Suuret tilausmäärät ruuhkauttaneet asiakaspalvelua - rekrytoimme lisää väkeä

Yrityksemme noin 12-vuotisen historian aikana olemme vuosi toisensa perään kasvaneet korkean asiakastyytyväisyyden avulla.

Olemme aina pyrkineet tekemään perusasiat hyvin — toimittamaan oikeat tuotteet nopeasti, tarjoamaan kohtuullisia hintoja, sekä palvelemaan asiakkaitamme ripeästi ja asiantuntevasti. Tavoittelemme tinkimättömästi korkeaa standardia ja pyrimme hyvän kunnon lisäksi levittämään myös hyvää mieltä asiakkaillemme.

Juhannuksesta 2019 alkaen noin puolet vakituisesta henkilöstökunnastamme on ollut kesälomilla. Samaan aikaan kuluttajamyyntimme on jatkanut vahvaa kasvuaan. Joudumme harmiksemme toteamaan, että suuren tilausruukan keskellä kiivaimmassa lomasesongissa emme täysin kyenneet pääsemään kaikkien asiakkaiden kohdalla tavoittelemiimme korkeisiin standardeihin. Esimerkiksi moniin sähköposti ja Facebook-kyselyihin ehdittiin vastaamaan vasta huomattavalla viiveellä.

Palveluamme on ruuhkauttanut erityisesti myös se, että monet ennakkoon myytyjen hulavanteiden asiakkaista eivät ole tilatessaan kiinnittäneet huomiota tuotesivulla luvattuun toimitusaikaan. Esimerkiksi elokuun alussa (tällä viikolla) toimitettaviksi luvattujen tuotteiden aikataulu etenee täysin arvioidun mukaisesti, mutta olemme saaneet niitä koskien satoja tiedusteluja. Kun lupaus ennakkomyynnissä olleen tuotteen toimitusajasta on jäänyt tilatessa huomaamatta, on varmasti ollut ikävä tunne, kun paketti ei ole ilmestynyt kotiovelle muutamassa päivässä. Lisäksi monella Gmail-sähköpostia käyttävällä tilausvahvistuksia on mennyt roskapostiin, mikä on vielä lisännyt epävarmuutta tilauksen tilanteesta. Jaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa harmituksen, että tällaisia epäselvyyksiä on päässyt syntymään.

Kiitämme suuresti jokaista asiakastamme siitä, että olette mahdollistaneet yrityksemme kasvun jatkumisen myös tänä kesänä. Tähän noin kuukauden kestäneeseen resurssivajeeseen tuo helpotusta henkilöstön palaaminen kesälomilta, mutta jatkamme edelleen myös resurssiemme kasvattamista. Olemme aloittaneet jälleen uuden rekrytoinnin, jolla pyrimme vahvistamaan tiimiämme edelleen. Näin toivomme, että kykenemme jatkossakin lunastamaan korkeat tavoitteemme asiakkaiden tyytyväisyydestä ja sitä kautta voimme jatkaa kasvuamme hyvää mieltä ja hyvinvointia edistäen.

Oikein hyvää loppukesää!

Kuntoiluterveisin,

Matias Kukkonen, tj.
& Kuntokaupan tiimi

« Uutisarkisto