Sveltus Elasti´ring vastuskuminauha 4 kpl

24,90 €

Varastossa, lähetetään 1-4 työpäivässä

Sveltuksen Elasti´ring 4 kappaleen pakkaus sisältää 7kg, 10kg 15kg ja 20kg nauhat, joilla pääset vaikuttamaan treenin intensiteettiin!

Sveltus Elasti´ring tekstiilipintainen, ihoystävällinen vastuskuminauha sopii lämmittely- lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteisiin. Vastuskuminauhat tarjoavat uusia harjoittelutapoja erilaisiin askellussarjoihin, olkapäiden lihasten vahvistamiseen ja pakaralihasten treenaamiseen.

Sveltus Elasti´ring vastuskuminauhat ovat kompaktin kokoisia, lenkin muotoisia kuminauhoja, joita käytetään etenkin lämmittelyharjoituksiin, kuntoutukseen sekä useiden urheilulajien oheisharjoittelussa alaraajojen liikkuvuuden kehittämiseen. Sveltus Elasti´ring vastuskuminauhat antavat moninkertaisen vastuksen ja ovat huomattavasti kestävämpiä mitä tavalliset kuminauhat. Voimakuminauhat ovat erityisen suosittuja useiden lajien ja kuntosaliharrastajien oheisharjoituksissa sekä lämmittely- ja palautumisharjoituksissa.

Yhdistämällä Sveltus Elasti´ring vastuskuminauhat muuhun lihaskuntoharjoitteluun, kuten syväkyykkyihin tai pakaranostoihin, voit aktivoida ja kehittää myös keskivartalon lihaksia tehokkaasti. Laadukkaat voimakuminauhat ovat pitkäikäiset ja kestävät sekä pysyvät hyvin paikoillaan treenatessa. Vastuskuminauha mahdollistaa helpomman ja nopeamman siirtymisen harjoitteesta toiseen!

Sveltuksen kaikki Elastiband nauhat ovat täysin pesukonepestäviä, jolloin nauhat pysyvät puhtaina ja hyväntuoksuisina aina.

Tuotetiedot:
- Materiaali elastodieeni, polyesteri, polyamidi
- Toleranssi +- 10%
- Paino n. 10 g/kpl
- Pituus 35 cm

Sveltus Elasti´ring vastuskuminauhat ovat monipuolinen väline tehokkaaseen harjoitteluun täydentämään harjoitteluasi. Tilaa heti oma Elasti´ring vastuskumina-setti edullisesti Kuntokaupalta!

Arvostelut


Yhteenveto

4.66666667     / 5
4,7
5.0000     / 5
5,0
4.0000     / 5
4,0
5.0000     / 5
5,0

100 % (1 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 4.6666666666667     / 5
  4,7
 • 5,0
 • 4,0
 • 5,0

Laadukkaat nauhat

Mukavat käytössä, olen tyytyväinen että tilasin nämä enkä muovisia minibandeja. Neljän valikoima sopii kaikenlaiseen treeniin kun vastusta löytyy niin käsille kuin jaloille!
Jenni 27.4.2021 , Helsinki
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: