Sveltus Tapigym-joogamatto 170x60 cm, pinkki

17,95 €

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Sveltus joogamatto on monipuolinen matto erilaisiin lihaskunto- ja pilatesharjoitteluun. Kotikäyttöön suunniteltu joogamatto on mukavan pehmeä ja sopii monipuoliseen harjoitteluun.

Joogamatto suojaa, lisää pitoa ja pehmentää kosketusta sekä edistää turvallisuutta ja treenimukavuutta. Joogamattoa käytetään joogassa ja ne sopivat hyvin myös alustaksi pilatekseen, venyttelyyn ja muihin kehonhuollon harjoituksiin. Joogamatolla sujuvat kaikki lattiatasossa tehtävät liikkeet ja lisäksi se helpottaa huomattavasti seisoma-asennossa suoritettavia vaativampiakin asentoja. Maton voi myös rullata käsien alle tuomaan tukea käsien varassa tehtäviin lihaskuntoliikkeisiin. Hyvä joogamatto lisää mukavuutta treenatessa. Se pehmentää iskuja ja suojaa selkää, polvia, käsiä, jalkoja ja muita ruumiinosia, jotka ovat lattiaa vasten. Lisäksi matto tuo tukea ja pitoa tasapainoa vaativiin harjoituksiin edistäen turvallisuutta ja ehkäisten vammoja.

Erona tavallisiin jumppamattoihin on, että joogamatot ovat yleensä ohuempia, pidempiä ja kevyempiä. Pinta on helppohoitoinen ja pysyy lattialla paremmin paikallaan. Matot soveltuvat turvalliseen harjoitteluun ja pitävät hyvin erilaisissa asennoissa joustavuutensa ansiosta. Pitävä pinta estää jalkojen ja käsien luistamisen, jolloin treenistä saa enemmän irti.

Joogamattoja on paljon liikuntakeskuksissa, mutta oman maton käyttö on hygieenistä, sillä bakteerit eivät leviä käyttäjältä toiselle ja mahdollistaa joustavamman treenaamisen kotioloissa. Sveltuksen Tapigym-joogamatto on ideaali jooga-, pilates- ja rentoutusharjoituksiin. Luistamaton pinta takaa turvallisen liikkeet. Joogamattoa voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona.

Joogamatossa on ripustusreiät, joiden etäisyys toisistaan on 50cm.

Leveys: 60 cm
Pituus: 170 cm
Paino: 0,75 kg
Materiaali: PVC
Väri: Pinkki

Käytä mattoa ilman kenkiä. Tapigym-matto sopii joogan ja pilateksen kaltaisiin treeneihin. Säilytä matto myös siististi ja pakkaa mahdollisuuksien mukaan omaan kantokassiin. Kaikkia mattoja voi pyyhkiä kostealla käytön jälkeen. Jos matto on märkä, niin se täytyy kuivattaa huolellisesti.
 
Kestävän ja pitävän pinnan ansiosta joogamatto on varma valinta jokaiselle kotikuntoilijalle myös helppohoitoisuutensa vuoksi. Tilaa nyt omasi Kuntokaupalta!

 

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 17,95 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: