Sveltus Reaktiopallo

8,50 €

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Myymäläsaatavuus

Vantaa, Tammisto

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-15
Su: 11-15

Tampere, Tesoma

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Kouvola

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Tämä hauskan näköinen, mutta tehokas Sveltus Reaktiopallo on muotoiltu siten, että se pomppii epätasaisesti mihin tahansa suuntaan!

Erinomainen valinta hienomotoriikan kehittämiseen lapsille, aikuisille, ammattiurheilijoille tai kuntoutusta tarvitseville silmä- ja käsikoordinaation parantamiseen. Lisää nyt ketteryyttä, koordinaatiota ja reaktiivisuutta tämän ihmepallon avulla. Sveltus reaktiopalloa voi käytännössä treenata erilaisten harjoitteiden, leikkien ja pelien avulla. Pelaaminen ja leikkiminen on jatkuvaa ympäristön havainnointia, ajatustoimintaa ja edellisiin perustuvaa ratkaisuntekoa. Sveltus reaktiopallon avulla treenaat havainnointia, nopeutta ja lihaksia. Erinomainen apuväline vaikkapa lasten valmennusryhmiin, koulun tai kodin pihalle yhteiseksi puuhaksi tai lihasten ja hienomotoriikan kuntouttamiseen. Nuori tai vanha maalivahti saisi tästä tehokasta koordinaatioharjoitusta seuraaviiin treeneihin, yksikään pallo tai kiekko ei jää näkeämättä.

Aloita ensin kevyillä harjoituksilla ja etene asteittain kohti vaativampia harjoituksia. Aluksi voit vain pudottaa pallon käsistäsi ja napata kiinni. Tärkeintä ei kuitenkaan ole saada palloa kiinni, vaan jännittää koko kropan lihakset valmiuteen ja tehdä reaktiivisia nopeusliikkeitä pallon kiinniottamiseksi. Pidä silmät jatkuvasti kiinni pallossa ja harjoittele. Vaihtele asentoa matalasta korkeaan, jalat koukussa ja valmiina tarttumaan! Voit heittää palloa ilmaan, vierittää ja juosta perässä, heittää seinään ja ottaa kiinni.

Tekniset tiedot:
  • Paino: 0.10kg
  • Väri: Keltainen
  • Materiaali: Silikoni
Treeniä ja reaktioherkkyyttä lihaksille ja silmille – Kuntokaupalta nyt Sveltus reaktiopallo edulliseen hintaan!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 6,63 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: