SportVida Lasten Uimakengät

7,90 €
Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Saattaisit kuitenkin pitää näistä tuotteista:
SportVida Lasten Uimakengät suojaavat pienten vesipetojen jalkoja!

SportVida Uimakengät ovat erinomainen valinta rantahietikolle, mereen tai järveen, uimahalliin tai rantakalliolle pitävän pohjan ja jalkojen suojaamisen vuoksi. Uimakengät sopivat pidettäväksi jalassa koko uinnin ajan eli niitä ei tarvitse riisua altaan, laiturin reunalle tai jättää rantahiekalle, kun lähdet uimaan. Napakka ja kiristettävä tarranauha uimatossuissa takaa sen, että tossu pysyy myös hyvin jalassa, vaikka ottaisi vauhdikkaampiakin potkuja vedessä. Lapsen on myös helppo ja nopea itse avata ja sulkea kengät kätevän tarran avulla.

Uimakenkiä on miellyttävä käyttää myös vesiurheilussa, ja niiden yksinkertainen muotoilu kätkee hienoja teknisiä ominaisuuksia, joita voit odottaa vesiurheilun suhteen. SportVida Lasten Uimakengät on sopivat  surffaukseen, kajakkimelontaan, suppailuun, sukellukseen ja soutamiseen. Ne on valmistettu kevyestä materiaalista ja kiinteästä pohjasta, joka sallii veden virtaamisen ja suojaa jalkojasi kävellessäsi tai kahlatessasi märissä ja kivikkoisissa olosuhteissa. Erityinen päällinen tuulettaa koko jalan, ja sen istuvuus, rei'itetty välipohja ja ulkopohja maksimoivat vedenpoiston. Kumipohja on suunniteltu pitämään hyvin liukkaissa olosuhteissa.

Miksi kannattaa hankkia uimakengät?
Jalat ja varpaat on hyvä olla suojattuna myös vedessä. Tavalliset urheilukengät tai jokapäiväiset lenkkarit eivät yksinkertaisesti ole tehtävän mukaisia. Suojaus ja tuki, pito, vedenpitävyys ja veden ulospääsy kengistä, mukavuus, keveys ja nopea kuivuminen - nämä ovat kaikki uimakenkien erityispiirteitä, jotka tekevät ajastasi vedessä, veden alla ja veden päällä kaiken kaikkiaan helpompaa.
 1. Hengittävä, nopeasti kuivuva synteettinen päällinen
 2. Erityinen järjestelmä maksimaaliseen vedenpoistoon
 3. Ulkopohja, jossa erityinen kumi pitoa varten
 4. Slip-on tyyli tuo mukavuutta ja helppoa pukemista
 5. Täydellinen pito liukkaimmissa tilanteissa
Hanki nyt pitävät SportVida Lasten Uimakengät Kuntokaupalta!

Arvostelut


Yhteenveto

3.33333333     / 5
3,3
3.0000     / 5
3,0
3.0000     / 5
3,0
4.0000     / 5
4,0
0 % (0 / 1)
Suosittelee tätä tuotetta

Kirjoita arvostelu!

Arvostelut

 • 3.3333333333333     / 5
  3,3
 • 3,0
 • 3,0
 • 4,0

Huonot tarrat

Muutaman käyttökerran jälkeen tarrat ei enää pidä. Lapsen mielestä kenkä mukava jalassa ja uidessa, mutta lähtevät välillä jalasta, kun tarrat eivät pidä.
Äiti 8.7.2021 , Helsinki
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: