SportVida Blue Uimakengät

8,90 €

Tai erämaksulla alk. 0,33 €/kk

Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

SportVida Blue Uimakengät suojaavat jalkoja!

SportVida Blue Uimakengät sopivat kokojen puolesta lapsista aikuisiin. Uimakengät ovat erinomainen valinta rantahietikolle, mereen tai järveen, uimahalliin tai rantakalliolle pitävän pohjan ja jalkojen suojaamisen vuoksi. Uimakengät sopivat pidettäväksi jalassa koko uinnin ajan eli niitä ei tarvitse riisua altaan, laiturin reunalle tai jättää rantahiekalle, kun lähdet uimaan. Avantouimarit myös tietävät, että kylmässä vedessä jalkoja suojaavat uintikengät auttavat tuomaan pitoa liukkaalle laiturille ja pitävät jalat lämpiminä kylmässä vedessä. Napakka ja kiristettävä uimatossu pysyy myös hyvin jalassa, vaikka ottaisi vauhdikkaampiakin potkuja vedessä.

Uimakengät sopivat myös vesiurheiluun. SportVida Blue Uimakengät on suunniteltu erityisesti vedessä tehtäviin aktiviteetteihin, kuten surffaukseen, kajakkimelontaan, suppailuun, sukellukseen ja soutamiseen. Ne on valmistettu kevyestä materiaalista ja kiinteästä pohjasta, joka sallii veden virtaamisen ja suojaa jalkojasi kävellessäsi tai kahlatessasi märissä ja kivikkoisissa olosuhteissa. Erityinen päällinen tuulettaa koko jalan, ja sen istuvuus, rei'itetty välipohja ja ulkopohja maksimoivat vedenpoiston. Kumipohja on suunniteltu pitämään hyvin liukkaissa olosuhteissa.

Miksi kannattaa hankkia uimakengät?
Jalat ja varpaat on hyvä olla suojattuna myös vedessä. Tavalliset urheilukengät tai jokapäiväiset lenkkarit eivät yksinkertaisesti ole tehtävän mukaisia. Suojaus ja tuki, pito, vedenpitävyys ja veden ulospääsy kengistä, mukavuus, keveys ja nopea kuivuminen - nämä ovat kaikki uimakenkien erityispiirteitä, jotka tekevät ajastasi vedessä, veden alla ja veden päällä kaiken kaikkiaan helpompaa.
  • Hengittävä, nopeasti kuivuva synteettinen päällinen
  • Erityinen järjestelmä maksimaaliseen vedenpoistoon
  • Ulkopohja, jossa erityinen kumi pitoa varten
  • Slip-on tyyli tuo mukavuutta ja helppoa pukemista
  • Täydellinen pito liukkaimmissa tilanteissa
Hanki nyt pitävät SportVida Blue Uimakengät Kuntokaupalta!

Arvostelut

Kirjoita tähän tuotteeseen ensimmäinen arvostelu.

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 8,90 €
  • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: