Tiguar pehmeä plyobox -setti

999,00 €

Tai erämaksulla alk. 29,67 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Myymäläsaatavuus

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-15
Su: 11-15

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Tiguar Soft Plyobox, on neljän laatikon pakkaus monipuolisia hyppyboxeja neljällä eri korkeusvaihtoehdolla. Pehmeällä Plyoboxilla harjoittelu on turvallisempaa kuin kovilla laatikoilla. Neljällä boxilla saat muodostettua eri korkuisia boxipinoja ja niitä on helppo muokata kesken harjoituksen. Vahvat tarrakiinnitykset takaavat yhdistettyjen pinojen tukevuuden ja turvallisuuden. Plyoboxeja käytetään esimerkiksi Crossfitissa sekä MMA harjoittelussa. Crossfit onkin saavuttanut suuren suosion ympäri maailman nopeasti ja on tällä hetkellä hyvin suosittua myös Suomessa.

Plyometriset harjoitteet lisäävät erityisesti räjähtävyyttä sekä nopeutta. Plyboxit sopivatkin urheilijoille, jotka haluavat kehittää kimmoisuutta sekä saada jalkoihin räjähtävää voimaa.

Plyobox on valmistettu tiheästä EVA-materiaalista ja päällystetty vinyylillä kovan keston takaamiseksi. EVA-materiaali on pehmeää, jolloin varmistat maksimaalisen turvallisuuden ja näin vähennät loukkaantumisriskiä. Plyoboxeja vaihtelemalla ja yhdistelemällä voit käyttää niitä 15, 30, 45, 60, 75, 90, 105, 120, 135 tai 150 cm korkeana.

Tilaa sinäkin heti oma Plyobox ja aloita monipuolinen harjoittelu!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 799,00 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: