käytännössä hyödynnetä lainkaan, kaikki käyttäjän kannalta tärkeä informaatio esitetään ruudun reunassa surkean pienellä ja huonosti luettavalla fontilla. Juoksunopeuden säätäminen onnistuu vain 0,1 km/h pykälin ja vain tahmeita nappuloita painelemalla. Esivalinnat nopeudelle puuttuvat kokonaan ja keskellä ohjauspaneelia olevaa säätörullaakaan ei voi käyttää juoksunopeuden säätämiseen. Itse asiassa rullalla ei ole suorituksen aikana mitään käyttöä. Juoksumatto, jonka nopeutta ei voi säätää juoksijoille tutummassa min/km -muodossa on jo lähtökohtaisesti epäonnistunut. Korkeuden säätö onnistuu vain 1% pykälin (ei 0,5% kuten esimerkiksi halvemmissa Tuntureissa), mutta tämä ei ole kovin paha ongelma. Pari kertaa laite on sammuttanut ja nollannut itsensä kesken suorituksen, kiva yllätys kesken vauhdikkaamman vedon. Lisäksi varsin usein käynnistäminen vaatii useampia yrityksia UART INIT -virheilmoituksen takia. Ostaisinko uudestaan? En todellakaan, en edes nykyisellä hinnalla joka on noin 600€ halvempi kuin tarjoushinta, jolla matto minulle taannoin myytiin. Käyttömukavuudelle antamani arvosana koskee vain käyttöliittymää, mutta se on kuitenkin se osa juoksumattoa, jonka kanssa käyttäjä on ensimmäiseksi tekemisissä jokaisen harjoituksen yhteydessä.
  UltraFinn
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.5 / 5
4,5
 • 16.04.2024
  5 / 5
  Good one!
  Erdem B.
 • 13.12.2018
  4 / 5
  Hyvä ja tarpeeksi vakaa matto juoksuun.
  Ipa
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta