Taljalaitteet: Arvostelut

Takaisin kategoriaan
Järjestys:

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 15.11.2023
  5 / 5
  Okej
  Funkar bra
  Niklas Y.
 • 04.03.2024
  5 / 5
  Erinomainen kotisali
  Jämäkkä ja monipuolinen laite. Plussat: +Erittäin monipuolinen kotikuntosali vaikkapa varastoon. Onnistuu hyvin esim. kyykky, penkkipunnerrus, pystypunnerrus, kulmasoutu, soutu, ylätalja, ojentajatreeni, hauiskääntö yms yms. Pystyy tuunaamaan omaan makuun ostamalla lisää erilaisia tankoja ja kahvoja yms. +Sopii vahvemmallekin kaverille vrt. painopaikkalaitteet. +Kokoaminen helppoa +Monipuolisuuteensa nähden edullinen +Turvallinen. Ei tarvitse pelätä, että jää painojen alle nalkkiin kun yksin treenaa. +Taljojen liikelaajuudet hyvät Miinukset: -Pitkällä henkilöllä voi tulla liikalaajuudet vastaan. Olen 180cm ja erityisesti penkkipunnerruksessa meinaa pää osua laitteen rautoihin. Pystypunnerruksen joutuu tekemään istualtaan. 180cm kaveri ja lyhyemmät sopivat laitteeseen hyvin, mutta vähän pidemmillä tulee rajat vastaan erityisesti näissä kahdessa liikkeessä. -Penkkipunnerruksessa nostettavia kahvoja ei saa riittävän alas, joten penkin alle joutuu laittamaan lisäkorokkeita. -Ei mave mahdollisuutta -Penkki ja painot ostettava erikseen (loppuhinta n. 1000e riippuen painojen määrästä) -Ei enää tekosyitä olla lähtemättä kuntosalille.
  Pena P.
 • 07.06.2024
  5 / 5
  En mycket stabil maskin. Går att köra tungt på. Tar inte upp mycket plats
  Dick Johan I.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

4.0 / 5
4,0
 • 09.02.2021
  4 / 5
  Muuten hyvä
  Muuten oikein hyvä, mutta miinusta rullien koteloiden valmistuksesta. Kolme rullaa ei mahtunut pyörimään vapaasti kotelossaan ja vaati melkoisesti hiontaa/viilausta, että sai toimimaan. Toimituksesta puuttui myös kaksi pulttia. Lisäksi ala- ja ylätaljassa tehtävät liikkeet ovat aika rajattuja suunnittelusta johtuen, koska vaijeri hankaa helposti metalliin. Siinä ristikkäistaljat taas toimivat hyvin. Ilman näitä puutteita olisi täyden kympin teline.
  Kotipunttaaja
 • 24.11.2019
  4 / 5
  Hyvä laite. Monipuolinen treenikaveri. Helppo koota ja tukevan oloinen. Ylä-/alataljan laakeroinnista ois saanu vielä yhden pisteen mutta toimii noinkin.
  M71
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

5.0 / 5
5,0
 • 27.12.2023
  5 / 5
  Hyvin toimiva..Laadukas!Hinta/Laatu suhde kohdillaan..??Kasauksessa! Muistettava! Rullien kiinnitys..Vaijerin asennuksen jälkeen. On ollut kowassa käytössä..Kohta kuukauden. Ja hyvin..Rulettaa???Kiitos??
  Jorma H.
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta

Arvostelut

3.0 / 5
3,0
 • 15.01.2019
  3 / 5
  Liikerata on niin pitkä, että laskuri ei toimi lyhyellä käyttäjällä. Vaijerit venyvät herkästi kyseisessä laitteessa jostain syystä. Yläkahva on niin painava, että ylin painolevy (5kg) nousee itsestään. Koska laitteessa on monta rissaa se keventää vastusta, joten painoa saa laittaa reilusti oletettuun tasoon nähden. Muuten ihan toimiva laitos pois lukien nämä puutteet. Puutteet eivät kuitenkaan haittaa harjoittelua kun ne tiedostaa.
  Outi
Lue lisää arvosteluja tuotesivulta